- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #2.481
Eki Görüntüle 579199
Sonsuz Aşk
Dragonfly
Drama, Gerilim
ABD, 2002, 103 dakika
Yönetmen: Tom Shadyac
Penelope
Eki Görüntüle 579256
kedi83.....2
penelope ilgimi çekti,eve geçince bi bakmalıyım.
Ben sevdim tavsiye ederim. İzlediğim birkaç film daha vardı. Hatırlarsam onları da ekleyeceğim. Fantastik filmleri çok seviyorum.
indirdim bile az önce. izlerim bu akşam,ayrıca tavsiyelerini beklerim ben de çok severim fantastik filmleri.
Rusalka'yı tavsiye edebilirim, animasyon seversen Coraline çok güzel.
Eki Görüntüle 581100
Coraline
Kategori : Animasyon Filmleri
Çok sevdim, teşekkürler. Ama çocuklarla birlikte izlemeyin, korkabilecekleri yerler var.
kedi83.....5
Confessions (2010) - IMDb
Film benim başış açıma göre tamamen kibir ve intikam üzerine kurulmuş. dört farklı ağızdan sırayla konuşan karakterler son karelerde tam olarak birbirine bağlanıyor. karakterler etkileyici,gerçek gibiler, garip bir duygu bıraktı üstümde sanki intikam alan bnmişimcesine.
Aynı zamanda hasta ruhlu çocuk karakterleri hep ilgimi çektiğinden olsa gerek, içimde onlara haddini bildirme arzusuna bağladım bu filmi. beni oldukça da tatmin etti. Hem kurgusu hem de karakterlerin işlenişi oldukça zekiceydi.
Lavinya_3
Bu filmi merak ettim ama tek başıma izleyebileceğim bir filmmi. Senelerdir korku filmi izlemiyorum. Önceden en çok korku filmi alıp, izlemeyi severdim ama çok korkardım. Şu an çok etkileniyorum onun için artık korku izleyemiyorum, bilinen aktörlerin dram, korku, gizem, fantastik (Nicolas cage / Cadılar Zamanı ve Anthony Hopkins / Ayin) gibi en fazla bu tarz izleyebilirim. Eğer etkileyecek bir film ise hiç başlamayayım, izlemeden senden öğreneyim.
http://www.imdb.com/title/tt1590089/
Film benim başış açıma göre tamamen kibir ve intikam üzerine kurulmuş. dört farklı ağızdan sırayla konuşan karakterler son karelerde tam olarak birbirine bağlanıyor. karakterler etkileyici,gerçek gibiler, garip bir duygu bıraktı üstümde sanki intikam alan bnmişimcesine.
Aynı zamanda hasta ruhlu çocuk karakterleri hep ilgimi çektiğinden olsa gerek, içimde onlara haddini bildirme arzusuna bağladım bu filmi. beni oldukça da tatmin etti. Hem kurgusu hem de karakterlerin işlenişi oldukça zekiceydi.
Lavinya_3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?