• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günlüğümüz

Eki Görüntüle 278189

1 EKİM - 31 EKİM 2011

1. pinaran................................35
2. firfor .................................. 24
3. Revolucion ............................13
4. orchidea ...............................12
5. nilayu...................................6
6. electra_................................4
7. PrensesPeri ........................... 2
8. aswang................................2
9. Asmin .................................2
10. minikbarni ...........................1
11. prensesin.uykusuyum ..............
12. Duygu.C ..............................
13. Nihil....................................
14. Pinaranip................................
15. eylül.yn...............................
16. alewuska.............................
17. ThirtyFour............................
18. theuglygoddess.....................
19. Tryamor ...............................
20. Dulcinea................................
21. elmayrahh..............................
22. atlantis ................................
23. wilmaa..................................
24. guvastanema ........................

3 (I) (2010)

http://www.imdb.com/title/tt1517177/

20 yıldır birlikte yaşayan Alman çift henüz evlenmemişlerdir. tam evlenmeye karar verdikleri sıra ikisi de aynı adamla farklı yerlerde tanışırlar. ikisi de adama aşık olur. biseksüel adam ise ikisine de karşılık verir ve ikisine de aşık olur. bu 3 kişi birbirlerine tutkundurlar. kadın da bu arada hamile kalır. ikizlerinden biri ilk adamdan diğeri de diğer adamdandır. bu üçlü ilişkiyi nasıl ayakta tutarlar ?? merak ediyorsanız izleyin :))

pinaran: 36

Eki Görüntüle 278441

1 EKİM - 31 EKİM 2011

1. pinaran................................36
2. firfor .................................. 24
3. Revolucion ............................13
6. electra_................................5
10. minikbarni ...........................1

3 (I) (2010)

3 (2010) - IMDb

20 yıldır birlikte yaşayan Alman çift henüz evlenmemişlerdir. tam evlenmeye karar verdikleri sıra ikisi de aynı adamla farklı yerlerde tanışırlar. ikisi de adama aşık olur. biseksüel adam ise ikisine de karşılık verir ve ikisine de aşık olur. bu 3 kişi birbirlerine tutkundurlar. kadın da bu arada hamile kalır. ikizlerinden biri ilk adamdan diğeri de diğer adamdandır. bu üçlü ilişkiyi nasıl ayakta tutarlar ?? merak ediyorsanız izleyin :))

pinaran: 36

amanııın çokkk ilginç! en kısa zamanda izlicem bunu.

Son düzenleme:
amanııın çokkk ilginç! en kısa zamanda izlicem bunu.

dimi :))

spoiler

.
.
genelde bir hanede iki kadın bir erkek duymuşuzdur kuma getirme olayları... ama birbirlerini hiç kıskanmayan ve birbirlerine aşık iki erkek bir kadın ilk defa görüyorum :))

Son düzenleme:
dimi :))

spoiler

.
.
genelde bir hanede iki kadın bir erkek duymuşuzdur kuma getirme olayları... ama birbirlerini hiç kıskanmayan ve birbirlerine aşık iki erkek bir kadın ilk defa görüyorum :))

böyle hikayeler çok ilginç geliyor. bu tür ilişkiler kuran insanların ilkel benliklerine dur demeyip bi taraftan da egolarına zeval vermemeye çabalamaları enteresan ve yorucu hakkaten. daha izlemeden yorum yapasım geldi :)

Son düzenleme:
Midnight in Paris

Midnight in Paris (2011) - IMDb

ünlü şairler, yazarlar, ressamlar, biribirinden şık eski fransız kadınları bu filmde tekrar vücut bulmuş. paris sokakları ve barlarında hepsi büyüleyiciydi. filmin tek sıkıcı tarafı, irite edici karakterlerin gerçekten de sinir bozucu olduğunu kanıtlamak için çok kasmasıydı bence. örneğin bazı diyaloglarda, "karşı taraf böyle bi hakarete nasıl sessiz kalabilir" dedim. bunların üst üste tekrarlanması da filmi biraz "gerçek üstü" yapıyor. ama film zaten gerçek üstü :) paul karakteri gerçekten çok sinir bozucu (ayrıca rodin'in, filmde metresi olarak anılan camille claudel'le evlenmediğini belirteyim, ukala paul çok biliyor). neyse tüm sinir bozucu karakterlere ve owen wilson'ın uzun bir "uuuu" çekercesine şekillenen dudaklarına rağmen bu filmi sevdim.

firfor: 25

A Clockwork Orange (Otomatik Portakal)

http://www.imdb.com/title/tt0066921/

1971 Stanley Kubrick filmi. Edebi betimlemelere,sembollere bolca yer verilmiş.Sanayi devrimi sonrası İngiltere'de bir grup genç gangsterlik yapar ve bir gün ekip arasında anlaşmazlık çıkar.Ekip liderinin bir kadını öldürmesi ve hapse atılmasıyla olaylar gelişir..

Filmde sanatsallık en az konu kadar ön plandaydı diyebilirim.Dönemsel koşulları da oldukça başarılı yansıtmış,filmin yalnızca bir kameradan ibaret olmaması gerektiğini,sanatsal da olmasını isteyenler için tavsiye ederim.

minikbarni:2

Günah Keçisi

pinarana teşekkürler :16: o aslında pek çok şeyi söylemişfilmle ilgili. filmde çok güzel detaylara dokunulmuş. ince ince o kadar güzel göndermeler varki. hele son sahnelerdeki replikller gerçekten bir harika. tekrar teşekkür ederim pinaran senin yorumun olmasa bırak izlemeyi konusunu bile okumaya gerek duymayacağım bir filmi sayende izledim ve kaçırmadığımada çok sevindim.

Revolucion : 14

Hanna (2011)

Hanna (2011) - IMDb

dna'sı ile oynanmış süpersonik bir kız çocuğu baş rolde. bebekliğinden 17 yaşına kadar bir ormanda babası ile yaşamak zorunda kalmıştır. insanlardan uzak, teknolojiden uzak, ingilizce, almanca, italyanca, ispanyolca, arapça, farsça, japonca.... uzar gider bu liste dolu dil öğretmiş babası ve tabi savunma sanatlarını, neden mi ?? vaktinde dna ları ile oynanmış bu bebekler sadece denek olmalıymış ve diğer tüm bebekler öldürülürken bu bebeği babası kaçırmış, öldürememişler, tabi CIA'in diğer ülkelerin haberi olmadan bu son süper tasarlanmış askeri de yok etmesi gerekiyor.. sonuçta testler deneyler yapılmış veriler kaydedilmiş, bebekler görevlerini yerine getirmişler, ölmeliler..

senaryosu fazla zorlama olsa da müthiş bir aksiyon filmi, aksiyon severlere duyurulur, müzikleri harika seçmişler.. onun dışında... bu kadar...

pinaran: 37

böyle hikayeler çok ilginç geliyor. bu tür ilişkiler kuran insanların ilkel benliklerine dur demeyip bi taraftan da egolarına zeval vermemeye çabalamaları enteresan ve yorucu hakkaten. daha izlemeden yorum yapasım geldi :)

çok hoşuma gitti :1::1::1: izlemeden neler neler yazdın, bir an önce izlemelisin, o yorumlarını da bekliyorum.. :34::34:

Günah Keçisi

pinarana teşekkürler :16: o aslında pek çok şeyi söylemişfilmle ilgili. filmde çok güzel detaylara dokunulmuş. ince ince o kadar güzel göndermeler varki. hele son sahnelerdeki replikller gerçekten bir harika. tekrar teşekkür ederim pinaran senin yorumun olmasa bırak izlemeyi konusunu bile okumaya gerek duymayacağım bir filmi sayende izledim ve kaçırmadığımada çok sevindim.

Revolucion : 14

ne demek :42::42::42::42: keyif aldıysan ne mutlu bana :16::16:

$movie_tape.gif

1 EKİM - 31 EKİM 2011

1. pinaran................................37
2. firfor .................................. 25
3. Revolucion ............................14
6. electra_................................5
10. minikbarni ...........................2

Arkadaşlar bu arada kusura bakmayın,aranıza katılabilir miyim diye sormadan başlığa daldım,hatamı mazur görün :2:

The Lovely Bones (2009)

The Lovely Bones (2009) - IMDb

Hanna filmindeki kız burada daha küçük ve çok başarılı, ben bu kıza bayıldım hem de ginger :1: gingerlara bayılırım

bu küçük kız öldürülmüştür ama diğer tarafa geçemez, hem bu dünyadan kopamamıştır, ailesinden, arkadaşından, hem de katilini izlemektedir. bir türlü kendini özgür bırakamaz.

filmi de senaryosunu da oyuncularını da çok beğendim. imdb'den benden tam 10 puanı aldı.

pinaran: 38

The Lovely Bones (2009)

The Lovely Bones (2009) - IMDb

Hanna filmindeki kız burada daha küçük ve çok başarılı, ben bu kıza bayıldım hem de ginger :1: gingerlara bayılırım

bu küçük kız öldürülmüştür ama diğer tarafa geçemez, hem bu dünyadan kopamamıştır, ailesinden, arkadaşından, hem de katilini izlemektedir. bir türlü kendini özgür bırakamaz.

filmi de senaryosunu da oyuncularını da çok beğendim. imdb'den benden tam 10 puanı aldı.

pinaran: 38

Bu filmi yaklaşık 6-7 aydır izlemek istiyorum. Hatta bi keresinde açıp kısa süre sora kapadım :18: Şu spiritüel muhabbetler beni hep korkutur :18:
Öyle tırsınç bi film değil, değil mi?

Hanna (2011)

Hanna (2011) - IMDb

dna'sı ile oynanmış süpersonik bir kız çocuğu baş rolde. bebekliğinden 17 yaşına kadar bir ormanda babası ile yaşamak zorunda kalmıştır. insanlardan uzak, teknolojiden uzak, ingilizce, almanca, italyanca, ispanyolca, arapça, farsça, japonca.... uzar gider bu liste dolu dil öğretmiş babası ve tabi savunma sanatlarını, neden mi ?? vaktinde dna ları ile oynanmış bu bebekler sadece denek olmalıymış ve diğer tüm bebekler öldürülürken bu bebeği babası kaçırmış, öldürememişler, tabi CIA'in diğer ülkelerin haberi olmadan bu son süper tasarlanmış askeri de yok etmesi gerekiyor.. sonuçta testler deneyler yapılmış veriler kaydedilmiş, bebekler görevlerini yerine getirmişler, ölmeliler..

senaryosu fazla zorlama olsa da müthiş bir aksiyon filmi, aksiyon severlere duyurulur, müzikleri harika seçmişler.. onun dışında... bu kadar...

pinaran: 37

Bence Hanna muhtesem bir filmdi.. :31: Hatta bir daha izlemeye karar verdim simdi burada okuyunca aklima geldi de :)

Back