- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi dertsahibi
Diplomanı at Allah aşkına bunlar inanmazSınıf öğretmeniyim merak etmeyin
İyi ki meb size sormuyor , bı sayfayı kapatıp sakinlesin, karşınızda düşman askeri yokBende öğreteneyen manipüle eden öğretmeni tercih etmem demek karşılaşmayacağız
Neden bana sorsun zaten alla alla siz iyi misiniz ? MEB bana soramaz öğretmen de buraya soramaz , yok düşman yok biliyorum koyun da yok işte hesap sorunca ajjdjdjdndjd hödödödödö başlıyor herkesi
İyi ki meb size sormuyor , bı sayfayı kapatıp sakinlesin, karşınızda düşman askeri yok
Diplomanı at Allah aşkına bunlar inanmaz
Alaylı doktorum gel burnunu ameliyat edeceğim severek yapıyorum ama yanlış anlamaBende çok sinir oldum.. Velevki alaylı olsun, bir insan bir işi severek yapıyorsa gönlünü koymussa benım için en makbulu odur.. Devlette pırlanta gibi öğretmenler var.. Parayla satın alabıldıgım ilgidense işi geregi içinden gelerek ilgilenen öğretmen benım daha çok içime siner..
Cidden herkes anasının karnında öğrenmiyor, burası kadınların her konuda bırbırıne destek oldugu platformtabıkı burda da danışacaktı.. Sadece boyle bi iki sacma sey yuzu İnş öğretmen arkadas şevkini kırmaz
okulda sorun çıkaran, düzen bozan öğrenci varsa %95’nin ailesi sıkıntılı oluyor. Allah sizin çocuğunuzu okutacak öğretmenlere bol bol sabır versin. Çekilecek çile değilsiniz.ARKADAŞLAR BEN ONUL MÜDÜRÜYÜM KEKLER VE TAKI AVON SATIŞI BİTTYSE DERSE
Yemin ediyorum benim için öğrenmeye açık soran bir kişi baş tacıdır ne yapsın sormasın elinde telefon sosyal medyada ilgisiz öğretmen mi olsun yemin ediyoruz yorumları gördüm böyle telefonu alıp karşı duvara atasım geldi buranın adminlerine Allah sabrın en büyüğünü versin baş tacılar bunca boş insanla uğraşmak çok zor olsa gerekBende çok sinir oldum.. Velevki alaylı olsun, bir insan bir işi severek yapıyorsa gönlünü koymussa benım için en makbulu odur.. Devlette pırlanta gibi öğretmenler var.. Parayla satın alabıldıgım ilgidense işi geregi içinden gelerek ilgilenen öğretmen benım daha çok içime siner..
Cidden herkes anasının karnında öğrenmiyor, burası kadınların her konuda bırbırıne destek oldugu platformtabıkı burda da danışacaktı.. Sadece boyle bi iki sacma sey yuzu İnş öğretmen arkadas şevkini kırmaz
Bu genellemeye kendi ailenizden vardınız sanırım kolay gelsin üzüldüm destek almanızı öneririmokulda sorun çıkaran, düzen bozan öğrenci varsa %95’nin ailesi sıkıntılı oluyor. Allah sizin çocuğunuzu okutacak öğretmenlere bol bol sabır versin. Çekilecek çile değilsiniz.
nabalim ders calistirmasak suc calistirsak suc.Evde de velilerle beraber okuyunca ezberleyip gelmiş oluyorlar
Ya ben işimdeyim de bu öğretmenim diyenler 2 saattir burda hiç ders saati yokSana sormamış zaten yok şikayet mikayet ağır saçmalamışsınız. Yazdıklarından nefret akıyor, öğretmen düşmanı.
Hadi kendi işine bak sen.
Ayy ilkokul çocuğu musunuz? Belli ki öğretmenlikle alakalı bir yaranız var. Saldırdıkça saldırıyorsunuz. Destek alması gereken kişi oldukça açık bence. Umarım bu tramvayı en kısa sürede atlatırsınız.Bu genellemeye kendi ailenizden vardınız sanırım kolay gelsin üzüldüm destek almanızı öneririm
Ücretli yapabiliyor kadrolu değiller ki zaten onlar öğretmenlik mezunu bile değiller
Bu yazıyı meb bakanını etiketleyerek Twitter da paylaşacağım . Böyle bir şey olamaz çocuklar kime emanet umarım sizi bulurlar
Biz 1. Sınıf pandemiye denk gelmişti hiç okula gidemediler, uzaktan eğitime geçtik. Sesleri ezberledikce beyinlerinde kalıyor zaten . Mesela ilk olarak L sesini sonra E sesini öğrendiler ,sonra birlestrmelri öğrettik . Benim 2 tane birinci sınıf çocuğum vardı ,biri 5,5 yaşındaydı evde eğitim verdiğimde. Hamdolsun Kasım sonu okumayı yazmayı ogrendilerHerkese merhaba, bu sene 1. Sınıf okutuyorum. Öğrencilerim öğrendiği her kelimeyi ezberliyorlar. Mesela şu an K sesindeyiz, harfi nasıl birleştireceklerini anlatıyorum mantığını kavramaları için , ilk zamanlar bu normal mi harf sayısı arttıkça kelime sayısı da artacak, sizce ezber yapmamaları için nasıl bir yol izlemeliyim? Ezberlediklerini unutmuyorlar, unutsalar okumaya çalışacaklar, her şeyi ezberleyip okumaya geçemeyecekler diye tedirginim. Evde de velilerle beraber okuyunca ezberleyip gelmiş oluyorlar
Siz bu çıkarımı beye göre yaptınız instagramdan psikolog dinleyerek mi ? Bana saldırıyorlar farkındaysanız tek başıma Spartayı savunuyorum . Rahmetli Mete han da böyleydiAyy ilkokul çocuğu musunuz? Belli ki öğretmenlikle alakalı bir yaranız var. Saldırdıkça saldırıyorsunuz. Destek alması gereken kişi oldukça açık bence. Umarım bu tramvayı en kısa sürede atlatırsınız.