Sinema Günlüğümüz

Bi ara deli gibi gelirdim buraya fazla ilgi çekmiyor bu topic
Her gece bi film mutlaka izlerim halbuki ama buraya yazınca öyle askıda kalıyor fazla kimse eleştiri yapmıyor

Ben sevdim tavsiye ederim. İzlediğim birkaç film daha vardı. Hatırlarsam onları da ekleyeceğim. Fantastik filmleri çok seviyorum.

indirdim bile az önce. izlerim bu akşam,ayrıca tavsiyelerini beklerim ben de çok severim fantastik filmleri.

Rusalka'yı tavsiye edebilirim, animasyon seversen Coraline çok güzel.

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
Filmin Özeti:Stanleyville isimli küçük bir kasabada yaşayan ve aile olabilme umuduyla yanıp tutuşan Cindy ve Jim Green (Jennifer Garner – Joel Edgerton) çiftinin bir türlü çocukları olmamaktadır. Bir gün, bebekle ilgili tüm dileklerini yazıp bir kutuya koyarlar ve arka bahçelerine gömerler. Kısa süre sonra, fırtınalı bir gecede evlerinde beliren Timothy isimli bir çocuk çiftin yaşamını sonsuza değin değiştirir.
Filmin Oyuncuları:Jennifer Garner , Joel Edgerton ve CJ Adams

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları

kedi83.....4

Coraline
Kategori : Animasyon Filmleri
Çok sevdim, teşekkürler. Ama çocuklarla birlikte izlemeyin, korkabilecekleri yerler var.
kedi83.....5

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 581100

Coraline
Kategori : Animasyon Filmleri
Çok sevdim, teşekkürler. Ama çocuklarla birlikte izlemeyin, korkabilecekleri yerler var.
kedi83.....5

beğenmene sevimdim,zaten Coraline çocuklara yönelik bir animasyon değil. maalesef bizde böyle bir algı oluşmuş,animasyon sanki çizgi film mualmelesi gördüğünden biz de öyle düşünmeye alıştık

http://www.imdb.com/title/tt0053459/
dönemine göre bambaşka bir film, bambaşka bir etkileyiciliğe sahip.
hatta günümüzdeki çok filme ilham olmuş izleyince anladım.
özellikle son sahneleri ve dönemine göre kullanılan müziklerin etkileyiciliği benim için farklıydı,tavsiye ederim.

LaViNNia_2

Son düzenleme:
Life Happens

Life Happens, bir şehir bölgesinden kadınların konu alındığı bir pop kültür komedi filmi... Kadınlardan birisi bebek doğurunca, bebeğin yaşam tarzlarını değiştirmemesi için hazırlık yaparlar fakat bunun yanında yalan söylemek zorunda da kalırlar. Olaylar daha sonra kontrolden çıkacağı için farklı yönlere yönelecektir...

Kategori: Komedi
Oyuncular: Rachel Bilson, Jason Biggs, Kate Bosworth, Krysten Ritter, Colin Egglesfield

Son düzenleme:

Alışılmışın dışında bir 18. Yüzyıl polisi olan Ichabod Crane, bir dizi tüyler ürpertici cinayeti aydınlatmak için Sllepy Hollow' kentine gönderilir. Kurbanlar kafaları kesilerek öldürülmektedir. Yöre halkı katilin bir hayalet olduğunu düşünmektedir ancak Ichahold olayların peşini bırakmayacaktır. En İyi Sanat Yönetimi,Görüntü Yönetimi, Kostüm Tasarımı dallarında Oscar adayı olan film, Sanat Yönetimi dalında Oscar almayı başardı.

Kategori: Fantastik Filmler

http://www.imdb.com/title/tt1590089/

Film benim başış açıma göre tamamen kibir ve intikam üzerine kurulmuş. dört farklı ağızdan sırayla konuşan karakterler son karelerde tam olarak birbirine bağlanıyor. karakterler etkileyici,gerçek gibiler, garip bir duygu bıraktı üstümde sanki intikam alan bnmişimcesine.

Aynı zamanda hasta ruhlu çocuk karakterleri hep ilgimi çektiğinden olsa gerek, içimde onlara haddini bildirme arzusuna bağladım bu filmi. beni oldukça da tatmin etti. Hem kurgusu hem de karakterlerin işlenişi oldukça zekiceydi.

Lavinya_3

Son düzenleme:

Mikael Blomkvist, cömert bir yazar olmasına karşın, bir tuzağa düşürülmüş ve yanlış bir haberle popüler bir işadamını suçlamıştır. Buna karşın Mikael’in tüm kariyeri adeta alt üst durur. Gazetesi artık onunla çalışma arzusu uyanmamaktadır. Tüm medya peşindedir ve o artık yanlızdır. Elbette onu izleyen Lisbeth’in farkında da değildir; nam-ı diğer “Ejderha Dövmeli Kız”ın…
Mikael, gazetecilik mesleğini bırakıp hapise girmek için adeta gün sayarken, hiç beklemediği bir iş ellerine gelir, başına adeta talih kuşu konar. ünlü Vanger şirketin başındaki Henrik Vanger, Mikael’den yıllar önce kaybolan yeğeni Harriet’i bulmasını istemektedir.

Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Polisiye, Suç

http://www.imdb.com/title/tt0494271/

La sconosciuta

Nouvo Cinema Paradiso'nun yönetmeninin elinden çıktığını okuyunca hemen izleme isteği oluştu bende.

klasik italyan filmlerinin dışında, serin bir atmosferi var filmin.
Irene güçlü bir karakter hem kişiliğiyle hem de zekasıyla.
aynı zamanda umutlarıyla...
izlenmesi tavsiyemdir,biraz gizemli bir havası olmasıyal beraber bana kalırsa daha çok psikolojik çözümleme gibi.

Dün izlediğim film "Only You" Güney Kore yapımı filmdi.... Ağlamak isteyenlere önerilir....

Adı: Only You / Always / 직 그대만 2011
Yönetmen: Song Il-Gon
Gösterim Tarihi: 20 Ekim 2011
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore
Oyuncular:So Ji-Sub
Han Hyo-Joo
Kang Shin-il
Park Cheol-min
Wi Seung-bae
Jo Seong-ha
Konusu :
“Only You” eski bir boksörle görme duyusunu kaybetmiş bir kadının hikayesini anlatır.

Bugün izleyeceğim film ise "Ghajini" Hint filmi....

Filmin Özeti

Sanjay Singhania Hindistanın en büyük iş adamlarından biridir.Bir iş gezisi dönüşünde evinde nişanlısı öldürülür ve kendisi de ağır yaralı olarak kurtulur.Ama başına demir sopayla darbeler alan Sanjay kısa süreli hafıza kaybına uğrar ve Sanjay nişanlısını öldüren Ghajini' nin peşine düşer.

Hachi: A Dog's Tale

http://www.imdb.com/title/tt1028532/

alt tarafı basit bir hollywood filmi izleyip güzel vakit geçirmeyi planlayan ben,bu filmin içinde şaşırdım kaldım.

bir köpeğin gözünden sahibi ve sadekati çok güzel anlatılmış.

saçma sapan köpek seslendirmeleri bekliyordum,karşıma bu çıktı.

üstelik 9 yıl istasyonda sahibini bekleyen Hachi'nin gerçek bir köpeğin hayatı olduğunu öğrenince daha çok etkilendim. belki bazılarına saçma gelecek ama ağladım üstelik.

The Hours

The Hours (2002) - IMDb

zaman içinde geçişlerin olduğu,farklı zamanlarda ortak hikayelerin barındığı bir film.

bazılarına durağan gelebilir,uyarayım.

Wirginia Wolf hakkında hiçbir şey bilmiyorum itiraf etmek gerekirse, ama Nicole Kidman öyle bir ete kemiğe büründürmüş ki sanki şu an tanıyor gibi hissediyorum.

Son düzenleme:

Bu filmi merak ettim ama tek başıma izleyebileceğim bir filmmi. Senelerdir korku filmi izlemiyorum. Önceden en çok korku filmi alıp, izlemeyi severdim ama çok korkardım. Şu an çok etkileniyorum onun için artık korku izleyemiyorum, bilinen aktörlerin dram, korku, gizem, fantastik (Nicolas cage / Cadılar Zamanı ve Anthony Hopkins / Ayin) gibi en fazla bu tarz izleyebilirim. Eğer etkileyecek bir film ise hiç başlamayayım, izlemeden senden öğreneyim.

ben de korku filmi izleyemem zaten bu film daha çok psikolojik gerilim üzerine kurulu. klasik uzakdoğu esintili. çok beğendim tavsiye ederim,korkmayacaksın merak ve gerilimden başka bir şey yok

Bu akşam izledim ve beğendim, ürperdim, özellikle çocuklarda böyle şeyleri görmek beni daha çok etkiliyor. Korku filmleriyle alakası yokmuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…