Sınıf öğretmeni olanlar bakabilir mi?

Evet telegram gruplari da var danisabilir ve herkes yardimci olur,yol gosterir.Okulda zümrelerinize sorsaniz aslinda.Heleki 1.sinif zumre ogretmenleri cok daha ortaklasa giderler.Bu kadar kopuk olmayin onlardan.
Tek zümreyim

Hangisine denk gelecek nasıl bilebiliriz . Şu konu beni şok etti herkesin çocuğu kendine atanmayan öğretmenin en azından çabası devam eder . Onlara laf mi söylediniz artık onlar düşünsün bunu da

15 kişilik özel okulda çocuğunuza gül gibi bakacaklar sanıyorsanız daha çok hayal kurarsınız

15 kişilik özel okulda çocuğunuza gül gibi bakacaklar sanıyorsanız daha çok hayal kurarsınız
Valla yeğenim B ile başlayan okulda inanın gülden daha güzel durumu. Lego tasarım kodlama İngilizce münazarasından su topuna kadar . Matematiği bizi ailece şaşırtıyor çünkü herkes çok zayıf kitap okuma alışkanlığı bile edindirdiler küçükken kitap görünce ağlardı

Öğretmen düşmanları da geldiğine göre

Bu sene atanan birçok öğretmen, velilerin sürekli kullandığı ama bunlar pandemi çocuğu mağduriyetini taşıyor. Neredeyse 2 sene üniversiteye gitmeden mezun oldular, stajları online yapmak zorunda kaldılar. Bu da ne kadar verimli oldu tartışılır.

Eğitim fakülteleri hayal ettiğiniz gibi yerler değil. Kimseyi harika öğretmen olarak mezun etmiyorlar. Hepimiz bu yolda öğreniyoruz işin aslını. Hocamız da çocuklar heba olmasın diye kendinden tecrübeli kişilerden yardım istemiş. Bunun neresi yanlış?

Yanlış bulan insanların, geçen gün öğretmenleri darp eden velilerden farkı yok bence. Unutmayın siz nasıl iyi öğretmen istiyorsanız, öğretmenlerde iyi öğrenciler istiyor. Her şey karşılıklı.

Kitap okuma alışkanlığını okuldan önce evde kazanmalıydı. Okullara bu kadar misyon yüklemek doğru gelmiyor. Siz verin özel okula da havasını boşuna atmayın burada

Kimse öğretmen düşmanı değil. Ne biçim tabir bu. Öğretmenliğine kim laf etti iyi okuyun

Kitap okuma alışkanlığını okuldan önce evde kazanmalıydı. Okullara bu kadar misyon yüklemek doğru gelmiyor. Siz verin özel okula da havasını boşuna atmayın burada
Yani düşünün kazandırılamayana bile kazandırmışlar . Ne havası ya burda konu ben miyim . İşte aynı herkes yiyem içem tatil yapam buraya soruyor ya buraya madem eksik o öğretmen gidecek güvendiği öğretmenlerine arkadaşlarına soracak kendine yol haritası çizecek

Evde bir sekilde 7 yasina getirilen cocugu ozele vereyim BASAYIM PARAYI,onlar her seyi yüklesin, gerekeni yapsin,benlik bisey kalmasin kafası.Nerde olsam tanirim.

Tecrübeli kişiyi aradığı yer sizi düşündürmüyor mu? Maaşa zam isteyince yer gök inletirken eğitim eksikliğini Burda aramak mantıklı yani

Ben neler okudum böyle?
Tamam genç meslektaşımın sorusunu doğru soramayışından kaynaklı tepkileri anlıyorum ama bir olaydan yola çıkarak ‘seni şikayet edeceğim, inşallah mesleğini elinden alırlar, devletteki öğretmenler şöyle kötü böyle berbat’ şeklindeki yorumları anlamam mümkün değil.

Çok uzun süredir özel okullarda çalışan bir eğitimciyim.
Öğretmenlikten idareciliğe geçtim.
Devlette de özel okullarda da iyi öğretmenler de var, çok iyiler de var, mesleğini sevmeden yapanlar da…
Böyle genellemeleri, işin içinde olmadan,
bir iki gözlemle böyle üst perdeden yorumları sağlıklı bulmuyorum.

Bizim ülkemizde herkesin, her konuda fikri var.
Keşke biraz da bilgimiz olsa, ya da bilgimiz olmayan konularda fikir beyan ederken azıcık dikkatli olabilsek…

Not: Müdürlüğünü yaptığım özel okulda velilerimiz öğretmen seçemezler. Sınıf dağılımlarını biz pedagojik yaklaşımla, farklı etkenleri göz önüne alarak PDR ekibimizle birlikte yapıyoruz.

Son düzenleme:
Evde bir sekilde 7 yasina getirilen cocugu ozele vereyim BASAYIM PARAYI,onlar her seyi yüklesin, gerekeni yapsin,benlik bisey kalmasin kafası.Nerde olsam tanirim.
Aynen öyle size bu cümleleri seçmeli ders veliyle baş etme yöntemi ve manüplasyon adı altında mı veriyorlar

Bu arada ilk ses grubunda bu ezber cok normal.Ikinci gruba gectiginizde az çok taşlar yerine oturucaktir ama isiniz cok zor.Tek zümreymissiniz ve muhtemelen bir koydesiniz.Velilerin cok ilgili oldugunu dusunmuyorum evde tekrar ve calistirma olmayacaktir.Iş size düsecek.

Okuma alışkanlığı kazandırdı diye sevinmek çok tuhaf geldi. Parayı veren düdüğü çalar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…