Sinema Günlüğümüz

başlığımız hareketlenmiş çokkk sevindim.

ama ben mayıstan başlayayım yazmaya yaa izlediğim filmleri hatırlamak zor oluyor bi daha.

Le nom des gens (2010)

izlerken bizim insanımız fenalık geçirir herhalde, yani şu kadınlar kulübünde iki konu dolaşınca buna kanaat getirdim :)) genler üzerine bir filmdir, en başta belirteyim, konum bu meclisten dışarı, evlilik dışı ilişkiler var fazlasıyla :)) biraz açık seçik de sahneler var :))

Sen Kimsin (2012)

elbet bana göre, benim için, muhakkak sevenler de olmuştur, şimdi filmin yönetmeni ve oyuncuları için saygısızlık olmasın ama ben pek anlamadım yani hangi ara bitti hangi ara başladı konu neydi neyi anlattılar, şimdi burada gülecek miyim, burada hüzün mü var, ne oldu, bitti mi, haa tamam tatlım uyandım gibi bir sondu benim için.

Moulin Rouge! (2001)

müzikal beni sarmaz ama bu sardı, eski versiyonunu da izlemiştim (1952) elbet eski versiyonu daha bir iyiydi daha derindi daha güzeldi, ama bu versiyonu da iyiymiş, Nicole Kidman pek bir güzel kadın, sesi de öyle, dansları da öyle, Ewan McGregor zaten şahane... hele Richard Roxburgh... hele o.... normalde kadınları bayıltacak yakışıklılıkta elbet burda biraz sönük olması gerekiyordu, zorla çirkinleştirmişler adamı, olsun...

The Human Stain (2003)

Antony Hopkins ve Nİcole Kidman bir arada. üniversitenin dekanı ile temizlik görevlisi bir aşk yaşarsa neler olur ...

pinarpinarp:7

Yenilmezler (2012)
Yenilmezler (2012)
Yenilmezler, Marvel’in en çok iz bırakan kahramanlarını bünyesinde topluyor: Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Black Widow. Beklenmedik bir düşman su yüzüne çıkıp dünyanın güvenliğini tehdit etmeye başlıyor. S.H.I.E.L.D. adıyla bilinen uluslararası barışı koruma teşkilâtının yöneticisi olan Nick Fury, dünyayı böylesi bir felâketten kurtarmak için bir takıma ihtiyacı olduğunu anlıyor. Takıma adam seçmek için dünyanın dört bir yanını gezmeye başlıyor. Bir Marvel filmi olan Yenilmezler’de hiç beklenmedik bir düşmanın küresel güvenliği tehdit etmeye başlaması üzerine bir araya gelen bir süper kahraman ekibi, Dünya’yı felâketin eşiğinden kurtarmaya çalışıyor.

(üstüne tıklayıp büyütebilirsiniz)

Bana biraz Transformersı anımsatsa da güzel bir filmdi. En eğlendiğim bölüm Hulkun Lokiyi yerden yere vurduğu bölümdü müthiş bi şaşırtmaca oldu benim için bayıldım. Veee en heyecan verici tarafı da Kaptan Amerikanın yakışıklılığıydı izleyenler ne dediğimi anladı

cingoz 2

Dreamcatcher (2003)

son derece dağınık bir senaryo nereden neyi bağlamışlar nasıl bir zorlama yapmışlar hayret, belki kitabı daha iyiydi, filmini beceremediler, bilemeyeceğim. uzaylılar, arkadaşlık, mistik konular ve dünyayı kurtarma gibi garip bağlantılar, önermem kimseye.

War Horse (2011)

güzel bir filmdi, atın doğduğu andan büyüyüp satılana kadar hep yanında olan bir çocuğun atına bağlılığını görüyoruz, aynı şekilde atın da çocuğa bağlılığını, zekasını, İngiltere Almanya arasındaki savaş esnasında başlarından geçen zorlu olayları izliyoruz.

pinarpinarp:9

Güncel sinemalarda gösterimde olan aşk yemini güzel ama sonu bos film. Izliyosunuz biaey bekliyosunuz ama oylece bitip kaliyobu durumdan hoşnut olmazsanız gitmeyinj

haziran ayının ilk film paylaşımıyla uzunnnnn araya son veriyorum.

Hadi bakalımmm

Detachment (2011) - IMDb

film temel olarak eğitimcilik üzerine olsa da duygusallığın yoğun olduğu, insan hayatında handikaplar üzerine bir film.

oyuncuların ne kadar iyi olduğuna değinmeye bile gerek görmüyorum.

arka fonda verilen ses efektleri de filme ayrı bir derinlik katmış.

tavsiye edilir.

Orchidea:1

Taare Zameen Par

Harfleri sayıları algılama problemi yaşayan bir çocuk, Çevresi ve ailesi tarafından dışlanır.Bir yatılı okula başlar, okulun resim öğretmeni sayesinde hayatı değişecektir.
Aamir Khan’ın en iyi filmlerinden kabul edilir.ki bana görede en iyi filmi.tavsiye ederim.

Les Infidèles bence harika bi filmdi
Öyle sıkılıyorumm ki artık peri masalı durağanlığında ilerleyen romantik komedi filmlerinden, Sadakatsizlerdeki realite (acı gerçek) beni güldürdü çok.Ve film afişlerini de çok beğendimm.
Afişlerde kahramanlarımızdan biri "toplantıya giriyorum" derken diğeriyse telefonda eşine "tünele giriyorum hat kesiliyor" diyor, nasıl ama ? :26:

cemre25 : 1

forrest gump

çok güzeldi...hayatta bazı şeylerin sadece akılla elde edilmeyeceği saflığın ve sevginin güzelliğini gösteren bir filmdi..

çok sevdim ben bu başlığı, yeni kesfediyorum, sinema delisi olarak bol bol buraya yazağımdan eminim.

dün bir film izledim, onu paylaşmak istiyorum sizinle.

sinister, imbd puanı 7.0

korku / gerilim tarzında.

daha vizyona girmemişte, malum yerlerden izlenebiliyor :)

fena film değil, kendi türü içerisinde başarısız sayılmaz. film çok çok güzel başlıyor ve ilerliyor. sonu hakkında yorum yapmıyorum tabi ki.

bu tarz filmleri sevenlere tavsiye ederim.

Aralık ayına girmemizle beraber ;

Iron Man 3'ün vizyona girmesine : 6 ay
Thor 2'nin vizyona girmesine : 11 ay kaldı.

Çok sabırsızlanıyorum..

Bende Best Exotic Marigold Hotel filmini izledim

Kadrosu, oyunculukları, konusu çok iyi tavsiye ederim.

Birde Music Within filmini izledim , gerçek bir hikayeden alınarak yapılmış. Çok başarılı

An itibariyle take shelter'ı bitirdim. Psikolojik / gerilim diye sınıflandırılmış. Bana daha çok psikolojik / dram kısmı ağır bastı. Ama film en başından beri geriyor, huzur ediyor.
imbd puanı 7.5 , bu puandan fazlasını da hakkettiğini düşünüyorum.

Michael Shannon oyunculuğu mükemmeldi, ve çekim kalitesi süperdi.
filmin sonu çok düşündürücü.
herkese tavsiye ediyorum.

ben çok üzüldüm sinemada izleyemedim diye.

http://www.imdb.com/title/tt1675192/

Bu filmi bende izlemiştim, iyi filmdi, bu tarz filmleri seviyorum, tavsiye ederim bende.

sanırım çok takip edeni yok bu başlığın ama ben takılırım kendi başıma diye düşünüyorum.

ama bu günden itirabaren

Sonsuz Aşk
Dragonfly
Drama, Gerilim
ABD, 2002, 103 dakika
Yönetmen: Tom Shadyac

Penelope

kedi83.....2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…