Sınıf öğretmeni olanlar bakabilir mi?

Yok şu öğretmenim diyenden bin kat iyidir bir sınıf çöp yetiştirecek

Emin olun değil. Oradaki öğretmenler devlettekilerden çok daha iyi değil. O çok bilindik O ve D ile başlayan özel okullarda neler olduğunu da biliyorum nasıl davrandıklarını da

Bu soru çok doğal okulda öğretilen teori bilgisi ile pratik çok farklı oluyor. Çoğu meslekte bu böyle. Buradaki agresif kadınlara soracağına aç bi arkadaşına ya da okulundaki bir başka sınıf öğretmenine sor sende de akıl mi yok linç yemeyi mi seviyorsun kardeşim
Doğru buraya soracağına okuldan birine sorması gayet mantıklı olurdu

Ama şu var yeni mezun bir cerrahın önce neresini keseceğiz demesi gibi bir şey bu

Şimdi denecek ki ne alaka bence çok alaka biraz güven iyi eğitim ve ne yapacağını bilmesi gerekiyor bazı mesleklerde emanet insan çünkü gelecek çünkü

Bu yazıyı meb bakanını etiketleyerek Twitter da paylaşacağım . Böyle bir şey olamaz çocuklar kime emanet umarım sizi bulurlar
Ne yapacaklar açığa mı alacaklar? O kadar sınavdan geçip kazanımı veriliş tipini danışdığı için mi hem de🙄

Konu sahibi meslektasim, okuttugun cocuklar icin daha iyi nasil olabilirim,ne yapabilirim diye kaygilanman ve bu problemi cozme istegin bile bir çaba.En nihayetinde her sinif ogretmeni elbet bir gün 1 leri okutacak ve sende bu sene okutuyorsun.Lutfen zumrelerine danış,olmadi bir zümrenden 1 derslik sinifina girmesini iste ya da sen izlemek icin gir dersine.Tek ögretmensen de sosyal medyada cokca sinif ogretmeni var onlarla iletisim kur.

Bu arada biz ne 20 senelik ogretmenler gorduk.Tecrube çok şey ama her şey değil malesef.

Günaydın...
Burası eğitim platformu değil ki, motivasyonunuzu bozacak bir çok cevap gelir. Öğretmen gruplarında daha sağlıklı cevaplar alırsınız...
Soramaz çünkü özgüveni yok , bi öğretmen kadrosu var yiyem içem para tatil zaten beni savunurlar diye buraya yazdı . Kimse çocukları konuşmuyor farkındaysanız

Burda gelip bana laf yetiştiriyorlar kadın 40 tane öğrenciyi çöp edecek alla alla ya bana laf ediyorlar . Sokakta öğrense bundan iyi
Atanamayan pek çok öğretmen özel okulda çalışıyor deneyimlilerde vardır mutlaka

Ama çöp oluyor demekte ağır oldu bir dünya yeni öğretmen var

Atanmış olmanın gururu meslek heyecanlarıyla gayet güzel ilgilenen devlet okullarından mezun olup iyi yerlere gelen

Yanı çöp olmuyorlar

Atanamayan pek çok öğretmen özel okulda çalışıyor deneyimlilerde vardır mutlaka

Ama çöp oluyor demekte ağır oldu bir dünya yeni öğretmen var

Atanmış olmanın gururu meslek heyecanlarıyla gayet güzel ilgilenen devlet okullarından mezun olup iyi yerlere gelen

Yanı çöp olmuyorlar
Hangisine denk gelecek nasıl bilebiliriz . Şu konu beni şok etti herkesin çocuğu kendine atanmayan öğretmenin en azından çabası devam eder . Onlara laf mi söylediniz artık onlar düşünsün bunu da

İlk defa 1. sınıfları okutacağı için bocalamış olabilir üstüne çok gitmenin bir anlamı yok bence işini önemsiyor ki burada linçleneceğini bile bile konu açmış. Konu sahibi umarım biran önce bu durumdan sıyrılıp güzel bir nesil yetiştirebilmek için uğraşırsınız.
Zor şu an kek yiyip velilere sizin çocukta öğrenme sorunu var diyecek kendi öğretemediğini düşünmeyerek

Hangisine denk gelecek nasıl bilebiliriz . Şu konu beni şok etti herkesin çocuğu kendine atanmayan öğretmenin en azından çabası devam eder . Onlara laf mi söylediniz artık onlar düşünsün bunu da
Özel okul fiyatları servis yemek bütün bunlara para lazım

Çocuğuna kalem silgi çanta alamayanlar var bilmem farkındamısınız

Tutturdunuz özel okul diye siz özel okula yollayın siz öğretmenden nasıl emin olcaksınız yada bastınız parayı çocuğu yolladınız ya çocuğunuzdan nasıl emin olcaksınız

iyi bir öğretmene çalışmayan çocuk bilgisi olmayan öğretmene kendini kurtaran bir çocuk düşebilir keşke herşey mükemmel olsa ha eğitimde olmalı mi evet olmalı

Özele para lazım şuan herşeye para lazım kimsede trilyoner değil

Ne yazık ki

atanmayan öğretmen özelde gayret ediyorsa atanan öğretmen de gayret eder merak etmeyin

Yine yazıyorum devletten mezun bir dünya iyi yerlerde insan var yani heba olmuyorlar

Son düzenleme:
X