• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günlüğümüz

$barfi.jpg

Mutlaka izleyin. :D Müziklere de ayrıca bayıldım.

dün gece 3 idiots' u izledim . tek kelimeyle bayıldım ,gece filan dinlemedim baya kahkaha attım.:9: all izz well hala kulaklarımda her şeye ''all izz well '' diyorum.
bugün öğlende Sağ Salim adlı filmi izledim o da bir komedi filmiydi Onda da baya güldüm.:27:

Ghajini izleyip geldim.Nasıl güzel bir filmdir o ! :17:
İzleyin,izlettirin.:9:

Barfiyi de izle. :1: Ben ikisini arka arkaya izleyeyim dedim, dayanamadım uykusuzluğa Barfiyi yarısında kapattım, ertesi gün izlediim. Gerçekten ikiside çok güzel filmler.

son 1 haftadır izlediğim filmler;

cem yılmaz - çok fazla uzundu, tamam komik falan ama sonlara doğru iyice baydım.

mama - ben çok beğendim, şeytanlı inli cinli filmlerden hoşlananlar tercih edebilir. sinemada izlemenizi tavsiye ederim

koleksiyoncu 1 ve 2 :

MV5BMTQ4NTU3OTE3OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTkxMjA3Mg@@._V1_SY317_CR0,0,214,317_.jpg
MV5BODQ0MDgzNDA0NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDM4MDQ1OA@@._V1_SX214_.jpg

Bu filmi de çok beğendim, seri zaten, 3 4 falan da çıkacakmış. Testere tarzında. Birincisinin kurgusu ve konusu daha güzel. İkincisinin konusu biraz klişe ve ilkine göre daha başarısız, ama yine de izleniyor.

Bu akşamda en sonunda django'ya gidicem, beklentim büyük :)

Django'ya bayıldııımm! Ki western tarzı vurdulu kırdılı filmleri hiç sevmem, ama gerçekten bayıldım. Bence hepiniz gitmelisiniz.
MV5BMjIyNTQ5NjQ1OV5BMl5BanBnXkFtZTcwODg1MDU4OA@@._V1_SX214_.jpg

Haketmiş oscar adaylıklarını da, puanını da..

Son düzenleme:
Merhaba.. Kendimi bildim bileli film izlerim, kendi kendime eleştiri yazarım, hatta öyle ki artık izlediğim filmleri yazdığım bir defter tutmaya başladım. Eğer soracağınız bişey olursa veya öneri isterseniz yardımcı olabilirim.

Dün The Sessions filmini izledim. Helen Hunt yardımcı kadın oyuncuya adaydı ki bence güzel oyunculuk sergilemiş .
Konusu çok ilginç hayatımda ilk defa bu şekilde bir tedavi yöntemi gördüm tavsiye ederim

Dün The Sessions filmini izledim. Helen Hunt yardımcı kadın oyuncuya adaydı ki bence güzel oyunculuk sergilemiş .
Konusu çok ilginç hayatımda ilk defa bu şekilde bir tedavi yöntemi gördüm tavsiye ederim

İzleyeceğim bu filmi, teşekkürler.
Bugün One Day filmini izledim. Sevdim ben. :)

$images-1.jpg

Açıklama

Dexter ve Em üniversite mezuniyet gecesini birlikte geçirdikten sonra, hayatlarının nerede olduğunu görmek için her yıl aynı tarihte buluşurlar.Bazen birlikte, bazense değillerdir.
Yapım: 2011 - ABD Tür: Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen: Lone Scherfig
Oyuncular: Anne Hathaway, Jim Sturgess, Romola Garai, Patricia Clarkson, Georgia King, Jodie Whittaker, Josephine De La Baume, Amanda Fairbank-hynes, Gino Picciano, Emilia Jones, Matthew Beard, Catherine Laine, Filippo Delaunay, Ken Stott, Jamie Sives, Tom Mison, Rafe Spall, Natalie Hallam,
Senaryo (Kitap): David Nicholls

en son izlediklerim :

220px-ZeroDarkThirty2012Poster.jpg

Zero Dark Thirty - yani bu film için ne desem bilemedim, amerikaya laf söyleyip sonra banlanmak istemiyorum da :)) amerikayı sempatik bulanlar, bin ladin'in yakalanmasının amerikanın bize aktardığı şekilde olduğuna inananlar filmi çok beğenir. ama klasik amerikan propogandası.. oyuncu kadrosu çok güzel ama..

bestt'in tavsiyesi üzerine the sessions'ı izledim, değişik geldi, fena değil ama çokta beğenmedim. gerçek hikayeymiş falan da, biraz içi boş kalmış filmin. izlerken içim sızladı ama karakterleri açmamışlar, filmin pek içine giremedim. konu olarakta, ağır derecede bedensel engelli bir erkeğin cinsel hayatı üzerine işlenmiş denilebilir en basit tanımıyla.

hitchcock2012.jpg

Hitchcock - oyuncu kadrosu süper. Anthony Hopkins, Alfred Hitchcock rolünde.. Psycho filminin yapım süresinde geçiyor. Beğendim

Son düzenleme:
$260395_212991165409886_7607606_n.jpg

Ruhlar Bölgesi
Özet & detaylar

Sadece 1 milyon dolara mal olmasına rağmen sadece ülkesi ABD'de 60 milyon dolara yakın hasılat yapan senenin korku olayı Ruhlar Bölgesi, Testere, Dead Silence ve Death Sentence gibi filmlerle janrada rüştünü ispatlayan James Wan'ın imzasını taşıyor. Astral yolculuk olarak bilinen fenomeni, ürkütücü biçimde gözler önüne seren film, genç çift Josh ve Renai'nin, üç çocuklarıyla birlikte yeni bir eve taşınmasıyla başlıyor.

Evde yaşanan tuhaf olaylar, Renai’ye evin hayaletli olduğunu düşündürür ve genç kadın kocasını taşınmaya zorlar. Bu sırada oğulları Dalton doktorların anlam veremediği bir komaya girer; tüm vücut fonksiyonları yerinde olmasına rağmen uyanamamaktadır.

Aile yeni evlerine taşınmasına rağmen olaylar devam etmektedir; gece gündüz eşyalar yer değiştirmekte, kapılar açılıp kapanmakta ve etrafta tuhaf sesler duyulmaktadır. Josh, bu olanlara inanmasa da karısının ve annesinin eve medyum çağırmasına izin verir. O andan sonra olanlar ise en çok kendisini şaşırtacaktır.

$404px-Esaretin-bedeli.jpg

Daha önce izlemiştim, tekrar izledim. :D

Esaretin Bedeli (orijinal adı: Shawshank Redemption), 1994 yapımı Frank Darabont filmidir. Stephen King'in bir öyküsünün uyarlaması olan filmin başrollerinde Tim Robbins ve Morgan Freeman vardır. Morgan Freeman ve James Whitmore filmin anlatımını da üstlenmektedirler. Dünya çapında geniş hayran kitlesi edinmiş bir filmdir.

IMDB sitesinde 900,000'den fazla kişinin oylarıyla 10 üzerinden 9,3 puan almış ve gelmiş geçmiş en iyi film seçilmiştir. Aynı zamanda tüm türler arasında dünyanın en beğenilen ilk 3 filmi arasındadır.

Konusu
Şaibeli bir şekilde karısını öldürmek suçundan Shawshank Hapishanesi`ne gönderilen bankacı Andy Dufresne (Tim Robbins), burada hiç alışık olmadığı bir hayat mücadelesi vermeye başlar. Hapishanede tanıştığı Ellis Boyd Redding (Morgan Freeman) ile aralarında mükemmel bir dostluk oluşur. Bir süre sonra Andy'nin hayata bağlı tavırları hapishanedeki mahkumları bile etkilemeyi başarır.

Son düzenleme:
$da-vinci-sifresi-film-izle-afis-poster.jpg
Filmin Yapım Yılı ve Ülkesi: 2006 – ABD
Filmin Gösterim Tarihi:19 Mayıs 2006 (Türkiye)
Filmin Yönetmeni: Ron Howard
Filmin Senaristi: Akiva Goldsman
Başrol Oyuncuları:Tom Hanks, Audrey Tautou ve Jean Reno
Film Türü: Gerilim , Gizem
Film Süresi: 149 dakika
Filmin Özeti: Bir gece, Louvre müzesi müdürü öldürülmüş olarak bulunur. Bu olay üzerine ünlü simgebilim Profesörü Robert Langdon (Tom Hanks) Louvre müzesine çağırılır. Müze müdürü ardında esrarengiz bir simge dizimi ve ipuçları bırakmıştır. Kendisi de tehlikede olan Langdon, polis kriptoloji uzmanı Sophie Neveu’nün (Audrey Tautou) yardımıyla, Leonardo Da Vinci’nin çalışmalarında bir dizi akıl almaz sırrı çözer. Tüm bu sırlar onları, hayatlarını 2000 yıldır gizli kalan eski bir gizemi korumaya adamış gizli bir topluluğa götürür.

Dün zor ölüm serisinin son filmine gittim, a good day to die hard.. Bruce Willis'in karizmasından başka en ufak bir şey yoktu. Sinemada gitmeyin, hiç değmiyor. tam böyle kanal d / star tv falan akşam serisi izlenmelik bir film. Bazıları aksiyon filminde mantık aranmaz diyorlar da, bence öyle değil. kurgu falan hiç bir şey yoktu, kocaman saçmalıktı. Hiç beğenmedim.

Eki Görüntüle 640858

Ruhlar Bölgesi
Özet & detaylar

Sadece 1 milyon dolara mal olmasına rağmen sadece ülkesi ABD'de 60 milyon dolara yakın hasılat yapan senenin korku olayı Ruhlar Bölgesi, Testere, Dead Silence ve Death Sentence gibi filmlerle janrada rüştünü ispatlayan James Wan'ın imzasını taşıyor. Astral yolculuk olarak bilinen fenomeni, ürkütücü biçimde gözler önüne seren film, genç çift Josh ve Renai'nin, üç çocuklarıyla birlikte yeni bir eve taşınmasıyla başlıyor.

Evde yaşanan tuhaf olaylar, Renai’ye evin hayaletli olduğunu düşündürür ve genç kadın kocasını taşınmaya zorlar. Bu sırada oğulları Dalton doktorların anlam veremediği bir komaya girer; tüm vücut fonksiyonları yerinde olmasına rağmen uyanamamaktadır.

Aile yeni evlerine taşınmasına rağmen olaylar devam etmektedir; gece gündüz eşyalar yer değiştirmekte, kapılar açılıp kapanmakta ve etrafta tuhaf sesler duyulmaktadır. Josh, bu olanlara inanmasa da karısının ve annesinin eve medyum çağırmasına izin verir. O andan sonra olanlar ise en çok kendisini şaşırtacaktır.

az önce bu filmi izledim.astral seyahat geçince ilgimi çekti ama hiç beğenmedim hatta zaman kaybı diye tanımlayabilirim.ne gerilim ne korku vardı bence.ayrıca görsel efektler de çooook kötüydü:2:

dün gece 3 idiots' u izledim . tek kelimeyle bayıldım ,gece filan dinlemedim baya kahkaha attım.:9: all izz well hala kulaklarımda her şeye ''all izz well '' diyorum.
bugün öğlende Sağ Salim adlı filmi izledim o da bir komedi filmiydi Onda da baya güldüm.:27:

3 idiots izleyip de en beğendiğim filmlerden biridir ya.

hala izlemeyen varsa çok şey kaçırıyor söyliyim.ben film diye 3 idiots a derim:9::81:

Back