Sinema Günlüğümüz

Aaa çok güzel inceleyeyim şimdi Sağol

oooo' başlığımız güncellenmiş, harika :)

herkese merhaba

bu ay henüz 1,5 film izledim :) 1 tam diğerinin henüz yarısındayım akşamda tamamlarım

1- julie&julia

Konusu: İki kadının gerçek hikayesini anlatıyor film. Tatlı bir 'başarıya giden yol' filmi :)

2- cahil periler

bu filmin henüz yarısındayım. Konusu: Türk yabancı karışık bir film. kadının kocası trafik kazası geçirdikten sonra kocasının kendisini aldatmış olabileceğine dair izler bulur. izlerin peşinden gitmesi hayal edemeyeceği sürpriz olaylarla karşılaşmasını anlatıyor.

Hangi filmleri izleyeceğimi izlemek istediğim zaman bakındığım için ne izlerim bilmiyorum ..

izledikçe yazarım

Sevdim konuyu ben de geldim. :) bu iki haftada izlediklerim:

1) in the house (2012)
bir edebiyat öğretmeni ile öğrencisi arasında geçen keyifli bir o kadar da enteresan bir ilişkiyi konu alıyor. Sürükleyici, çok özel bir film değil ama keyifle izlenen bir film. Oyuncular çok başarılı.

2) eastern promises (2007)
tam benlik bir filmdi. Vincent cassel i ve viggo mortensen ı çok sevdiğim için izledim ve filme bayıldım. Ama herkese hitap edecek tarzda değil. Yine de öneririm değişik bir tat arayanlara. :)

3) a royal affair (2012)
İngiltere'den Danimarka'ya krala eş olarak gelen kraliçenin yasak aşkını anlatıyor. Bu filmi de daha önce hunt filminde severek izlediğim mads mikkelsen oynadığı için severek izledim. Ama gerçekten özel bir film. Yalnız ekleyeyim yabancı filmleri dublajlı izlemenizi önermem. Hem heyecanlı hem acıklı biraz da komik bir film.

4) gone baby gone (2007)
sürprizlerle dolu bir çocuk kaçırılma filmi. Çerezlik. Film bulamazsanız izleyin. :)

5) zodiac

farklı bir film. Diğer filmlerini de zevkle izlediğim Jake Gyllenhaal hatrına izlediğim bir filmdi. Jake hep polis olarak dedekiflik yapardı bu sefer karikatürist olarak dedektiflik yapıyor. Heyecanlı ve gizemli film.

canım sadece bu ay izlediklerinin sayısını da yazarsan en alta listeye ekleyeyim

AĞUSTOS

1- Masa 21 / (10/10)

Filmin Konusu:
Orta halli bir yaşamları olan Vivaan (Rajeev Khandelwal) ve eşi Siya Agasthi (Tena Desae) aslında kendi ekonomik güçleriyle karşılayamayacakları, herşey dahil bir tatil kazanırlar. Tatil, Fiji adasında, rüya gibi bir tatil köyündedir. Tatillerini çok güzel bir şekilde geçirirken bir davet ve gittikleri yerde bir teklif alırlar. Bir oyun oynayacaklardır ve sonucunda hayal bile edemeyecekleri bir paraya sahip olacaklardr. Oyun basit gibi göünmektedir.

kedi83…..1

Son düzenleme:
canım sadece bu ay izlediklerinin sayısını da yazarsan en alta listeye ekleyeyim

Valla kaç tane izledim bilmiyorum da birkaç tane daha var onları da ekleyeyim,

6) the treatment (2014) : aslında suç filmi ama suçtan çok gerilim ve korku filmi tadındaydı. Soluksuz izledim, korktum biraz da. Film boyunca değişik teoriler ürettim ama son beni şaşırttı. Çok korkunç ve stresli olsa da çok güzel bir filmdi. Pedofiliyi işliyor ama tam da bir pedofili filmi değil.

7) mesrine-killer instinct 2008
biyografik bir suç filmi. Iki filmden oluşuyor hikaye. Adamım vincent cassel oynuyor. :) yine olsa yine izlerim, soluksuz ve keyifliydi.

o zaman şöyle yapalım, iki hafta içinde 7 film izlediysen, son bir hafta içinde 4 filmi izlemişsindir deyip

jooker: 4

diyoruz

Son düzenleme:
incir reçeli

daha önce izlemiştim ama bugun görünce yine izleyeyim dedim.unutmusum yeni izliyormus gibi oldu.en sevdiğimizi bile nasılda acımasızca yargılayabiliyoruz bazen yine ağlattı ıssız adamı,babam ve oğlumu da izleyeceğim bir ara tekrar.

PrensesPeri:3

üçünü de izledim, hepsi birbirinden ağlatıcı filmler, yapma bence
bu üçünün arkasından çok komik filmler izlemen gerekiyor

AĞUSTOS

1- Masa 21 Puan (10/10)
2- Yaratılış Destanı (10/10)

Filmin Konusu:
İsa’nın doğumundan 2 bin yıl önce, İbrahim Peygamber, insanlığı putlara tapmaktan vazgeçirmek, Allah’a inanmalarını sağlamak için yola koyulur. Allah’a giden yolun bağı İbrahim’den İshak’a, Yakup’tan Yusuf’a ve Musa’ya geçer. Filmde Adem ve Havva’nın hikayesi, Musa Peygamber’in inananları Mısır’ın hegemonyasından kurtarmak için Kızıl Deniz’i ayırmaya varacak çabaları anlatılıyor.

kedi83…..2

AĞUSTOS

1- Masa 21 Puan
2- Yaratılış Destanı
3- Zaman Makinesi

Filmin Konusu:
Yerli Komedi
Kenan Ergen’in yönetmenliğini yaptığı merakla beklenen muhteşem komedi sizlerle 14 Mart 2014 ‘ te vizyona giren filmin başarılı başrol oyuncusunun adı Gürgen Öz ve güzel oyuncu Seda Bakan’ın oynadığı komedi filminin konusu Tolga karakteri birden kendini 1973′lü yıllar da bulur ve ardından geçen komik olaylar baş gösterir. Seyircileri 70′li yıllarda ki İstanbul’a götüren ve o dönem yaşan insanları anlatan Zaman Makinesi 1973

kedi83…..3

Son düzenleme:
Divergent (2014)
imdb puanı 7.0. Bilim kurgu filmi ama biraz ergen işi gibi geldi, pek tat almadık.

X-Men (2000)
imdb puanı 7.4. Yine bilim kurgu, bayıldım bu filme. Devamını da izleyeceğim

Sonnenschein: 3

cahil periler bitti. enteresan bir konuydu.:/
3- gözetleme kalesi: pelin esmer in durağan bir filmi. gürültülü filmleri kafam kaldırmadığı zamanlarda dinlendirici oluyor.
4 - 50 ilk öpücük: ne zamandır izleyeyim derken henüz izledim, çoookkk şeker bir filmdi:)

AĞUSTOS

1- Masa 21
2- Yaratılış Destanı
3- Zaman Makinesi
3- Uyumsuz
4- X-Men 1

Filmin Konusu:
Ünlü bilim adamı Xavier, dünyada birçok kişinin farkında olmadığı bir durumdan haberdardır. Bu nedenle kendi isteklerinden bağımsız olarak muhtelif mutasyonlara tabii tutulmuş olan insanları, yeteneklerini açığa çıkarabilmek adına bir okulda toplamıştır. Toplanılan bu gençlerin asıl amacı, dünyaya kötülük salmaya hevesli olan yapay mutantların vahşetini engellemektir. X-Men ekibi, bir yandan politikacıların karalama politikalarıyla didinirken, öteki taraftan dünyayı kurtarmaya çalışacaklardır.

kedi83…..4

X2 (2003)
x-men 2 izledim az önce, devam filmi, daha da varmış devam filmleri, diğerlerini de izlemek sitiyorum
imdb puanı 7.5

Sonnenschein: 4

XMEN serisini hiç sevmiyorum, eşim de çocuklar da bayılır İyi seyirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…