3 http://www.imdb.com/title/tt1517177/ pınaran sağolsun, sayesinde kimbilir ne zaman keşfedeceğim çok çılgın bir film izledim. senaryo çok özgün, duygular çok sıradışı -aslıda sıradışı değil, sora gelicem oraya :) -betimlemeler çok iyi, müzikler güzel. filmin başındaki elektrik telleriyle yapılan benzetmelere hasta oldum. fillm daha başından sevdirdi yani kendini bana. hayal gücü sahneleri de çok sevimliydi. bundan sonra yazacaklarımı izlemeyenler okumasa iyi olur. pınaran da bahsetmişti film birbirine aşık olan 3 kişiyle ilgili, yani hassas bi konu :) aşk bir şekilde herkesin hayatına girer, hatta farklı zamanlarda birden fazla kişiye aşık oluruz. hatta hatta bazılarımız aynı anda birden fazla kişiye aşık olur (sıradaşı değil derken bunu kastettim. bu bizim seçimimiz değildir, kendiliğinden oluverir, engel olamazsın bazen). ama toplumsal kurallar ve aşık olduğumuz kişiye saygımızdan ötürü bir seçim yapmak zorunda kalırız. terazide ağır basan kazanır. bu filmde ise herkesin terazisi dengede duruyor ve bu nedenle de herkes birbirinin aşkına saygı duyuyor. kıskançlık krizleri ya da ego zedelenmesi olmuyor. gerçekten kimin aklına geldi böyle bir film çekmek ve bunu bu kadar yumuşak bir şekilde anlatmak. evet ortada bi aldatma var, en azından başlarda vardı ama bu sonunda kimsenin canını yakmadı, çok enteresan. aslında bir film de bundan sonrası için çekilir :)
firfor: 26