Sinema Günlüğümüz

1 EYLÜL - 30 EYLÜL 2011

1.Dulcinea................................
2.Pinaranip................................
3.orchidea ............................... 3
4.prensesin.uykusuyum ..............
5.guvastanema ........................
6.atlantis ................................
7.Tryamor ...............................
8.Revolucion ............................
9.PrensesPeri ...........................
10.Asmin ................................. 1
11.Duygu.C ..............................
12.Nihil....................................
12.firfor ..................................
13.eylül.yn...............................
14.alewuska.............................
15.ThirtyFour............................
16.theuglygoddess..................... 1
17.aswang................................ 1
18.pinaran

evet okudum, o zaman hiç zaman kaybetmeden hemmen yazayım ilk filmimi :))

Awake (2007)

Yönetmen: Joby Harold
Senaryo: Joby Harold
Oyuncular: Hayden Christensen, Jessica Alba ve Terrence Howard

diğer konuda bu filmden pek bi bahsetmişlerdi, ben de izlemiştim ama öylesine arkadaşlar izlerken yanlarına oturup patlamış mısırdan yararlanabilmek için , topikten arkadaşlar pek bi beğenmişlerdi, ben de az gördüklerimden etkilenmiştim, dedim bi oturup adam akıllı izleyeyim..

esas adamımız bebek yüzlü çoğu kadının dibi düşecek bir yakışıklılığa sahip, jessica alba'da güzel sayılır, esas adamın annesi de mübarek anne değil sanki kainat güzeli, yani hollywood filmlerindeki tipik altın oranına sahip olmayan oyuncuların filmlerde gözükemeyeceği, izleyenlere de kötü örnek olacak türden.. bakın bizim ülkemizde tek bir tane kusurlu adam bulamazsınız havasında filmimiz.. konusu ise biraz alışılmışın dışında... filmin çoğu tek bir odada ameliyathanede geçiyor.. esas adamımız zengin, her şeye sahip, büyük şirketlerin tek varisi olmuş, para güzel kadın yakışıklı adam dolu amerika'da maalesef kalp nakli bekliyor.. kalp çıkıyor ve ameliyat olacak bebek yüzlü oğlan.. fakat anestezi işe yaramıyor.. anestezik farkındalık denilen bilmemkaç milyonda birlik olay adamımızın başına geliyor.. filmdeki tek güzelliğimiz de bu değil üstelik..

pinaran: 1

.

1 EYLÜL - 30 EYLÜL 2011

1.Dulcinea................................
2.Pinaranip................................
3.orchidea ............................... 3
4.prensesin.uykusuyum ..............
5.guvastanema ........................
6.atlantis ................................
7.Tryamor ...............................
8.Revolucion ............................
9.PrensesPeri ...........................
10.Asmin ................................. 1
11.Duygu.C ..............................
12.Nihil....................................
12.firfor ..................................
13.eylül.yn...............................
14.alewuska.............................
15.ThirtyFour............................
16.theuglygoddess..................... 1
17.aswang................................ 1
18.pinaran................................1

Son düzenleme:
Gizli Gerçekler
sürükleyici sonucu acabalarla dolu bi o kadarda hüzünlü bir film.yaklaşıma göre değişir bana göre psikolojik yönü daha baskındı.gazeteci ilkelerine bağlı bir kadının, bir gazetecinin başından geçen bir olay konu alınmış filmde. ABD 'nin aslında var olmayan insan haklarına çok güzel bir örnek teşkil etmiş.

Revolucion : 1

pinaran hoşgeldin aramıza. bahsettiğin film ilgimi çekmişti daha önce ama fırsat bulup izleyememştim. fakat iyice meraklandım tekrar gündeme gelince listeme ekliyorum.
Asmin'cim Thor tek başına bir anlam ifade etmiyor ama bence şimdilik !!! daha öncede söylemiştimbir kaç film birbiriyle bağlantılı gidiyor ve sanırım onlar farklı filmler olarak çekilip sonunda birleştirilicekler.çünkü dünyaca ünlü bir çizgi romanın kahramanları farklı filmlerle gündeme geldiler. ancak ufak nüanslarla bağlantılar kurulmuş Thor filminde hoş zaten filmde havada bitiyor.

hoşbuldum

Kavsak (2010)

Yönetmen: Selim Demirdelen
Senaryo: Selim Demirdelen
Oyuncular: Güven Kıraç, Sezin Akbasogullari, Cengiz Bozkurt ve Yücel Erten

Birbirlerini tanımayan fakat ortak yönleri fazla bir kadın ve bir erkeğin hayatları iş yerinde çakışır, aynı odada çalışacaklardır artık.. uzun süren kareler vardır, sıkabilir...

pinaran: 2

bu arada Sezin Akbaşoğulları'nı ilk Marion Cotillard sandım.. ne kadar da benziyor..

Marion Cotillard

Sezin Akbaşoğulları

Olayını pek bilmiyorum.. diğer filimler hangileri bilgim de yok...
yorumum izlediğimin üzerindendi..

pinaran hoşgeldin canım aramıza :) awake filminden bahsetmişsin. Merak ettim ve az önce indirdim. Birazdan izleyeceğim

sorun bölümüne konu açacağıma buraya mesaj yazmışım. Edit edit :))

Eklentiler

• $2.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme:
herkese merhaba,
listenize beni de eklersenız cok mutlu olurum.
film sever olarak filmimi izledim ve hemen geldım yorumumu yazmaya:)filmin adı ''The Fish''
Linki Küçük Balık-Little Fish (2005) ~ SinemaTürk 2.0 ancak oyuncuları iyi olmasına rağmen konusu beni sıktı,sürekli aksıyon ne zaman başlıycak dıye bekledım ve konusuda genel oalrak uyuşturucunun bir aile üzerindeki
etkileri diyebiliriz sanırım

elmayrahh:1

Awake (2007) - IMDb

Awake

Filmin afişini görünce çok farklı bir seneryo kafada canlanıyor. İzlerken kafada canlanan şeyi göremeyince filmin sıradan bir seneryoya sahip olmadığını anlıyorsunuz. Değişik ve bir okadarda sürükleyici bir film. Fakat filmin gerilim türünde olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Hayden Christensen oynadığı karakterin pskolojik durumunu izleyiciye çok başarılı bir şekilde yansıtmış. Ben beğendim izlemenizi tavsiye ederim.

aswang: 2

Evet canım beğendim. Sayende filmden haberdar oldum ve izledim. Teşekkürler :)

iyi hadi sevindim :))

The Messengers (2007)

Yönetmen: Oxide Pang Chun, Danny Pang
Senaryo: Mark Wheaton, Todd Farmer
Oyuncular: Dylan McDermott, Penelope Ann Miller ve Kristen Stewart

afişini ekleyemedim, sanırım sorun var kk'da.. ayrıca Kristen Stewart'ın resimlerini de ekleyecektim, kepçekulaklı fakat güzel hatunmuş diye, olmadı artık nasip değilmiş :)) film vasat diyelim, bazı sahneler hoplatıyor tabii de hani korku ve komedi arasında ince bir çizgi vardır, izleyiciyi korkutayım derken kendini kaybeder film, güldürür, yaşatamaz... ta öyle işte.. tavsiye etmiyorum..

pinaran: 3

Iki Çizgi (2008)

Yönetmen: Selim Evci
Senaryo: Selim Evci
Oyuncular: Gülçin Santircioglu, Kaan Keskin ve Zeynep Aydin

eleştirmenlerden kötü not almış, eyvah dedik bu film de yavan Türk filmlerinden, izledik biraz, baktık fena sardı, gayet başarılı buldum, kaptırdım kendimi, hele o fotoğraf gibi kareler bitirdi beni.. Esas hatun İzmir'in en güzel kadını seçilebilir :)) senaryosu da süper..

Woody Allen'ın Ingmar Bergman'ı örnek aldığı filmlerine benzemiş biraz, tabi şimdi yönetmenimiz bu benzetmeyi sevmeyebilir, zaten o da burayı okumaz :))
Çiftimizin ilişkisine yakından bakıyoruz, adamın ve kadının bakış açısıyla evlilikleri,, gizli intikamları.. ilişkilerindeki sorunlar.. çok tatlı bir film..

Gülçin Santırcıoğlu'na gingerlık pek bir yakışmış, acaba gerçek ginger mı ??

pinaran: 4

kediler ve köpekler: ince espriler olan güzel bir filmdi

hızlı ve öfkeli 5:güzel bir aksiyondu sonunu özellikle çok begendim

PrensesPeri:3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…