Sinema Günlüğümüz

Always (2011) - IMDb

Ben de izledim filmi.
Güney Kore sinemasının müdavimi olamamış olsam da izlemeyi çok seviyorum.
Gelelim filmimize:Başlngıcı,tanışmaları ve sonrasında gellişen yakınlıkları çok güzel işlenmiş.
Hemen sonuca giden ya da uzun uzun sıkıcı bir hale getiren türden değil
Ancak ortaya sondan klişe bir durum çıkıyor,eski Türk filmlerinde de görebileceğimiz cinsten.
Panik yapmayın,çünkü oyuncular o kadar iyi ki ilk defa böyle bir şey izler gibi oluyorsunuz.
Sonucunda beğendiğim,yer yer ağlamaklı olduğum bir film oldu benim için.
Zaman zaman böyle filmlere ihtiyaç duyuyorum işte,tam da o zamanda izledim.
-Spoiler-
Bir filmde de başrol oyuncusu kız/erkek arkadaşının gözleri için kendini fena edeceğine,önemli olan 'birlikte mutlu olmak' dese. Nihayetinde filmdeki kızı öldürecek bir hastalık değildi ve körlüğünde mutluydu.
Bir de kız Jang'ın peşinden koşarken bulamayıp yere çökerek hıçkıra hıçkıra ağlıyor ya içim parçalandı diyebilirim.
-Spoiler-

Dram, Gerilim, Korku
The Woman in Black film özetinde Genç avukat Arthur Kipps, uzak bir kasabada yeni ölen bir müvekkilinin miras işlemlerini halletmek için yola çıkar. Fakat bu kasabada yolunda gitmeyen, bariz bir şekilde ters bir şeyler vardır. Kasaba, hayattayken hor görülen bir kadının hayaleti ile lanetlenmiştir. Daha önce de "I'm the King of the Castle" adlı romanı sinemaya uyarlanan İngiliz yazar Susan Hill'in aynı adlı romanından James Watkins yönetmenliğinde beyaz perdeye aktarılan filmin senaryosu ise bu kez Jane Goldman'a emanet. Gerilim dolu filmin baş rolünde ise hepimizin Harry Potter olarak bağrına bastığı Daniel Radcliffe yer alıyor.

Fantastik
2011 de İrlanda’da gösterime giren film Fantastik ve bilim kurgu konularını içermektedir. Genç bir çocuğun doğa üstü güçlere karşı mücadelesini anlatan film özellikle gençler üzerinde oldukça ilgi uyandırmıştır. Hideaways İrlanda’da çok geniş bir kitle tarafından izlenme rekorları kırmıştır.
Fantastik ögelerin izleyicilere doğanın dışında bir duyumu yaşatması ve izleyicileri bir yolculuğa çıkarması filme ayrı bir güzellik katmaktadır.Yayınlandığı günden itibaren gözler üzerine çekmeyi başarmış muhteşem kurgusuyla oyuncuları canlandırdığı karakterlerle bütünleştirmiştir.
Her yaşta kitleye hitap eden film küçük yaşta bir çocuğun başından geçen anlaşılması güç durumları konu edinmiştir.Genç çocuk bu tür zorluklara rağmen ayakta kalmayı başararak hayatının geri kalanını bu anlaşılmaz durumun içerisinden kurtulmaya çalışarak geçirmektedir.

slm kızlar pazar günü cem yılmazın gösterisinden oluşan cm101mmxı fundamentals e gittik
evet eğlenceliydi çok güldük ama eşimle yalnız değil de arkadaşlarla ya da abimlerle, kızlı erkekli kalabalık gitseydik çok eğlenemeyebilirdim
şöyle ki belaltı espriler havada uçuşuyor :90:

essela bende izledim geçen hafta cumartesi ilk defa baştan sona cem yılmaz izliyordum hep kısa kısa videolarını izlemiştim , adam gerçekten harika ya öyle şeyler bulup söylüyorki tam türk halkına uygun şeyler. Hatırlıyor musun little little into the middle

bende izledim bu filmi çık güzeldi gerçekten ama bazı sahneleri izleyemedim nedeni filmi ımax slonunda izledim ve kamera döndükçe başım döndü sanki beni döndürüyolardı filmden nasıl çıktığımı bilmiyorum 1 saat kendime gelemedim dvd si çıkınca tekrar izliycem artık

"The İmpossible" (Kıyamet Günü) :gerçek bir hikayeye dayanıyormuş : çok beğendim,etkileyici.

"Pi's Life"(Pi'nin Yaşamı) : tam anlamıyla görsel bir ziyafet ,3 boyutlu ,özel gözlüklerle izleniyor.

Cem Yılmaz Show harikaydı ;sadece komedyen değil aynı zamanda müthiş bir sosyolog .

bende en zon Umut Işığım ' ı izledim kızlar kesinlikle izlenmeli !!!
Golden Globe da bir çok dala adaydı , bir kaç ödülde almadan gitmedi , aynı şekilde Oscar'a da aday

Eki Görüntüle 609376

Bugün, bir zamanlar anadolu da adlı filmi izledim.. kimseye tavsiye etmem.. psikolojikmiş sözde ama epey sıkıcı yani.. bişeyde yok ortada öyle..

cem yılmaz fundamental süperdi. bir insanın her cümlesine gülünürmü yaaaa. karnıma agrılar girdi gülmekten

Merhaba kızlar dün akşam Argo'yu izledim. Oscar da en iyi filmlere dalında aday. Ben Affleck sanırım bu yönetmenlik işini iyi oturtmuş. Gerçek hikayeden alınma bir film tavsiye ederim

Life Of Pi'de güzel film kızlar, hala vizyondayken izlemenizi tavsiye ederim. 3D şeklinde, ve 3 boyutu güzel, göz yormuyor.

Merhaba kızlar dün akşam Argo'yu izledim. Oscar da en iyi filmlere dalında aday. Ben Affleck sanırım bu yönetmenlik işini iyi oturtmuş. Gerçek hikayeden alınma bir film tavsiye ederim

Offff offf uzun zamandır indirilmiş durumda ama izleyemedim ki migrenim zar zor uyutuyor biraz soluklanabilsem belki izleyecek halim olur.

Offff offf uzun zamandır indirilmiş durumda ama izleyemedim ki migrenim zar zor uyutuyor biraz soluklanabilsem belki izleyecek halim olur.

geçmiş olsun bende de vardı o sıkıntı şükür tedavi oluyorum , aylardır rahatım.
İlk fırsatta izle bence beğeneceksin

geçmiş olsun bende de vardı o sıkıntı şükür tedavi oluyorum , aylardır rahatım.
İlk fırsatta izle bence beğeneceksin

Ben de tedavi sürecindeyim ama işte tabii ilaçların etki etme süreci o kadar çabuk olmuyor maalesef.

Beklentim oldukça yüksek bu filmden,er ya da geç ama mutlaka izlenecek

Alex Fletcher 80′li yıllarda ünlü olmuş fakat sonradan unutulmuş eski bir popstardır. Hayatını kasaba panayırlarında ve eğlence parklarında nostaljik şovlar yaparak kazanmaktadır. Karizmatik ve yetenekli müzisyen, ünlü diva Cora Corman’dan birlikte bir şarkı kaydetme daveti geldiğinde eski günlerine dönme şansı yakalar. Fakat bir sorun vardır, yıllardır beste yapmamış ve hayatında söz yazmamış olan Alex’in birkaç gün içinde hit olacak bir şarkı ortaya çıkarması gerekmektedir. Bu sırada hayatına giren cazibeli fakat tuhaf botanikçi Sophie Fisher’ın söz yazma kabiliyeti, başı dertte olan müzisyenin ilgisini çeker. Kötü bir ilişkiden henüz çıkmış olan Sophie’nin, hiçkimseyle özellikle de birine bağlanmaktan korkan Alex ile işbirliği yapmaya pek niyeti yoktur. Alex ve Sophie’nin aralarındaki sıcaklık piyano başında geçen süre boyunca artarken, hakettikleri gerçek sevgi ve başarıyı yakalamak için korkuları ve müzik ile yüzleşmeleri gerekecektir.

Oyuncular: Aamir Khan, Asin , Jiah Khan, Sunil Grover, Kunal Vijaykar, Khalid Siddiqui, Riyaz Khan, Vibha Chhibber, Anjum Rajabali, Sonal Sehgal, Tinnu Anand

Sanjay Singhania Hindistanın en büyük iş adamlarından biridir. Bir iş gezisi dönüşünde evinde nişanlısı öldürülür ve kendisi de ağır yaralı olarak kurtulur. Ama başına demir sopayla darbeler alan Sanjay kısa süreli hafıza kaybına uğrar ve Sanjay nişanlısını öldüren Ghajini' nin peşine düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…