Sınıf öğretmeni olanlar bakabilir mi?

i
İyi ki meb size sormuyor , bı sayfayı kapatıp sakinlesin, karşınızda düşman askeri yok
Neden bana sorsun zaten alla alla siz iyi misiniz ? MEB bana soramaz öğretmen de buraya soramaz , yok düşman yok biliyorum koyun da yok işte hesap sorunca ajjdjdjdndjd hödödödödö başlıyor herkes

Diplomanı at Allah aşkına bunlar inanmaz

Bende çok sinir oldum.. Velevki alaylı olsun, bir insan bir işi severek yapıyorsa gönlünü koymussa benım için en makbulu odur.. Devlette pırlanta gibi öğretmenler var.. Parayla satın alabıldıgım ilgidense işi geregi içinden gelerek ilgilenen öğretmen benım daha çok içime siner..
Cidden herkes anasının karnında öğrenmiyor, burası kadınların her konuda bırbırıne destek oldugu platform tabıkı burda da danışacaktı.. Sadece boyle bi iki sacma sey yuzu İnş öğretmen arkadas şevkini kırmaz

Konu sahibi bi gaflete düşüp burada soru sormus, başlıkta da sınıf ögretmeni bakabılır mı demiş halbuki? Yazık günah ya bu kadar da olmaz kı, sadece meslektaslarına fikir sormus.. Şok oldum yorumlara.. Yok meslegınizden attırıcaz sizi bilmem ne hoş mu.. Bence bu yenı ogretmen arkadsımız burada boyle tavırlarla karsılasacagını bılse soru sormazdı, kaldı kı sınıf ogretmenlerının fikrini sormus..

Alaylı doktorum gel burnunu ameliyat edeceğim severek yapıyorum ama yanlış anlama

Yemin ediyorum benim için öğrenmeye açık soran bir kişi baş tacıdır ne yapsın sormasın elinde telefon sosyal medyada ilgisiz öğretmen mi olsun yemin ediyoruz yorumları gördüm böyle telefonu alıp karşı duvara atasım geldi buranın adminlerine Allah sabrın en büyüğünü versin baş tacılar bunca boş insanla uğraşmak çok zor olsa gerek

okulda sorun çıkaran, düzen bozan öğrenci varsa %95’nin ailesi sıkıntılı oluyor. Allah sizin çocuğunuzu okutacak öğretmenlere bol bol sabır versin. Çekilecek çile değilsiniz.
Bu genellemeye kendi ailenizden vardınız sanırım kolay gelsin üzüldüm destek almanızı öneririm

"Unutmayınız ki cumhurbaşkanı bile sınıfta öğretmenden sonra gelir." "Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…" Mustafa Kemal ATATÜRK

Oku bak yukarıda yazdığımı oku velevki bu kişi öğretmen ise bilgin varsa faydalı olacak bir şey yaz faydan dokunmayacaksa YAZMA YAZMA üstelik bir tane kötü cümle kurmamış sormuş sormuş belki köy okulunda

Evde de velilerle beraber okuyunca ezberleyip gelmiş oluyorlar
nabalim ders calistirmasak suc calistirsak suc.

Bu arada ben de ozel okul velisi ve formasyon ogrencisiyim. Ozel okulun en buyuk avantaji sinif mevcutlarinin az olmasi (ogrenci profilinin daha homojen olmasi) ve sosyal imkanlari. Cocugumun seviyesinde 3 sinif var en genc (dolayisiyla tecrubesiz) ogretmen bizimki ama benim oglumla enerjisi cok iyi tuttugu icin cok daha istekli ve ogrenmeye acik gidiyor. Gecen yil daha tecrubeli ogretmenle cok sorunlar yasamistik. Dolayisiyla ogretmenleri iyi/kotu diye yaftalamayi dogru bulmuyorum. Tecrube de bu isteki tek kriter olmamali. Ogrenci ogretmen uyumu burdaki kilit nokta bence.

Bu genellemeye kendi ailenizden vardınız sanırım kolay gelsin üzüldüm destek almanızı öneririm
Ayy ilkokul çocuğu musunuz? Belli ki öğretmenlikle alakalı bir yaranız var. Saldırdıkça saldırıyorsunuz. Destek alması gereken kişi oldukça açık bence. Umarım bu tramvayı en kısa sürede atlatırsınız.

Bu yazıyı meb bakanını etiketleyerek Twitter da paylaşacağım . Böyle bir şey olamaz çocuklar kime emanet umarım sizi bulurlar

o meb dediğin adam zaten, öğretmenlik mezunu olmadığı halde vasıfısızı ücretli öğretmenlik yaptırıyor, seni cok ciddiye alacağını sanmam ama yine de sen bilirsin

Biz 1. Sınıf pandemiye denk gelmişti hiç okula gidemediler, uzaktan eğitime geçtik. Sesleri ezberledikce beyinlerinde kalıyor zaten . Mesela ilk olarak L sesini sonra E sesini öğrendiler ,sonra birlestrmelri öğrettik . Benim 2 tane birinci sınıf çocuğum vardı ,biri 5,5 yaşındaydı evde eğitim verdiğimde. Hamdolsun Kasım sonu okumayı yazmayı ogrendiler

Siz bu çıkarımı beye göre yaptınız instagramdan psikolog dinleyerek mi ? Bana saldırıyorlar farkındaysanız tek başıma Spartayı savunuyorum . Rahmetli Mete han da böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…