- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #2.701
arkadaşlar çeviri mi izliyorsunuz, altyazılı mı?
Altyazılı. Altyazılıya alıştıktan sonra dublajlı çok komik oluyor. :) tv de filme denk geldi mi dublaj yüzünden izleyemiyorum. Azıcık ingilizcem var da filmlerde hiç işe yaramıyor. Yarasaydı iyiydi.orjinal dilinden izliyorum
dublajlı filmler tat vermiyor
sen nasıl izliyorsun ?
Altyazılı. Altyazılıya alıştıktan sonra dublajlı çok komik oluyor.tv de filme denk geldi mi dublaj yüzünden izleyemiyorum. Azıcık ingilizcem var da filmlerde hiç işe yaramıyor. Yarasaydı iyiydi.
Haklısın. Biraz daha ingilizcemi ilerletmem lazım. Eşimle izliyoruz bir de onun ikna olması gerek. Bi teklif edeyim bakalım ne diyecek.Eğer altyazısını kaldırıp sadece dinleyerek izlersen ya da altyazısını da İngilizce ayarlarsan, zamanla kendi dilinmiş gibi anlamaya başlıyorsun. Zorla kendini. İlk başlarda tam anlayamasan da zamanla oturuyor gerçekten.
hemmen ekliyorumListene beni de ekle can...Sınavım var, sonrasında kendimi ilime, bilime, sanata, işe güce (olur ise insallah) adamayı düsünüyorum...Kafayı yememek acısından...
arkadaşlar çeviri mi izliyorsunuz, altyazılı mı?
Bizim indirilmiş bir sürü film bulunuyor. Seçe seçe izliyoruz. Azaldı mı yeniden imdb den falan film kurcalayıp bir sürü film seçip indiriyoruz. Zincirleme gidiyor böyle.film izlerken iş ütü v.s. yapıcaksam dublaj, yoksa kesinlikle altyazı tabiykide.
o zaman çerez filmler izliyorum zaten. dikkat gerektiren duyguyu almak istediğim filmlerde altyazı.
....
izleyeceklerinizin listesini yapıyor musunuz, yoksa o an mı bakınıyorsunuz?
..
bu aradaka izlediklerim;
5- aşk ve gurur: yoruma gerek yok aslında, aşk ve gurur işte : )
6- şimdi yada asla: kanser hastası iki adamın yaşamı sorgulatan, tüyleri diken diken eden bir izletisi. çok beğendim.
7- acı aşk: ilginç bir şekilde canım ezgi asaroğlunu izlemek istedi, bonus olarak halit ergenç songül öden bide hiç haz etmediğim cansu dereli bir izleti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?