- 25 Ağustos 2012
- 1.717
- 17
- 358
- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #2.501
Hachi: A Dog's Tale
http://www.imdb.com/title/tt1028532/
alt tarafı basit bir hollywood filmi izleyip güzel vakit geçirmeyi planlayan ben,bu filmin içinde şaşırdım kaldım.
bir köpeğin gözünden sahibi ve sadekati çok güzel anlatılmış.
saçma sapan köpek seslendirmeleri bekliyordum,karşıma bu çıktı.
üstelik 9 yıl istasyonda sahibini bekleyen Hachi'nin gerçek bir köpeğin hayatı olduğunu öğrenince daha çok etkilendim. belki bazılarına saçma gelecek ama ağladım üstelik.
Bugün izledim bu filmi kardeşimle ağlamaktan boğazımız acıdı. Harika bir filmdi. Film bitti ama biz hala burnumuzu çekiyoruz. Gerçek bir hikayeymiş.
Teşekkür ederim LaViNNia
Dün izlediğim film "Only You" Güney Kore yapımı filmdi.... Ağlamak isteyenlere önerilir....
Adı: Only You / Always / 직 그대만 2011
Yönetmen: Song Il-Gon
Gösterim Tarihi: 20 Ekim 2011
Dili: Korece
Ülke: Güney KoreOyuncular:So Ji-Sub
Han Hyo-Joo
Kang Shin-il
Park Cheol-min
Wi Seung-bae
Jo Seong-ha
Konusu :
Only You eski bir boksörle görme duyusunu kaybetmiş bir kadının hikayesini anlatır.
Bugün izleyeceğim film ise "Ghajini" Hint filmi....
Filmin Özeti
Sanjay Singhania Hindistanın en büyük iş adamlarından biridir.Bir iş gezisi dönüşünde evinde nişanlısı öldürülür ve kendisi de ağır yaralı olarak kurtulur.Ama başına demir sopayla darbeler alan Sanjay kısa süreli hafıza kaybına uğrar ve Sanjay nişanlısını öldüren Ghajini' nin peşine düşer.
Şu an Only You filmini izliyorum, yarısındayım daha.
Nasıl sardı mıBazıları olumsuz yorum yapar da o yüzden merak ediyorum :44:
Evet, sevdim, çok duygulandım.Bir an eyvah sonu kötü bitecek dedim. İstediğim gibi bitti.
Bir de filmin sonlarını söylemeseniz keşke.
Bir sinema izleyicisi böyle şeylere dikkat etmeli yahu.
Spoiler yazın, öyle açıklama yapın, içerik konusunda bilgi verin vs..
Evet haklısınız, normalde izlediğim filmleri eklerken zaten filmin konusunu yazıyorum ama bir an düşünmeden H_İ_S'e cevap verirken bu şekilde yazdım. Ama sizde konuşma üslubunuza dikkat ederseniz, daha düzgün bir şekilde uyarı yaparsanız sevinirim, ben kimseyle bu YAHU vs... tarzında, kırıcı konuşmamaya dikkat ederim, kimsenin de benimle bu şekilde konuşmasını istemem, uyarı için yinede teşekkür ederim.
Cümlelerin sonunda ya veya yahu'yu kullanmanın kırıcı bir tarafı yoktur.
Üslubumda bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
O sizin hassaslığınızdan kaynaklı olsa gerek.
İyi günler.
Evet haklısınız, normalde izlediğim filmleri eklerken zaten filmin konusunu yazıyorum ama bir an düşünmeden H_İ_S'e cevap verirken bu şekilde yazdım. Ama sizde konuşma üslubunuza dikkat ederseniz, daha düzgün bir şekilde uyarı yaparsanız sevinirim, ben kimseyle bu YAHU vs... tarzında, kırıcı konuşmamaya dikkat ederim, kimsenin de benimle bu şekilde konuşmasını istemem, uyarı için yinede teşekkür ederim.
Cümlelerin sonunda ya veya yahu'yu kullanmanın kırıcı bir tarafı yoktur.
Üslubumda bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
O sizin hassaslığınızdan kaynaklı olsa gerek.
İyi günler.
Bu konuyu daha fazla uzatmayı istemiyorum aslında, konu dışına çıkılıyor. Ben düşüncemi yazdım.
Her cümlede yahu kırıcı değildir, ama sizin konuşmanızda kırıcı olduğunu düşünüyorum.
İyi günler.
Pişman oldum kedi83'e yorumunu sorduğuma, benden çıktı sorun :26: Alınmayın kızlar, barışın öpüşün bak daha çok film izleyeceğiz birlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?