- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #2.841
1 EYLÜL - 30 EYLÜL 201
1. smeagol.................................12
2. sedulu....................................11
3. jooker.....................................9
4. Sonnenschein.........................9
5. yabanmersini.........................8
6. carpe__diem..........................7
7. Kedi83....................................4
8. zeytinyaglıpırasa.....................3
9. ssddaybala..............................3
10. kardelenguzelli........................1
11. DatluCan...................................
12. PrensesPeri...............................
13. Nihil..........................................
14. macellan...................................
Korkak Robert Ford'un Jessie James Suikasti (2007)
Başlık zaten konuyu anlatıyor. Güzel bir film. Brad Pitt Jessie James olarak başrolde.
Sıradışı (2007)
Sandra Bullock başrolde. Harika bir filmdi. Evli, iki çocuklu bir ev hanımı. Eşini işine göndermiş, çocuklarını okula bırakmış, koşusunu yapmış, duşunu almış, ev işlerine başlıyor. Kapı çalıyor, bir polis kötü haberle gelmiş. Eşinin trafik kazasında öldüğünü söylüyor. O gün gece yatana kadar klasik bir cenaze evi havasında geçiyor. Herkes üzgün, yıkılmış... Ağlıyorlar... Gece uyuyorlar. Sandra sabah uyanıyor, gözlerini açıyor, o da ne! Kocası yanında yatıyor. Meğersem ölmemiş. Bir gün öncesinde yaşadığı o büyük kabus hiç yaşanmamış. Acaba kabus muydu, gerçek miydi? Çok acayip heyecanlı, çok güzel bir film. Bilim kurgu zannettim, ama değil. Dini içerikli, inançlarla ilgili, gizem filmi.
Sonnenschein: 2
Sonny selam :) Bir önceki postumda da yazmıştım, Sandra Bullock'u çok severim. Filmlerinden de hep keyif almışımdır. Sıradışı da çok beğendiğim filmlerinden biri. İşte böyle sonu asla ve asla belli olmayan, acayip sürprizlerle dolu filmlere bayılıyorum. Bullock'un oscar adaylı filmi Gravity'yi de mutlaka izle derim. Sonu belli olan bir film ama Bullock ve çekimler süper :)
Bu arada bugün iyi günümdeyim bir film daha izledim. Bu kez hiç tarzım olmamasına rağmen gayet duygusal hafif dramatik bir filmdi. İzleme sebebim ise başrollerden birinin bir köpek oluşu.
3.Marley ve Ben
Başrollerde Jennifer Aniston ve Owen Wilson var, tabi sevimli labradoru saymazsak :) Yavruluktan itibaren çiftimizle birlikte olan labradorun yaramazlıkları ve hayat hikayesi. 10 üzerinden 6..
Smeagol...3
Sonny selam :) Bir önceki postumda da yazmıştım, Sandra Bullock'u çok severim. Filmlerinden de hep keyif almışımdır. Sıradışı da çok beğendiğim filmlerinden biri. İşte böyle sonu asla ve asla belli olmayan, acayip sürprizlerle dolu filmlere bayılıyorum. Bullock'un oscar adaylı filmi Gravity'yi de mutlaka izle derim. Sonu belli olan bir film ama Bullock ve çekimler süper :)
Bu arada bugün iyi günümdeyim bir film daha izledim. Bu kez hiç tarzım olmamasına rağmen gayet duygusal hafif dramatik bir filmdi. İzleme sebebim ise başrollerden birinin bir köpek oluşu.
3.Marley ve Ben
Başrollerde Jennifer Aniston ve Owen Wilson var, tabi sevimli labradoru saymazsak :) Yavruluktan itibaren çiftimizle birlikte olan labradorun yaramazlıkları ve hayat hikayesi. 10 üzerinden 6..
Smeagol...3
Merhaba arkadaşlar. Ben yabanmersini, nickimi değiştirdim, söyleyim de karışıklık olmasın :)
Bol filmli bir ay olsun yine... :)
Ekim ayı
1- Pek Yakında
Cem Yılmaz'ın bugün vizyona giren filmiydi. Ben de hemen gidip izledim. Cem Yılmaz'ı çok severim. Çok tatlı, bol göndermeli bir filmdi. Cem Yılmaz'ın her filmi göndermeli ama bu filmde daha alenen olmuş her şey. Özkan Uğur, Ozan Güven, Zafer Algöz, Zerrin Tekindor, Tülin Özen gibi başarılı isimlerin başrollerde yer aldığı, Nurgül Yeşilçay, Mazhar Alanson, Yılmaz Erdoğan, Sunay Akın gibi büyük isimlerin de küçük rollerle karşımıza çıktığı, Yeşilçam'ı, Türk sinemasının kaliteli filmlerini sık sık anan keyifli bir filmdi fikrimce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?