Sinema Günlüğümüz

Selamlar herkese...

1.About time= (imdb 7,8)
Tim erkeklerinin gecmise yolculuk yapabildigi bir aileden gelmektedir. Bunu ögrendigi andan itibaren bu özelligini hayatını güzellestirmek icin kullanır. Romantik bir film. Kelebek etkisini andırıyor.

2.Kuzey yamacı (imdb 7,4)
İki grup dagcı Alplere tırmanmaktadır, birbirleri ile mücadele etmektedirler, ancak hava kosullarından kaynaklı zor bir durumda, dagda kalırlar. Artık asagı inmenin tek yolu birbirlerine tutunmaktır. Gercek bir hikaye imiş. Bana Rammstein'in ohne dich klibini hatırlattı. Sonu biraz hüzünlü. Romantik bir film diyemiyorum, filmde bir kız var, askı cok yapmacık filan. Böyle...

Carpe__diem----------------------------2

1 EKİM - 31 EKİM 2014
1. smeagol.................................3
2. sedulu....................................2

3. jooker.....................................
4. Sonnenschein........................2
5. NancyFrancis.........................2
6. carpe__diem..........................2

7. Kedi83....................................7
8. zeytinyaglıpırasa.....................
9. ssddaybala..............................
10. kardelenguzelli........................
11. DatluCan...................................
12. PrensesPeri...............................
13. Nihil..........................................
14. macellan...................................

Rammstein seviyor musun? Ben çooook severim de
About Time filmini sevdim, izleyeceğim hemen.

Rammstein seviyor musun? Ben çooook severim de
About Time filmini sevdim, izleyeceğim hemen.

Severim : ) Eskiden cok dinlerdim...Birkac tane takık oldugum sarkısı kaldı elimde simdi ama sadece. : )

Film güzel, notebook'daki kız var ismini anımsayamadım simdi. Seversin muhtemelen filmi.

: )

Severim : ) Eskiden cok dinlerdim...Birkac tane takık oldugum sarkısı kaldı elimde simdi ama sadece. : )

Film güzel, notebook'daki kız var ismini anımsayamadım simdi. Seversin muhtemelen filmi.

: )

aynen, benim de takık olduğum eskilerden "Los" ve son albümlerinden "Ich tu dir weh"
filmi açtım şimdi, çok teşekkürler

Lake Mungo (2008)
Film araştırmadan rastgele açmıştım ve belgesel olduğunu gördüm. Amatör çekimler olsun, yöre halkı ile yapılan görüşmeler, haberlerden alınan görüntüler olsun, öyle gerçekçi başladı ki, dedim bu olay gerçekten de yaşandı ve bu acı olayın görüntülerinden film çektiler. Sonra baktım bir hayaletin görüntüsü veriliyor. Filmi durdurup araştırmam gerekti ve aslında filmin belgesel türünde çekilmiş kurgu olduğunu gördüm. Öyle bir film ki son derece gerçekçi, dolu kanıt sunma ile seyirciyi inandırıyorlar. Sağlam bir korku filmi olmuş.

Red (2010)
Bruce Willis, John Malkovich, Morgan Freeman oynuyor. Aksiyon, macera, komedi. İyiydi ama John Malkovich sahneleri olmasaydı filmden sıkılırdım.

Nine Miles Down (2009)
Son derece dandik bir korku filmi. Verdiğim zamana yazık oldu.

Kirli Sırlar (2006)
Güzel bir Matt Damon, Angelina Jolie filmi. Gerçi sonuçta klasik Amerikalıların ülkeleri, dünyaları kurtarma olayı, ajanlık, çıkar ilişkileri...

Cesur Balık 2 (2012)
Kayıp Balık Nemo gibi bir film buldum ümidiyle izledim ama sonunu zor getirdim. Beğenmedim.

Sonnenschein: 7

benim de en sevdiğim karakter nancy francis :) hemen ardından da arthur kenneth wanderwall geliyor.

Arthur da çok iyi benim ikinci sıramda Jessie var Hele Nancy ile Jessie'nin arkadaşlığı harika. O sohbetleri, atışmaları... Jessie'nin Nancy'den ödev koparmaya çalışması Jessie'nin, Nancy'nin başkanlık seçimlerini yanlışlıkla sabote etmesi, Nancy'nin bisiklet ödüllü yarışmayı Jessie yüzünden kaybetmesi falan, harika yahu

Hele Nancy'nin her bölümde başka bir takıntısının çıkması... astroloji, feng shui, Miami, botanik, Meksika, reenkarnasyon, Sidewalk Boys, popüler gruba girmeye çalışması...

About Time (2013)
Ailenin erkekleri geçmişe yolculuk yapıyorlar. carpe__diem üyemizin tanıtımı ve tavsiyesi ile izledim. Çok güzeldi

Sonnenschein:8

1 EKİM - 31 EKİM 2014
1. smeagol.................................3
2. sedulu....................................2

4. Sonnenschein........................8
5. NancyFrancis.........................2

7. Kedi83....................................7

Polly'ye ne demeli? Kaşık koleksiyoncusu, ispiyoncu, Litvanya milliyetçisi.

Pek yakında

Dün iş çıkışı sinemaya gittim. Filmi beğendim. Yer yer duygusal ve komikti. Biraz Hokkabaz tadında olmuş. Biraz kendi filmlerinden andırmalar yaşattı falan. Umarım arayı açmadan yeni bir film daha çeker.

Sedulu: 3

EKİM
1- EVRİM / TRANSCENDENCE
2- Authors Anonymous
3- Short Term 12
4- Lütfen Beni Öldürme
5- Uçaklar
6-Frank
7- Yasak Bölge

8- The Calling
Filmin Konusu:
2014 yapımlı bu gerilim filminde Son derece sakin bir kasaba olan Port Dundas’ta huzur, bir anda ortaya çıkan seri cinayetlerle bozulur. Dedektif Hazel Micallef, ilahi bir çağrıya kulak verdiğini söyleyen katille yüzleşmek durumunda kalacaktır.

8- Lucy
Filmin Konusu:
2014 yapımlı bu korku filminde Tayvan’ın başkenti Taipe’nin suça batmış yeraltı dünyası sokak çeteleri, mafya ve işbirlikçi polisler tarafından yönetilirken en aktif ticaret uyuşturucu ağı üzerinden yurutülür. Lucy, bu tehlikeli uyuşturucu şebekesinde, belalı bir çete için kurye olarak çalışmak zorunda kalan genç bir kadındır. Bir gün bir teslimat öncesinde taşıması için vücudunun içine yerleştirilen uyuşturucu, beklenmedik bir şekilde Lucy’nin vücuduna nüfuz edip kanına karışmaya başlayınca olağanüstü bir durumla karşılaşır; damarlarında dolaşan kimyasallar, ona insanüstü yetenekler kazandırmıştır. Artık akıl okuma, telekinezi ve acıyı hissetmeme gibi güçlere sahip olan genç kadın acımasız bir savaşçıya dönüşecektir.

9- Kristy
Filmin Konusu:
Şükran Günü tatilinde kampüste yalnız kalan bir üniversite öğrencisi bir grup serserinin hedefindedir. Onlarla savaşmak için en derin korkularını aşmak zorundadır. Bir kızın, lisede kendisine kötü davrananlardan intikamını almasını izleyeceğiz.

10- Kim Kiminle Nerede
Filmin Konusu
Aykırı bir kişiliğe sahip olan Larry David, hayatı boyunca birçok aşk yaşamıştır. Şimdi de genç bir kadın ve ailesi hayatını karıştırmıştır. Avrupa'da çektiği dört filmden sonra Woody Allen tekrar New York'da. Hem de başrolde Larry David ile. Tipik bir Woody Allen filmi olan Whatever Works, basit konusu ilginç karakterleriyle yönetmenin hayranlarını yine mutlu edecek bir kara komedi.

11- Aynı Yıldızın Altında
Filmin Konusu
Üç yıldır tiroid kanseri ile mücadele eden on altı yaşındaki Hazel, kanserin yoğunlaşıp akciğerine kadar ulaşması sonucunda oksijen tüpünü yanında taşımaya başlar. Bir zaman sonra kanserle mücadele eden gruplardan birine terapi olmaya başlayan Hazel, Augustus adında biri ile tanışır. Oldukça dramatik ve Romantik havada geçen film izlenmesi gerekenler arasındadır.

12- Anneler Gecesi
Filmin Konusu
2014 yapımlı bu komedi filminde Allyson hayatından memnun olmayan bir bayan’dır.Bir gün yaşantısına değişiklik katmak ister ve en iyi çocukluk arkadaşı ızzy ve kilise papazının eşi Sondra’yla birlikte kız kıza bir eğlenceye çıkar.

13- Karda Beyaz Bir Kuş
Filmin Konusu
Kat Connor, annesinin beklenmedik ve esrarengiz bir şekilde, ardında hiçbir iz bırakmadan kaybolmasıyla hayatı değişine genç bir kadın. Artık her şey çok daha karmaşık olsa da Kat için yeni hayat şartlarına, hem de bu kez tek başına alışmanın zamanı gelmiştir.
Laura Kasischke'nin romanından beyazperdeye uyarlanan bu büyüme öyküsünün başrollerinde Eva Green, Shailene Woodley ve Christopher Meloni yer alıyor.

14- Göçebe
Filmin Konusu
Görünmeyen bir düşmanın istilası altındadır dünya. Bu düşman insan bedenlerine sahiplik yapmakda bedenler insan gibi görünsede zihinler o görünmez düşmanların kontrolüne girmiştir. Bir kaç vahşi insan dışında herkes teslim olmuştur.

kedi83…..14

4-Dus Yakamizdan
Sarah Jessica Parker ve Matthew McConaughey'den siradan bir romantik komedi filmi. 35 yasinda ogullari hala evden ayrilmadigi icin, bu isi profesyonel olarak yapan ve evine bagimli genc adamlari evden ayrilmaya ikna eden genc bir kadinin, musterisine asik olma hikayesi..

5-Sapkin Bir Cinayet
Gercek bir hikaye. Amish olarak dogan ancak yasadigi bir olay sonucu toplulugunu terk edip polis olarak yasadigi yere geri donen bir polis sefinin bir cinayeti cozme sureci. Gercek olmasi benim icin degerli..

6-Amishlerin Merhameti
Bir gercek hikaye daha. Ve de ustuste amishli filmler. Yasantilari hayli ilginc amishlerin dunyaya bakislarini gorebileceginiz sakin bir film..

Smeagol...6

3- Dürüst Oyun

Dün televizyonda izledim bu filmi. Daha önce izlemediğime üzüldüm. Filmi öyle aman aman beğenmedim ama ABD'deki olayları anlatıyor oluşu ilgimi çekti diyebilirim. Dublajlı izlediğim için de pek keyif almadım.

NancyFrancis : 3

7-Afili Aynasizlar (Starsky&Hutch)
1975-1979 yillari arasinda cekilmis unlu bir polisiye dizinin film versiyonu. Zaten filmin son sahnesinde dizinin o yillardaki basrol oyunculari konuk olarak gorunuyorlar. Iki dedektifin bir uyusturucu agini ortaya cikarmasi komik bir sekilde anlatiliyor. Muhtesem ikili Ben Stiller ve Owen Wilson basrollerde..

Smeagol....7

Macskafogo (1986) Kedi Şehri

kedi83 eğer izlemediysen bu seri özellikle senin ve benim için, yani kedi severlere tavsiye ederim. Macar yapımı bu serinin ilk filmiymiş. Devamını da izleyeceğim. Animasyon değil çizgi film tarzında.
Kediler gezegendeki tüm fareleri yok etmek isterler ve bir fare kırımı başlatırlar. Ancak farelerin bir kahramanı vardır. Bir yandan fareler canlarını kurtarmaya çalışırken, o kahramana güvenirlerken, diğer yandan da fare kırımına rağmen kedilerle anlaşma yapan, kendi türlerine ihanet eden farelerle de başetmek zorundadırlar.

Çizgi film ancak çocuklar için değil. Çok fazla göndermeler ve hicivle dolu, ince bir çizgi film..

Sonnenschein:9

1 EKİM - 31 EKİM 2014
1. smeagol.................................7
2. sedulu....................................3

4. Sonnenschein........................9
5. NancyFrancis.........................3

7. Kedi83....................................14

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…