sinir krizi geciriyorum

Bedduaya kadar sabırla okudum
Mübarek Cuma tövbe edin
İnsan hayat arkadaşına bu kadar beddua eder mi, ne kadar çirkin
Eve misafir getirmiş bu o kadar da abartılacak bir şey değil, ölümcül hastasınız gibi anlatmışsınız abartı abartı, adam ölsün diye beddua ediyorsunuz pes yani

Sizin yasiniz kaç sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar yazmışsınız
Yasim 31, genel dil bilgim de iyidir kendimi ifade seklimde. Ancak cok gerginim ve uzgunum geceden beri. Ayni seylerin tekrar ediyor olusu sanirim esime ifade etmeye calistigim ve anlamadigi seylerin disa vurumu oldu sanirim o yuzden 1000 sefer buraya ayni cumleleri yazdim

Bunlar nasıl beddualar yazık ya bence tedavi görün! Cuma saati tövbe tövbe konunu okumaz olaydım.

evi terket.
çünkü ev onunmuş. senden izin alacak değilmiş.
demek ki seni karısı olarak görmüyor.

Allah lafı ağzınızdan düşmüyor ama ettiğiniz beddualara bakın o kadar da büyük bir olay değilmiş. Çok kincisiniz

Sinirlenmekte haklısın da o beddualar ne öyle.haklıda olsam beddua etmem.hele hele sen cok abartmışsın.yapma bence bu dediklerinin biri ile gerçek olsa senin de hayatın kararır

Siz çok ofkelisiniz Eşinizin yaptığı başka şeylerde mi var anlatmadiginiz
Eşinizin yaptigi doğru değil ama sizin tepkinizde çok fazla

Tam olarak anlamadim ben

eşiniz düşüncesiz bir insanmış kayın valide yada kayınpeder varsa onlardan destek alın derim .
Problemim o..hepsi yurt disinda kendisi turkiyede sadece. Turkce bilmiyorlar zaten.sadece kayin pederimle ve bazen ablalari ile ingilizce konusuyoruz ama hic sorunlardan bahsetmiyorum ayip cunku. Keske burda olsalar yuzyuze olsak yardim isterdim. Ama evlenmeden once babasi da yazdi ona artik ailesiniz eve kimse gelmesin senin bir esin var o senin kiymetlin. Herkese acma kapilarini aikecek gorusun bekar ve ya yalniz bir erkek kesinlikle getirme diye babasi cooook onceden nasihat vermisti

Ay onlar nasıl sözler

Haklı bile olsa insan eşine en fazla Allah seni hidayete erdirsin der.

Duayı güzel etmiyorsunuz , namazın ardından bir de tövbe estafurullah.

O zaten ayri bir konu ona hic girmeyelim.

Bir söz geldi aklıma..

Bilirsin bela okuyamam..
Allah sela'nı versin...

Valla bu kadarina pes.. hem esinin sana sormamasi hemde senin bu denli ona beddualar etmen.. hayati boyle yasayacaginiza coluk cocuk yokken oturup mantikli bir karar alin..
Bak bizde cocuk var iki kere dusunuyorsun bedduayi da ayriligida sevgiyi saygiyida..

Buradakilerde bi alem.Kocaları ailesini yegenlerini felan kendilerinden habersiz eve getirse yada davet etse kıyamet koparırlar konu üstüne konu açarlar ; siz elalemin adamlarını evinde buluyorsunuz alt tarafı misafir getirmiş oluyor .

Beddua kısmı olmamış :)Siz de sinir harbinden böyle seyler yazmışsınız sanırım ; orası bekar arkadaş evi değil eşiniz evliliği farklı hayal etmiş .Kendi özgürlüğünü yaşarken sizin özgürlüğünüzü hiçe sayıyor .Sevdiği sözünü dinlediği bi aile büyüğünüzden yardım alın bence .

Konunun başlarında eşinize gıcık olurken, beddualar sayesinde ben bile çarpıldım . Madem çalışıyorsunuz ve eşiniz kibarlıktan anlamıyor. Durmayın o evde.

bunları merak etmeniz gayet normal bu şekilde olsa ciddi şekilde cevap alırdınız yalnız boşanmak istemeyip ölsün demek çok çok garip yaptığınız beddua 7 kat göğe çıkar gelir yerde sahibini bulur eşiniz hak etmiyorsa sizi bulacaktır bu konuda daha dikkatli ol derim... diğer yönden haklı yönleriniz var sadece haber verse olay çözülecek gibi oda artık zamanla daha çok yenisiniz huylarınızı alacaksınız biraz sen biraz o alışacaksınız birbirinize....

Namaz kıldığını inatla belirtiyorsun,üstüne de beddua ediyorsun.
Beddua edilmez günah bunu bilmen gerekmiyor mu?
Ayy laçka laçka şeyler midem almadı ikiniz de bi tuhafsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…