• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günlüğümüz

film benide çok güldürmemiş ama sıkmamıştıda ,dediğin gibi çerezlik .
bende beni güldürecek film çoğu zaman bulamıyorum ,çok sevmiyorum da sanırım , bir tespitim var ki eğer eğlenceli insanlarla ve kalabalık bir grupla izleniyorsa komedi filmleri tad veriyor :) ben böyle bir arkadaş grubuyla "gora"yı gün içinde en az 2 3 defa izlediğimi bilirim :))))

çok doğru bi tespit:))
resim:)) görüşebilirsek çekeriz ama istanbullu arkadaşlardan ses yok?

festival programına bakıyorum, seçmekte çok zorlanıyorum:)) Daha baştayım Sıfır, Yasadışı, Son Sirk, Bibliyotek Pascal, Udaan.. diye gidiyo böyle:)) Blue Valentine konusu itibariyle ruh halime iyi gelmeyebilir:43: ama bu yüzden de merak ettim.
benim zaman konusunda bir problemim yok, şu ara pek işim yok olanlar da bana bağlı, rahatım o konuda.

O zaman gelmek isteyenleri belirleyelim, bir gün kararlaştırıp hem tanışalım hem de bahaneyle ( hangisini bahane oldu bilemedim:D ) film izleyelim ne dersiniz?

Benim ilk bakışta ilgimi çeken filmler şunlardı; 127,My Brothers, Cold Weather ( bu film özellikle) . İncelemediğim filmler de var tabi, bunlar dışında da bir film seçebiliriz benim için sorun değil:)

film gerçekten çok sade ve dediğin gibi hiç duygu sömürüsü yok. bitiminde etrafıma farklı bir gözle baktım. Şimdi ne zaman ihtiyacım olmadan bi ayakkabı almaya yeltensem aklıma bu film geliyor elimi geri çekiyorum , etkisi ne kadar sürer bilemiyorum ama umarım uzun süre devam eder...

bende gelebilmeyi çok isterdim ama maalesef istanbula uzağım eğer buluşup tanışırsanız resim bekleriz :p

Prensesiimm atla uçağa gel:p İstediğin foto olsun, ben sana atarım fotoları, buraya eklemek istemem de=))

O zaman gelmek isteyenleri belirleyelim, bir gün kararlaştırıp hem tanışalım hem de bahaneyle ( hangisini bahane oldu bilemedim:D ) film izleyelim ne dersiniz?

Benim ilk bakışta ilgimi çeken filmler şunlardı; 127,My Brothers, Cold Weather ( bu film özellikle) . İncelemediğim filmler de var tabi, bunlar dışında da bir film seçebiliriz benim için sorun değil:)

daha mantıklı. şu ara herşeyi izleyebilme kapasitesine sahibim zaten.

Ddong-gae (Mutt Boy) izledim. Jung Woo Sung için izlemiştim.
Beğenmedim. Saçma bir şeydi.

Tryamor 7

Son düzenleyen: Moderatör:
"All Good Things"Fragmandan daha kötü filmler kategorisine giren, uzun süredir beklediğim film bu muydu dediğim,1 saatin ardından farklı bir film izliyormuşum hissine kapıldığım 2010 ABD yapımı dramla gerilim karışımı, merak uyandırmayan bir gizem filmi.

atlantis:24

Bunlar sayılır mı bilemiyorum ama 4 tane çok güzel kısa film izledim. :)

J'attendrai le suivant..., The Cat With Hands, Meat Love ve Byt (The Flat).
Anlatılmaz izlenir... ;) çok güzellerdi. :31:

Son düzenleme:
Prensesiimm atla uçağa gel:p İstediğin foto olsun, ben sana atarım fotoları, buraya eklemek istemem de=))

beni evinde misafir edeceksen neden olmasın gelirim atlantisimmm
tamam fotoları alırım ben her şekilde . hiç konuşamıyoruz ne zamandır özledim seni :61:

Bunlar sayılır mı bilemiyorum ama 4 tane çok güzel kısa film izledim. :)

J'attendrai le suivant..., The Cat With Hands, Meat Love ve Byt (The Flat).

Anlatılmaz izlenir... ;) çok güzellerdi. :31:

Byt (The Flat ) dışında diğerlerini bende izledim ,kısa filmlerle epey ilgiliyim hatta paylaşım yaptığımız bir topicte var forumda.

Son düzenleme:
ne vesile olmuşum he kızlar :1: dediğim gibi hava koşullarında çok büyük bişey olmazsa Ocak 29 da istanbuldayım. ama gene yazarım zaten yine KK dan birinin oteline konuk olucaz hoş şehre biraz uzak ama diğer arkadaşlar içn gelicez dediğim gibi ne tarafta olucağımz daha kesin değil ama anadolu yakası kesin gene yazarım bende bu akşam yine ful time başlıyorum izlemeye ama dini belgesel tarzına dalıcam bu ara.:37:

beni evinde misafir edeceksen neden olmasın gelirim atlantisimmm
tamam fotoları alırım ben her şekilde . hiç konuşamıyoruz ne zamandır özledim seni :61:

Byt (The Flat ) dışında diğerlerini bende izledim ,kısa filmlerle epey ilgiliyim hatta paylaşım yaptığımız bir topicte var forumda.

misafir etmez miyim canım, sen gel yeter ki:70:

Gündüzleri pek msn açmıyorum da sende olmuyorsun zati, iyice koptuk sahiden, ben de özledim:(

İlk kez gördüm o topiği. Söylediğin iyi oldu. Ordaki videolardan da izlerim artık. Bu izlediklerim dışında en fazla 2 tane daha izlemişimdir kısa film. Bundan sonra daha fazla olacak. :24:

Bin Jip (Boş Ev) : Üzerine biraz daha düşünmem lazım, söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok sevdim bu filmi. En çok da baş karakterlerin sessizliğini sevdim. Son sahne enfesti ayrıca. Bu 2. Kim Ki Duk filmim. Galiba tüm filmlerine aşık olacağım.

Tryamor:8

Le Herisson (2009)

Bu filmi dün akşam izledim ve en sevdiğim filmlerden biri oldu.
Çünkü ben yaşamın anlamını çok sorgulayan biriyim. Bu yüzden iki ayrı karakterde çocukluğumu ve yaşlılığımı gördüm malesef ve iyiki.
Defalarca izleyeceğimi sanıyorum.
(Liza-11)

dün The Tourist filmini izlemeye gittim.
aylardır dönüp duran fragmanında Johnny Depp dışında beni çeken hiç bir şey olmasada :)
Sanki film sadece Johnny ve Angelinayı bir araya getirelim diye yapılmış , hiç bir şey anlatmayan ,Angelina Jolie'nin şişirilip durduğu orta sınıf bir filmdi . Başrol oyuncularına o kadar güvenmiş ki yönetmen doğru düzgün replik bile yazmamış. Her şey zorlamaydı sanki . Angelina filmde acayip derecede baskın , Johnny 'e oyunculuk yapma imkanı tanımamış .Merak ediyorum bu film Depp'in filmografisinde nerede duracak ? belkide Johnny Depp sadece Tim Burton filmlerinde oynamalı yada seçici olmalı.

prensesin uykusuyum : 20

http://www.kadinlarkulubu.com/sinem...ema-gunleri-organizasyonu-5.html#post16729026

Kızlar şöyle bir organizasyon düzenliyorduk, yeniden başlayacağız, belki katılmak istersiniz. Konunun başında, ilk mesajda nasıl düzenlendiğini yazmıştım ordan okuyabilirsiniz:)

bence burdaki arkadaşlarımızla ve sürekli devamlılığını sürdüren sinema kulübu üyelerimizle mükemmel bir grup ortaya çıkabilir. yeni organizasyonu sabırsızlıkla bekliyorum :)

Saedeu Mubi (Sad Movie) : Yüzümde sürekli bir gülümsemeyle izledim. Oyuncular, atmosfer, anlatılan hikayeler çok güzeldi. Çok başarılı bir film bence. 4 ayrı hikaye anlatılıyor ve hepsi üzücü. Son sahnede çok ağladım.

Tryamor:9

Sad Movie filmini ben hiç sevmemiştim canım, bana kalırsa yönetmen ağlatmak için epey zorlamış , çok fazla duygu sömürüsü yapmış . bana samimi gelmedi.

Duygu sömürüsünden hiç hoşlanmam ben de. Ama bu filmde öyle hissetmedim. Çok doğal yapıyorlar bence Güney Koreliler bu işi. Çok yalın, sade. Ağlamak için zorlanmıyorum, kendiliğinden akıyor gözyaşları ki hiç ağlak bir tip değilimdir normalde. Imdb notu da benim için çok önemlidir. 7 üzeri bir notu olduğuna göre etkileyici bir şeyler muhakkak olmalı diye düşündüm ve öyle de oldu. :31:

evet güney kore sinemasını bende çok seviyorum. ama bu film bana hitap etmedi. Eğer izlemediysen "Welcome to Dongmakgol" filmini öneririm çok yalın ,duygusal, yer yer kahkalar attıran bir en sevdiğim güney kore yapımlarından :)

Back