- Konu Sahibi TracyFlick
- #1.801
midnight in paris
izleyin izleyin izleyin... tek diyeceğim budur...
Asmin: 2
bu filmi beğenmene çok sevindim, Woody Allen filmlerini seven pek çıkmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
midnight in paris
izleyin izleyin izleyin... tek diyeceğim budur...
Asmin: 2
3 (I) (2010)
3 (2010) - IMDb
20 yıldır birlikte yaşayan Alman çift henüz evlenmemişlerdir. tam evlenmeye karar verdikleri sıra ikisi de aynı adamla farklı yerlerde tanışırlar. ikisi de adama aşık olur. biseksüel adam ise ikisine de karşılık verir ve ikisine de aşık olur. bu 3 kişi birbirlerine tutkundurlar. kadın da bu arada hamile kalır. ikizlerinden biri ilk adamdan diğeri de diğer adamdandır. bu üçlü ilişkiyi nasıl ayakta tutarlar ?? merak ediyorsanız izleyin :))
pinaran: 36
amanııın çokkk ilginç! en kısa zamanda izlicem bunu.
dimi :))
spoiler
.
.
genelde bir hanede iki kadın bir erkek duymuşuzdur kuma getirme olayları... ama birbirlerini hiç kıskanmayan ve birbirlerine aşık iki erkek bir kadın ilk defa görüyorum :))
böyle hikayeler çok ilginç geliyor. bu tür ilişkiler kuran insanların ilkel benliklerine dur demeyip bi taraftan da egolarına zeval vermemeye çabalamaları enteresan ve yorucu hakkaten. daha izlemeden yorum yapasım geldi :)
Günah Keçisi
pinarana teşekkürler o aslında pek çok şeyi söylemişfilmle ilgili. filmde çok güzel detaylara dokunulmuş. ince ince o kadar güzel göndermeler varki. hele son sahnelerdeki replikller gerçekten bir harika. tekrar teşekkür ederim pinaran senin yorumun olmasa bırak izlemeyi konusunu bile okumaya gerek duymayacağım bir filmi sayende izledim ve kaçırmadığımada çok sevindim.
Revolucion : 14
Arkadaşlar bu arada kusura bakmayın,aranıza katılabilir miyim diye sormadan başlığa daldım,hatamı mazur görün :2:
The Lovely Bones (2009)
The Lovely Bones (2009) - IMDb
Hanna filmindeki kız burada daha küçük ve çok başarılı, ben bu kıza bayıldım hem de ginger gingerlara bayılırım
bu küçük kız öldürülmüştür ama diğer tarafa geçemez, hem bu dünyadan kopamamıştır, ailesinden, arkadaşından, hem de katilini izlemektedir. bir türlü kendini özgür bırakamaz.
filmi de senaryosunu da oyuncularını da çok beğendim. imdb'den benden tam 10 puanı aldı.
pinaran: 38
Hanna (2011)
Hanna (2011) - IMDb
dna'sı ile oynanmış süpersonik bir kız çocuğu baş rolde. bebekliğinden 17 yaşına kadar bir ormanda babası ile yaşamak zorunda kalmıştır. insanlardan uzak, teknolojiden uzak, ingilizce, almanca, italyanca, ispanyolca, arapça, farsça, japonca.... uzar gider bu liste dolu dil öğretmiş babası ve tabi savunma sanatlarını, neden mi ?? vaktinde dna ları ile oynanmış bu bebekler sadece denek olmalıymış ve diğer tüm bebekler öldürülürken bu bebeği babası kaçırmış, öldürememişler, tabi CIA'in diğer ülkelerin haberi olmadan bu son süper tasarlanmış askeri de yok etmesi gerekiyor.. sonuçta testler deneyler yapılmış veriler kaydedilmiş, bebekler görevlerini yerine getirmişler, ölmeliler..
senaryosu fazla zorlama olsa da müthiş bir aksiyon filmi, aksiyon severlere duyurulur, müzikleri harika seçmişler.. onun dışında... bu kadar...
pinaran: 37