Sinema Günlüğümüz

çok film izleriz eşimle ama isimlerini hep unutuyorum :44:

bunları mutlaka izleyin derim

-bir şans daha (bu isimde iki film var 2005 yapımı yönetmeni radu mihaileanu olanı)

-çalıntı hayat (aralık 2012 vizyondaydı yeni bi film)

Son düzenleme:

dün upside down filmini izledim, türkiyede vizyona nisan 2013'te girecekmiş ama malum yerlere düşmüş. bilim kurgu - romantik film..

Romantik filmleri hiç sevmem aslında, bilim kurguya da bayılırım. ikisinin birleşmesi bana çok farklı geldi.

konu süper, görüntüler süper, aşk biraz işi bozmuş, aynı konuyla gerçekten mükemmel bir bilim kurgu filmi ortaya çıkabilirmiş.

ama yine de beğendim.

welcome (2009 yapımı fransız filmi)
farklı, duygu yüklü bi film, biz beğendik eşimle
önerilir...

Az önce izledim, the possession.. açıkçası bayağı ürktüm filmden. tabi 1973 yapımı the exorcist'in yüzlerce kat altında kalsa bile, aynı konuyu ısıtıp ısıtıp önümüze sundukları düşünülürse, örnekleri arasında gayet başarılı buldum filmi.

"Gerçek hikayeden uyarlamadır, bir ailenin 29 günde yaşadıklarını anlatır" şeysine inanmadım tabi.

Şu an Only You filmini izliyorum, yarısındayım daha.

Evet, sevdim, çok duygulandım. Bir an eyvah sonu kötü bitecek dedim. İstediğim gibi bitti.

Bir de filmin sonlarını söylemeseniz keşke.
Bir sinema izleyicisi böyle şeylere dikkat etmeli yahu.
Spoiler yazın, öyle açıklama yapın, içerik konusunda bilgi verin vs..

Evet "Windstruck" filmini izledim dün gece... "My Sassy Girl" filmi ile birlikte izlemenizi tavsiye ederim, bağlantı kurmuşlar çünkü... Bugün bir film daha izlemeyi düşünüyorum

Yönetmen: Kwak Jae-Young
Ülke: Güney Kore
Yapım Yılı: 2004
Süre: 123 dk
Tür: Dram, Komedi, Romantik, Suç
Senaryo: Kwak Jae-Young
Oyuncular: Ji-hyun Jun (Kyung-Jin Yeo)
Hyuk Jang (Myung-Woo Ko)
Ki-Woo Lee (Prince)
Ho-Bin Jeong (Chang-Soo Shin, Suçlu)
Tae-Hyun Cha
Gösterim Tarihi: 03 Haziran 2004

Konusu: Suçluları yakalamaya çok hevesli yeni yetme polis memuresi Kyung, izinli olduğu bir gün sokaktan gelen yardım yakarışlarına kulak vererek; kapkaççının peşine düşer.
Kyung peşine düştüğü adamı yakalar fakat yakaladığı adamın yanlış adam olduğunun çok geçmeden farkına varır..
Evet, belki yanlış adamı yakalamıştır ancak ondan hoşlanmıştır. Özür dileyeceği yerde, adamla yakınlaşmak için; ortada anahtarı olmayan bir kelepçeyi geçirir kollarına...

Son düzenleme:
http://www.imdb.com/title/tt0914798/

The Boy in the Striped Pyjamas:

Yeter artık 2.Dünya Savaşı,naziler ve yahudiler konusunda film yapılmasın artık,konunun canını çıkardılar dediğim halde bu filmi izlemeye karar verdim.

IMDB puanı da etkili olmadı değil, düşündüğümün aksine savaş sadece arka plan,film de yer yer benim için trajikomik ilerlerken sonunda çarpıldım resmen.

Neyse detay vermeyeyim, ben beğendim dönem filmi sevenlere tavsiye edebilirim.

Bir de filmin sonlarını söylemeseniz keşke.
Bir sinema izleyicisi böyle şeylere dikkat etmeli yahu.
Spoiler yazın, öyle açıklama yapın, içerik konusunda bilgi verin vs..

Evet haklısınız, normalde izlediğim filmleri eklerken zaten filmin konusunu yazıyorum ama bir an düşünmeden H_İ_S'e cevap verirken bu şekilde yazdım. Ama sizde konuşma üslubunuza dikkat ederseniz, daha düzgün bir şekilde uyarı yaparsanız sevinirim, ben kimseyle bu YAHU vs... tarzında, kırıcı konuşmamaya dikkat ederim, kimsenin de benimle bu şekilde konuşmasını istemem, uyarı için yinede teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Cümlelerin sonunda ya veya yahu'yu kullanmanın kırıcı bir tarafı yoktur.
Üslubumda bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
O sizin hassaslığınızdan kaynaklı olsa gerek.
İyi günler.

İyi günler.

Bu konuyu daha fazla uzatmayı istemiyorum aslında, konu dışına çıkılıyor. Ben düşüncemi yazdım.
Her cümlede yahu kırıcı değildir, ama sizin konuşmanızda kırıcı olduğunu düşünüyorum.
İyi günler.

İyi günler.

Biz kocaman bir aileyiz nazımız birbirimize geçer, o an ruh halimizden alıngan olabilir birbirimizi yanlış anlayabiliriz, çabuk öpüşün barışın hadi.
Önce kocaman ben öpüyorum sizi

Son düzenleme:
Pişman oldum kedi83'e yorumunu sorduğuma, benden çıktı sorun :26: Alınmayın kızlar, barışın öpüşün bak daha çok film izleyeceğiz birlikte...

Pişman oldum kedi83'e yorumunu sorduğuma, benden çıktı sorun :26: Alınmayın kızlar, barışın öpüşün bak daha çok film izleyeceğiz birlikte...

Seninle alakası yok ki, üzerine alınma lütfen. Ben filmi benim için geç olan bir saatte bitirdim, filmin sonunu söylediğimi düşünemeden hemen cevabımı verdim, yoksa paylaşımlarımda filmin sonu böyle bitti diye birşey yazmıyorum, yazarsam sadece filmin konusunu yazıyorum. Uyardığı konuda haklı olduğunu zaten kabul ettim, sadece uyarı şekli, konuşma şekli hoşuma gitmedi, onu belirttim, yoksa kimseyle böyle bir tartışmaya girmekten hoşlanmam, uzak dururum. Bu arada kusura bakmayın arkadaşlar, sizin huzurunuz da bozuldu.

Son düzenleme:
Selam kızlar en son izlediğim filmleri söylüyorum.
Flight
Hobbit
Cloud Atlas

Üçünede bayıldım şiddetle tavsiye ederim

"BLACK: Hayatını karanlıkta yaşamaya mahkum sağır ve kör bir kızın, öğretmeni sayesinde hayatın abecesini öğrenmesinin konu edildiği; dram yönünün sömürülmeyip sadece ortaya konulduğu, sürükleyici ve izlenesi bir eser. kızlarına belli kalıpların içerisinde baktıkları için başarılı olamayan bir aileye, öğretmen bakış açısının bolluğu ile karşılık veriyor ki bu sayede imkansızı-bu da asla öğrencisine öğretmediği bir kelime- başarıyor."

En çok ağladığım filimler listesine girdi... O değil de ne kadar kaliteli oyunculardır onlar öyle...

Sıcağı sıcağına tavsiyem geliyor : Liberal Arts. çok beğendim. klasik romantik komedi tarzı sanmıştım ama alakası yokmuş. çok sakin bir film, içi boş romantizmlerden değil, hayata karşı ciddi anlamlar çıkarılabilecek, genelde konuşmayla geçen, çok çok güzel fikirler çıkarılabilecek bir film.
Josh Radnor, yani Ted Mosby, yazmış - yönetmiş - oynamış. sessiz, sakin bir şekilde, ve yalnızken izlemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…