- 1 Mart 2007
- 6.009
- 12.278
- 37
-
- Konu Sahibi dertsahibi
Telegramdaki gruplarda etkinlik dökümanları da var ayrıca.Sinif ogretmenlerinin oldugu çokça gruplar var.Kadinlar kulubunden ziyade bu soruyu egitim forumlarinda,facebook,instagram vs buralarda sorarsaniz daha saglikli yanit alirsiniz.
1. Sınıf anneleri bunu beğenmediCalci sakin, temel bilgi sormuyor. Ezberden nasıl çıkabiliriz diyor. Öğrenme modelini oturtamamış.
Telegramdaki gruplarda etkinlik dökümanları da var ayrıca.
Belki tek ogretmenli bir okuldadir,benim ilk atandigim koy okulunda tek kadrolu sinif ogretmeni bendim mesela.1. Sınıf anneleri bunu beğenmediYine de okulda bir sürü zümresi var onlara sorması gerekmez mi?
Sakin calci :)) sadece doğru yer burası değil , kendi gruplarina sorması daha mantıklı. Okuldan mezun olurken her şey bize yüklenmiyor, hatta çoğu şey yüklenmiyor :)1. Sınıf anneleri bunu beğenmediYine de okulda bir sürü öğretmen var onlara sorması gerekmez mi?
Belki tek ogretmenli bir okuldadir,benim ilk atandigim koy okulunda tek kadrolu sinif ogretmeni bendim mesela.
1. Sınıf anneleri bunu beğenmediYine de okulda bir sürü öğretmen var onlara sorması gerekmez mi?
Siz ciddimisinizHerkese merhaba, bu sene 1. Sınıf okutuyorum. Öğrencilerim öğrendiği her kelimeyi ezberliyorlar. Mesela şu an K sesindeyiz, harfi nasıl birleştireceklerini anlatıyorum mantığını kavramaları için , ilk zamanlar bu normal mi harf sayısı arttıkça kelime sayısı da artacak, sizce ezber yapmamaları için nasıl bir yol izlemeliyim? Ezberlediklerini unutmuyorlar, unutsalar okumaya çalışacaklar, her şeyi ezberleyip okumaya geçemeyecekler diye tedirginim. Evde de velilerle beraber okuyunca ezberleyip gelmiş oluyorlar
Esim 5 sene birlestirilmis sinif tek ogretmen Bursa Orhanelinin bir koyundeydi.Neler var nelerr bir bilseniz.Bursa'da tek sınıf olacağını sanmıyorum ki. İlkokullarda inanılmaz bir yığılma var. Bizim okulda sadece 13 sınıf var ki bizim çevrede belki birbirine yakın 10 15 okul var
Bunu buradan mı soruyorsunuz?Bunu zaten sizin bilmeniz gerekiyor ya öğretmen olarak
Ogretmenimiz Bursa'da miymisBursa'da tek sınıf olacağını sanmıyorum ki. İlkokullarda inanılmaz bir yığılma var. Bizim okulda sadece 13 sınıf var ki bizim çevrede belki birbirine yakın 10 15 okul var
Ogretmenimiz Bursa'da miymisBen de Bursa'dayim.Evet benim bulundugum okulda dokuz zumrem var,merkezde kucuk okul yoktur zaten.Hatta merkezdeyse cok deneyimli ogretmen arkadaslari da vardir, ben 13 yillik ogretmen olmama ragmen hala bir cok sey ogreniyorum arkadaslarimdan.
Ozel okulda yeni mezun sinifa duserse cocugunuz cok mu farkli olacak saniyorsunuz?Sırf bu yüzden özel okula yollayacağım çocukları devlet öğretmenleri anca tatilim az maaşım az ağlamayı bilir . Gelmiş burda eğitim nasıl verecegını soruyor
Sırf bu yüzden özel okula yollayacağım çocukları devlet öğretmenleri anca tatilim az maaşım az ağlamayı bilir . Gelmiş burda eğitim nasıl verecegını soruyor
Orda seçebiliyorsunuz maalesef para her kapıyı açıyorOzel okulda yeni mezun sinifa duserse cocugunuz cok mu farkli olacak saniyorsunuz?