• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günlüğümüz

8-Doktor Ölüm
Hayranlikla izledigim usta aktor Al Pacino'ya altin kure getiren mukemmel bir film. Gercek bir hayat hikayesi. 130dan fazla hastaya otenazi yapmalari icin yardim eden ABDli bir doktorun kanunlarla mucadelesi. Bir solukta izledim. 10 uzerinden yildizli 10 veriyorum. Biyografi sevenlerin, hele de bu derece ilginc bir insanin hayatindan kesitleri merak edenlerin murlaka izlemeleri gereken bir film...:)

Smeagol...8

1 EKİM - 31 EKİM 2014
1. smeagol.................................8
2. sedulu....................................3

3. jooker.....................................
4. Sonnenschein........................9
5. NancyFrancis.........................3
6. carpe__diem..........................2

7. Kedi83....................................14
8. zeytinyaglıpırasa.....................
9. ssddaybala..............................
10. kardelenguzelli........................
11. DatluCan...................................
12. PrensesPeri...............................
13. Nihil..........................................
14. macellan...................................

Son..

Carpe__diem ben, nick degisimi yaptım bir sebepten.

1. About time
2. Kuzey yamacı
3. Snowpiercer= İzledigim en güzel filmlerden biri idi.

Konusu şöyle, küresel ısınmayı halletmeye calısan insanoglu doganın dengesini bozar ve dünya buzul cagına geri döner. Nesli tükenmekle karsı karsıya olan insanoglu, dünyayı bastan basa dolasan bir trenin içinde yasamaktadır artık. Bu trenin kendine göre kuralları vardır. Elit ve yöneten kesim ön vagonlarda yasarken, fakir halk arka vagonlarda yasamaktadır. Ayaklar bas olamaz, populasyon sabit tutulmak zorundadır. Popülasyonda artıs oldugunda sayının azalması için arka vagonlarda arbede cıkarılır bilincli sekilde, tıpkı günümüzdeki üçüncü dünya ülkelerine yapıldıgı gibi. Film cok etkileyici.

4. Malefiz= Konusunu zaten biliyorsunuzdur, özetle annelik dünyadaki en büyük asktır, hatta kan bagı olmasa bile diyen film.

5. İntihar dükkanı= Ailemiz insanların intihar etmesini saglayan malzemeler satan bir dükkan işlemektedir. Bütün hayatları intihar üzerine kuruludur, intihar istatistiklerini okurlar, asla gülümsemezler, ama hic beklenmeyen bir sey olur, ailenin üçüncü cocugu dogar, bebek gülmektedir. Bu korkunctur. Cizimleri cok sevdim ben : )

kissnookums----------5

1 EKİM - 31 EKİM 2014
2. sedulu....................................3

6. kissnookums..........................5

4- X-Men: Days of Future Past

Bu filmi sırf volverine için izliyorum :KK45: Adam taş yapıt :KK53: Seriyi beğeniyorum. Devamı da gelecek bir film çünkü hep merakta bırakıyorlar. Magneto nun falan gençliğini görmek hoş oldu.
Fantastik sevenler için iyi bir film.

Sedulu: 4

4- X-Men: Days of Future Past

Bu filmi sırf volverine için izliyorum :KK45: Adam taş yapıt :KK53: Seriyi beğeniyorum. Devamı da gelecek bir film çünkü hep merakta bırakıyorlar. Magneto nun falan gençliğini görmek hoş oldu.
Fantastik sevenler için iyi bir film.

Sedulu: 4

X-Men serisini ağzım açık izledim. Çok İyi.

Macskafogo (1986) Kedi Şehri

kedi83 kedi83 eğer izlemediysen bu seri özellikle senin ve benim için, yani kedi severlere tavsiye ederim. Macar yapımı bu serinin ilk filmiymiş. Devamını da izleyeceğim. Animasyon değil çizgi film tarzında.
Kediler gezegendeki tüm fareleri yok etmek isterler ve bir fare kırımı başlatırlar. Ancak farelerin bir kahramanı vardır. Bir yandan fareler canlarını kurtarmaya çalışırken, o kahramana güvenirlerken, diğer yandan da fare kırımına rağmen kedilerle anlaşma yapan, kendi türlerine ihanet eden farelerle de başetmek zorundadırlar.

Çizgi film ancak çocuklar için değil. Çok fazla göndermeler ve hicivle dolu, ince bir çizgi film..

Sonnenschein:9
Hemen bakıyorum ve izliyorum.

Türkçe bulamadım. :KK64:

Son düzenleme:
1 EKİM - 31 EKİM 2014
2. sedulu....................................4

tanrıkent filmini de izleyebilirsiniz kızlar

Ne tarz bir film, azicik tuyo versen :)

1 EKİM - 31 EKİM 2014
2. sedulu....................................4

13. Nihil.........................................

Sen neden listeyi yayinladin arkadasim?

9-Hukumet Kadin 2
Bir kez daha bu muhtesem komediyi tvden izledim, gulmekten kirilarak. Demet Akbag ve Sermiyan Midyat'tan kahkaha firtinasi..:KK70:

10-Elizabethtown
Kirsten Dunst ve Orlando Bloom'dan guya bir romantik komedi. Bitse de gitsek dedirtecek cinsten. Tavsiye etmiyorum..

Smeagol...10

Sen neden listeyi yayinladin arkadasim?

9-Hukumet Kadin 2
Bir kez daha bu muhtesem komediyi tvden izledim, gulmekten kirilarak. Demet Akbag ve Sermiyan Midyat'tan kahkaha firtinasi..:KK70:

10-Elizabethtown
Kirsten Dunst ve Orlando Bloom'dan guya bir romantik komedi. Bitse de gitsek dedirtecek cinsten. Tavsiye etmiyorum..

Smeagol...10

o hesaptan çıktım, bu yenisi, ama konuyu sahipsiz bırakmamak için devam ediyorum :) yakında yöneticilerle konuşacağım, konuyu üstüme geçirmelerini rica edeceğim bakalım, umarım yaparlar.

direk özetini ekliyorum o zaman
arkadaşım bana tavsiye etmişti tam bi başyapıt demişti
ben de o sebeple filmin adını duydum
yaşanmış bi olaymış
oldukça etkileyici

1960’larda inşa edilmiş ve 80’lerin başında Rio De Janeiro’nun en tehlikeli mahallelerinden birine dönüşmüş, sosyal konutlardan oluşan “Tanrıkent”te organize suçun destansı tarihi. Film 60’larda iki kenar mahalle çocuğunun seçtiği iki ayrı yolu takip eder. Rocket suç dünyasında geçecek bir hayatın gerektirdiği zihniyetten ve fizikten yoksundur. Fotoğrafçı olma hayalleri kurar ama fotoğraf makinesi alacak parası yoktur. Öte yandan, Küçük Ze çocukluğundan beri tam bir suçlu özellikleri taşır; acımasız, akıllı ve hırslıdır. Küçük yaşta planladığı bir genelev soygunu sırasında öldürmenin tadını alır, gün geçtikçe bu konudaki iştahı giderek artar. 70’lerde Ze, sakin ve becerikli Bee’nin desteğiyle, favela’nın (mahallenin) uyuşturucu ticareti üzerindeki kontrolünü sağlamlaştırır. 80’lerin başlarında “Tanrıkent”i çetelerarası savaş sarar ve amansız genç suçlulardan oluşan yeni bir kuşak çıkıp “eskilerin” yerini almaya çalışırken, artık bir fotoğraf makinesine sahip olan Rocket, onu bu bitmek tükenmek bilmez katliam döngüsünü belgelemede kullanır...

Back