- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #2.661
olmaz mı
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=734512
karatay çok kolay, biz diyet yapmıyoruz, sağlıklı yaşam için ömrümüzün sonuna kadar sürecek bir alışkanlık kazanmaya çalışıyoruz. yapacağın tek şey şeker ve karbonhidrattan uzak durmak (diğer yediğin her sağlıklı besinde vücudunun ihtiyacı kadar karbonhidrat var zaten, şeker ise zehir kategorisinde)
yaptığımız sporlar ise: yürüyüş, cardio, plates, bisiklet, yüzme ve ip atlama
şimdilik 9 kişiyiz ve herkesin kendine özel yaptığı sporu var. ben yürüyüş-bisiklet-yüzme-ip atlayıcıyım
Seni de bekleriz
Sevdim konuyu ben de geldim. :) bu iki haftada izlediklerim:
1) in the house (2012)
bir edebiyat öğretmeni ile öğrencisi arasında geçen keyifli bir o kadar da enteresan bir ilişkiyi konu alıyor. Sürükleyici, çok özel bir film değil ama keyifle izlenen bir film. Oyuncular çok başarılı.
2) eastern promises (2007)
tam benlik bir filmdi. Vincent cassel i ve viggo mortensen ı çok sevdiğim için izledim ve filme bayıldım. Ama herkese hitap edecek tarzda değil. Yine de öneririm değişik bir tat arayanlara. :)
3) a royal affair (2012)
İngiltere'den Danimarka'ya krala eş olarak gelen kraliçenin yasak aşkını anlatıyor. Bu filmi de daha önce hunt filminde severek izlediğim mads mikkelsen oynadığı için severek izledim. Ama gerçekten özel bir film. Yalnız ekleyeyim yabancı filmleri dublajlı izlemenizi önermem. Hem heyecanlı hem acıklı biraz da komik bir film.
4) gone baby gone (2007)
sürprizlerle dolu bir çocuk kaçırılma filmi. Çerezlik. Film bulamazsanız izleyin. :)
5) zodiac
farklı bir film. Diğer filmlerini de zevkle izlediğim Jake Gyllenhaal hatrına izlediğim bir filmdi. Jake hep polis olarak dedekiflik yapardı bu sefer karikatürist olarak dedektiflik yapıyor. Heyecanlı ve gizemli film.
Sevdim konuyu ben de geldim. :) bu iki haftada izlediklerim:
1) in the house (2012)
bir edebiyat öğretmeni ile öğrencisi arasında geçen keyifli bir o kadar da enteresan bir ilişkiyi konu alıyor. Sürükleyici, çok özel bir film değil ama keyifle izlenen bir film. Oyuncular çok başarılı.
2) eastern promises (2007)
tam benlik bir filmdi. Vincent cassel i ve viggo mortensen ı çok sevdiğim için izledim ve filme bayıldım. Ama herkese hitap edecek tarzda değil. Yine de öneririm değişik bir tat arayanlara. :)
3) a royal affair (2012)
İngiltere'den Danimarka'ya krala eş olarak gelen kraliçenin yasak aşkını anlatıyor. Bu filmi de daha önce hunt filminde severek izlediğim mads mikkelsen oynadığı için severek izledim. Ama gerçekten özel bir film. Yalnız ekleyeyim yabancı filmleri dublajlı izlemenizi önermem. Hem heyecanlı hem acıklı biraz da komik bir film.
4) gone baby gone (2007)
sürprizlerle dolu bir çocuk kaçırılma filmi. Çerezlik. Film bulamazsanız izleyin. :)
5) zodiac
farklı bir film. Diğer filmlerini de zevkle izlediğim Jake Gyllenhaal hatrına izlediğim bir filmdi. Jake hep polis olarak dedekiflik yapardı bu sefer karikatürist olarak dedektiflik yapıyor. Heyecanlı ve gizemli film.
canım sadece bu ay izlediklerinin sayısını da yazarsan en alta listeye ekleyeyim
Valla kaç tane izledim bilmiyorum da birkaç tane daha var onları da ekleyeyim,
6) the treatment (2014) : aslında suç filmi ama suçtan çok gerilim ve korku filmi tadındaydı. Soluksuz izledim, korktum biraz da. Film boyunca değişik teoriler ürettim ama son beni şaşırttı. Çok korkunç ve stresli olsa da çok güzel bir filmdi. Pedofiliyi işliyor ama tam da bir pedofili filmi değil.
7) mesrine-killer instinct 2008
biyografik bir suç filmi. Iki filmden oluşuyor hikaye. Adamım vincent cassel oynuyor. :) yine olsa yine izlerim, soluksuz ve keyifliydi.
incir reçeli
daha önce izlemiştim ama bugun görünce yine izleyeyim dedim.unutmusum yeni izliyormus gibi oldu.en sevdiğimizi bile nasılda acımasızca yargılayabiliyoruz bazenyine ağlattı ıssız adamı,babam ve oğlumu da izleyeceğim bir ara tekrar.
PrensesPeri:3
Merak ettim, izlemeye çalışayım. :)X2 (2003)
x-men 2 izledim az önce, devam filmi, daha da varmış devam filmleri, diğerlerini de izlemek sitiyorum
imdb puanı 7.5
Sonnenschein: 4
Merak ettim, izlemeye çalışayım. :)
X2 (2003)
x-men 2 izledim az önce, devam filmi, daha da varmış devam filmleri, diğerlerini de izlemek sitiyorum
imdb puanı 7.5
Sonnenschein: 4
AĞUSTOS
1- Masa 21
2- Yaratılış Destanı
3- Zaman Makinesi
3- Uyumsuz
4- X-Men 1
Filmin Konusu:
Ünlü bilim adamı Xavier, dünyada birçok kişinin farkında olmadığı bir durumdan haberdardır. Bu nedenle kendi isteklerinden bağımsız olarak muhtelif mutasyonlara tabii tutulmuş olan insanları, yeteneklerini açığa çıkarabilmek adına bir okulda toplamıştır. Toplanılan bu gençlerin asıl amacı, dünyaya kötülük salmaya hevesli olan yapay mutantların vahşetini engellemektir. X-Men ekibi, bir yandan politikacıların karalama politikalarıyla didinirken, öteki taraftan dünyayı kurtarmaya çalışacaklardır.
kedi83…..4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?