- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #2.861
Selamlar herkese...
1.About time= (imdb 7,8)
Tim erkeklerinin gecmise yolculuk yapabildigi bir aileden gelmektedir. Bunu ögrendigi andan itibaren bu özelligini hayatını güzellestirmek icin kullanır. Romantik bir film. Kelebek etkisini andırıyor.
2.Kuzey yamacı (imdb 7,4)
İki grup dagcı Alplere tırmanmaktadır, birbirleri ile mücadele etmektedirler, ancak hava kosullarından kaynaklı zor bir durumda, dagda kalırlar. Artık asagı inmenin tek yolu birbirlerine tutunmaktır. Gercek bir hikaye imiş. Bana Rammstein'in ohne dich klibini hatırlattı. Sonu biraz hüzünlü. Romantik bir film diyemiyorum, filmde bir kız var, askı cok yapmacık filan. Böyle...
Carpe__diem----------------------------2
Rammstein seviyor musun? Ben çooook severim de
About Time filmini sevdim, izleyeceğim hemen.
Severim : ) Eskiden cok dinlerdim...Birkac tane takık oldugum sarkısı kaldı elimde simdi ama sadece. : )
Film güzel, notebook'daki kız var ismini anımsayamadım simdi. Seversin muhtemelen filmi.
: )
aynen, benim de takık olduğum eskilerden "Los" ve son albümlerinden "Ich tu dir weh"
filmi açtım şimdi, çok teşekkürler
benim de en sevdiğim karakter nancy francis :) hemen ardından da arthur kenneth wanderwall geliyor.Nickini görür görmez yüzüme bir gülücük kondu. En sevdiğim 402 Numaralı Sınıf karakteridir. Hatta arada açar Nancy'li bölümleri tekrar tekrar izlerim
benim de en sevdiğim karakter nancy francis :) hemen ardından da arthur kenneth wanderwall geliyor.
Polly'ye ne demeli?Arthur da çok iyibenim ikinci sıramda Jessie var Hele Nancy ile Jessie'nin arkadaşlığı harika. O sohbetleri, atışmaları... Jessie'nin Nancy'den ödev koparmaya çalışması Jessie'nin, Nancy'nin başkanlık seçimlerini yanlışlıkla sabote etmesi, Nancy'nin bisiklet ödüllü yarışmayı Jessie yüzünden kaybetmesi falan, harika yahu
Hele Nancy'nin her bölümde başka bir takıntısının çıkması... astroloji, feng shui, Miami, botanik, Meksika, reenkarnasyon, Sidewalk Boys, popüler gruba girmeye çalışması...
evcil hayvanı: keçisiPolly'ye ne demeli?Kaşık koleksiyoncusu, ispiyoncu, Litvanya milliyetçisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?