- 15 Ekim 2007
- 1.854
- 1.970
- Konu Sahibi dertsahibi
Onları böyle iğnelemiyorsunuz e yüzyüze farklı klavye coşkusu farklıBana 15 yıldır hic denk gelmedi sizin gibiler şükür.Hepsi pamuk gibiler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onları böyle iğnelemiyorsunuz e yüzyüze farklı klavye coşkusu farklıBana 15 yıldır hic denk gelmedi sizin gibiler şükür.Hepsi pamuk gibiler :)
Neymiş benim gibiler ? Alışmışsınız koyunlara işte kimse soru sormasın adam ÖĞRETEMİYOR ama burda birini bulup öğretmen düşmanı ilan ettiniz oh yiyin keki iki dedikodu zil çaldıBana 15 yıldır hic denk gelmedi sizin gibiler şükür.Hepsi pamuk gibiler :)
Özeldekiler sormuyor mu sanıyorsunuz gayet normal bir soru sormus ve genellikle okul içindeki öğretmenler gıcık olup sorsanda cevap vermıyorlar. Mecbur kalmıs olabılır.Sırf bu yüzden özel okula yollayacağım çocukları devlet öğretmenleri anca tatilim az maaşım az ağlamayı bilir . Gelmiş burda eğitim nasıl verecegını soruyor
Ben neler okudum böyle?
Tamam genç meslektaşımın sorusunu doğru soramayışından kaynaklı tepkileri anlıyorum ama bir olaydan yola çıkarak ‘seni şikayet edeceğim, inşallah mesleğini elinden alırlar, devletteki öğretmenler şöyle kötü böyle berbat’ şeklindeki yorumları anlamam mümkün değil.
Çok uzun süredir özel okullarda çalışan bir eğitimciyim.
Öğretmenlikten idareciliğe geçtim.
Devlette de özel okullarda da iyi öğretmenler de var, çok iyiler de var, mesleğini sevmeden yapanlar da…
Böyle genellemeleri, işin içinde olmadan,
bir iki gözlemle böyle üst perdeden yorumları sağlıklı bulmuyorum.
Bizim ülkemizde herkesin, her konuda fikri var.
Keşke biraz da bilgimiz olsa, ya da bilgimiz olmayan konularda fikir beyan ederken azıcık dikkatli olabilsek…
Burası mı sorma yeri hiç mi sınıf arkadaşı hocası yok . Asosyal mi ? Yotube videosu izlesinÖzeldekiler sormuyor mu sanıyorsunuz gayet normal bir soru sormus ve genellikle okul içindeki öğretmenler gıcık olup sorsanda cevap vermıyorlar. Mecbur kalmıs olabılır.
Onları böyle iğnelemiyorsunuz e yüzyüze farklı klavye coşkusu farklı
Bende öğreteneyen manipüle eden öğretmeni tercih etmem demek karşılaşmayacağızIgneleyecek bir durumla çok karşılaşmadım.Ufak tefek sorun olursa da ki olmuştur konuşarak,problemi ortaklaşa çözme yoluna girmeyi tercih ediyorum...Fevri veliyle birebir uğraşmayı asla tercih etmiyorum.
Burda herkes çamaşırına kdar atıp karmaşık matematik problemı gibi su kadara aldım kaça satıyım diyince sorun yok bu kız battı sizedeBurası mı sorma yeri hiç mi sınıf arkadaşı hocası yok . Asosyal mi ? Yotube videosu izlesin
Bende öğreteneyen manipüle eden öğretmeni tercih etmem demek karşılaşmayacağız
Basıcak parayi vurucak kırbacı o :))Öğretmenler de yollara dökülmüştü sizin çocuğu okutmak için. Beni seç diye yarışıyorlar birbirleriyle. Bu tavırla çok sorun yaşarsınız. Okul sadece öğretmenden ibaret değil. Neyse veliler sizin hakkınızdan gelir
Bütün mesajlarını onun yüz ifadesiyle okudum gayet başarılıydıBasıcak parayi vurucak kırbacı o :))
Valla okumanız var siz önce bana dediniz aynı kalıpta cevap verdim manipülasyon gerçekten size öğretiliyor kimsenin birbirinin hakkından gelinmesine ihtiyaç olmadığını anladığınızda sanırım emekli olursunuzÖğretmenler de yollara dökülmüştü sizin çocuğu okutmak için. Beni seç diye yarışıyorlar birbirleriyle. Bu tavırla çok sorun yaşarsınız. Okul sadece öğretmenden ibaret değil. Neyse veliler sizin hakkınızdan gelir
Yok sizin anladığınız şiddet dili bizde yok siz anca garibanlara yaparsınızBasıcak parayi vurucak kırbacı o :))
Basıcak parayi vurucak kırbacı o :))
Niye garibanlar kendini savunamaz mi? Yakarsa bu dünyayı garibanlar yakar bence dikkat edinYok sizin anladığınız şiddet dili bizde yok siz anca garibanlara yaparsınız
Evet ya tüh olsun hocam öğretemiyor musunuz olsun canınız sağolsun kek yer misiniz hocam tatili 5 ay yaptık hocam evet yok istemez 4 işlem gerek yokBu tavırdaki veliler gerçekten çok itici. eğitim üç ayaklıdır. Veli , öğretmen ve çocuk. burada veli sınıfta kaldı
Kardeşim sınıf öğretmeni ilk sene böyle bir problemi olmadı çünkü bunun eğitimini aldı. Öğretmen falan değilsiniz.Sınıf öğretmeniyim merak etmeyin
Ne büyüttünüz ya alt üstü bir soru sordu bukadar da linçlenmez ki.İlk senesi ise gayet normal yeni atanmışta olabilir köy okulunda tek sınıf öğretmenide olabilir telaşını mazur görün bence.Bu yazıyı meb bakanını etiketleyerek Twitter da paylaşacağım . Böyle bir şey olamaz çocuklar kime emanet umarım sizi bulurlar
Ay sürekli bana bas parayı diyince havaya girdim hemen insanları ekonomik sınıflandırdım manipülasyona uğradım helpNiye garibanlar kendini savunamaz mi? Yakarsa bu dünyayı garibanlar yakar bence dikkat edin
Değilseniz de sizi oraya getirenler utansın.Sınıf öğretmeniyim merak etmeyin