Sinema Günlüğümüz

merhaba kızlar :KK49::KK49:

kasım ayının izlenenleri

1) incir reçeli - 2

bu filmi sevmedim ben.1 deki tadı bulamadım.adam yine ne yapacagına karar vermiyor.tüm film boyunca içen bir adam ve karıncaları seyrettik.

2) unutursam fısılda

bu filmi çok sevdim sonunda bayada ağladım :KK61: nereden nereye sorusunu sorduruyor?ben ne olacagım tereddütüne düştüm.

3) birleşen gönüller

bu filmide sevmedim.saçma kısımları vardı.ayrı düşen karı kocanın km lerce uzaktan aynı trenin aynı vagonunda birleşmesi sonra ayrılması sonra istanbulda tekrar birleşmesi gibi.bu filmde sevmediklerim arasına girdi.

deliayı merak ediyorum perşembe ona gideceğiz bakalım :KK48:

PrensesPeri:3

3.The Babadook

Kocasını 6 yıl önce kaybeden ve bu süreçte oğlu Samuel'ı yalnız büyüten Amelia, bir gün oğlunun kitapları arasında Mister Babadook adlı esrarengiz bir masal kitabı bulur. Kitabı okuduktan sonra, Samuel rüyasında Badabook canavarını gördüğünü söyler. Bu günden itibaren esrarengiz şeyler yaşanmaya başlar.

4. Jessabelle

Genç bir kadın kötü bir kaza sonrası bacaklarını kaybeden babasına bakmak için Lousiana'daki evlerine döner. Burada oldukça kızgın bir hayalet olan yıllar önce ölmüş annesiyle oldukça korkutucu bir bağ kurar.

Yine bir korku filmi. Gayet gerilimli fakat sonu oldukça saçma biten bir film.

Aaa ne güzel bir konu olmuş burası ben de evde doğumu bekleyen bir anne olarak sık sık film izliyorum ve yorum yapmayı çok seviyorum her tür filmi izlerim macera,tarihi,bilim kurgu,fantastik, korku, gerilim, romantik komedi, aksiyon, dram farketmez ama kaliteli olması önemli bu yüzden fazla Türk filmi izlemiyemiyorum. Kasım ayında çok film izlemişimdir ama en son izlediklerim şunlar:
jassebelle yi dün izledim korku ama çok saçma geldi bana beğenmedim.
Angeles.A diye ilginç fantastik bir film izledim. Aman aman güzel olmasa da idare eder.
Hep merak ediyordum Çingeneler Zamanı diye bir filmi onu izledim güzeldi gerçekten kült film. Hele müzikleri emir kusturica tarafından yapılmış. Harika ederlezi özellikle unutulmaz sahneleri var.
Kadınların en çok beğendiği filmler diye bir haberden görüp izleyeyim diye Daima Lilya diye bir film izledim. Çok etkileyici acayip karamsar üzen bir film. Hele hamile hamile niye izledim diye kendime kızdım, fakat çok gerçekçi ve unutulmaz. Etkileyici bir film.
Sinema kanalında tesadüfen görüp yalnız gezegen diye bir film izledim o da farklı çekimi olan ama konusu gayet bilindik doğa manzaralarına sahip bir filmde çok beğenmedim ama sakin durağan bir film.
Hep duyup hiç izlemediğim için nasıl bir filmin diye merak edip telefonumdan Mum Kokulu Kadınları izleyeyim dedim. Hande arazisinin neden meşhur olduğunu anladım çok gereksiz bir çıplaklık barındırsa da finali fena değildi o da hayatın içinden bir filmin o tarihlerde çekilen bir sanat filmine göre normal izlemeyen hiç bir şey kaybetmez.
Birleşen Gönüller'i sinemada izledim beni çok ağlattı. Beklediğimden iyi çıktı doğrusu ama her filmde olduğumgibi onda da bazı saçma sahneler vardı. Onlara takılmayın ne olursa olsun Son zamanlarda izlediğim en iyi Türk filmi,tavsiye ederim herkese izlemeli.
Bazen quentin garantini filmi izlemeye ihtiyaç duyuyorum özellikle birilerine kızdığımda :) onum da meşhur filmlerinden ucuz roman, kill bill 1-2-3 serisini izledim ve çok beğendim zaman zaman TV'de denk geliyordum ama baştan sona izlememiştim. Bu adam çok yetenekli gerçekten.
Bunlar dışında da film izlemişimdir muhakkak ama aklıma gelmediğine göre çok önemli filmler değillerdir ya da zaman geçtiği için unuttum. Umarım işinize yarar. Bir Filmi izlemeden önce yorumlara bakarım hep bana yardımcı oluyor çünkü.

deliha-gupse özayın yazdıgı başrolunde oldugu film

tek kelimeyle bayıldım.çok başarılı eğlenceli bir film olmus.bizden içimizden :rolleyes:

PrensesPeri:4

Interstellar - Yıldızlararası (2014)
Harika harika harika bir filmdi. B-a-y-ı-l-d-ı-m :KK48::KK48: Bilim kurgu sevenlere duyurulur. Hala sinemalardayken kaçırmayın derim..

TracyFlick: 3

1 Kasım - 30 Kasım 2014
1. smeagol................................
2. sedulu.................................7
3. jooker...................................
4. TracyFlick............................3
5. NancyFrancis......................8
6. kissnookums.......................5
7. Kedi83................................4
8. zeytinyaglıpırasa..................
9. ssddaybala..........................
10. kardelenguzelli.....................
11. DatluCan..............................
12. PrensesPeri.........................4
13. Nihil....................................1
14. macellan...............................
15. raptiye.................................4

9- Transformers
Dün tvde yayınlandı. Normalde sevmediğim bir film tarzıdır ama yeğenim izliyordu ben de izledim. Aksiyon-bilim kurgu filmi.

10- Frida
Ünlü ressam Frida Kahlo'nun biyografisi niteliğinde bir film. Kesinlikle izlemeye değer.

NancyFrancis : 10

Ayrıca hatırladım Tvv'de görüp Marilyn Monroe'nun yaşamını anlatan bir biyogrofi filmi izledim sonra da internetten Sevgili Merly n'i izlemiştim onu tanımak için güzel bir film ama yanlı geldi bana.sevgili marlyn belgesel tadında daha güzel
Gizemli kadın diye bir film izledim fransız yapımıydı sanırım pek beğenmedim ,intikam filmi gibi ama vasat

Ayrıca hatırladım Tvv'de görüp Marilyn Monroe'nun yaşamını anlatan bir biyogrofi filmi izledim sonra da internetten Sevgili Merly n'i izlemiştim onu tanımak için güzel bir film ama yanlı geldi bana.sevgili marlyn belgesel tadında daha güzel
Gizemli kadın diye bir film izledim fransız yapımıydı sanırım pek beğenmedim ,intikam filmi gibi ama vasat
canım listeye katılmak ister misin
eğer istersen bu ay izlediğin film sayısını da mesajın en altına eklersen ben de hemmen listeye yazarım :)

L
canım listeye katılmak ister misin
eğer istersen bu ay izlediğin film sayısını da mesajın en altına eklersen ben de hemmen listeye yazarım :)
teşekkür ederim ama saymadığım için şimdiye kadar liste önemli değil. Bu arada buradan görüp bugün Kahire'nin mor gülü'nü izledim. Tipik woody allen filmi, fantastik,ilginç senaryo ama harry sally ile tanışınca kadar güzel gelmedi bana
Tv'de gezginler diye bir film izledim psikopat bir kadın bir nevi seri katil filmi gibi birşey çok beğenmedim saçma sahneler çoğunlukta.
Az önce internetten The Hidden Face saklı yüz türkçesi bir ispanyol filmi izledim kesinlikle güzel, gerilim dolu ve biz kadınlara da hitap ediyor. Tavsiye ederim son günlerde izlediğim en güzel senaryoya sahip bir filmdi bu. İspanyol sinemasını çok seviyorum gerçekten kaliteli filmler var.

Sleep tight diye bir ispanyol filmi daha izledim o da başka bir psikopat filmi ama çok gerçekçi bir o kadar da sinir bozucu, rahatsız edici. Başkalarının mutluluğuna tahammül edemeyen mutsuzlukla mutlu olan bi adamın hikayedi. Hep bencillikten bunlar başlarına gelyor insanların.

Sleep tight diye bir ispanyol filmi daha izledim o da başka bir psikopat filmi ama çok gerçekçi bir o kadar da sinir bozucu, rahatsız edici. Başkalarının mutluluğuna tahammül edemeyen mutsuzlukla mutlu olan bi adamın hikayedi. Hep bencillikten bunlar başlarına gelyor insanların.
bu filmin etkisinden uzun süre kurtulamamıştım, kötü yönden tabii. Kabus gibi olaylar :KK43:

Vanilla Sky (2001)
İkinci izleyişim. Kafamı allak bullak ediyor bu film. Çok yoruyor.
Hayatı mükemmel giden, yakışıklı (kişiye göre değişir, bana göre değil), zengin, kadınların bayıldığı bir adamın hayatı nasıl bir anda değişir..

TracyFlick: 4

1 Kasım - 30 Kasım 2014
4. TracyFlick............................4

Selam arkadaşlar az önce Not Defteri'ni izledim. Şimdiye kadar nasıl izlememişim bu filmi dedim. isminden dolayı izlediğimi sanıyordum. Romantik bir film ve duygusal. Çok beğendim göz yaşlarınıza hakim olamıyorsunuz bazı sahnelerde.konu aslında bilindik ama kuru ve işleyişi güzeldi... Tavsiye ederim.

1 Kasım - 30 Kasım 2014
4. TracyFlick............................4

canım benim film sayım yanlış 10 olacaktı :)

11- Bi Küçük Eylül Meselesi
Türk sinemasının ortalamasının üstünde olduğunu düşündüğüm bir film. Filmin montajına bayıldım. Bir baştan bir sondan sahneler gösterip kafa karıştırması hoşuma gitti. Dümdüz ne olduğunu tahmin edeceğim filmlerdense bu tip filmler daha güzel bence. Yine tabii tahminlediğim sahneler olmadı değil ama güzel filmdi.

NancyFrancis : 11

X