tabi ki, bulursam mesaj atarım sana.
orkide, ben de bu başlığa yazmayı seviyorum. ama sayımız çok azaldı. aylık listeyi düzenli tutan da kalmadı. yazanlar da birkaç ay yazıp gidiyorlar. ben bi süre daha yazabilirim belki. sen de katılırsan sevinirim tabi.
bu ay izlediğim filmler de şunlar:
Weekend (2011) Weekend (2011) - IMDb efenim kendisi bir aşk filmi olup bildiğimiz aşk hikayelerinden değil aslında. 2 tane geyin one night stand şeklinde başlayıp birbirlerine bağlanmalarıyla ilgili çok hoş bir filmdi. tabuları olanlar izlemesin.
We Need to Talk About Kevin (2011) We Need to Talk About Kevin (2011) - IMDb çok fena bir film çok. bir çocuğun ergenliği hiç mi bitmez, bir kadının loğusa sendromu 16 yıl sürer mi gibi sorular sordurdu bana. üzerine saatlerce konuşabilirim. çok beğendim bu filmi, bi o kadar da gerildim ama.
La nana (The Maid) (2009) The Maid (2009) - IMDb 20 yıldır aynı evde hizmetçilik yapan, evi ve aileyi kendisininmişçesine benimseyen Raquel'in sıkıntılı iç dünyasını anlatan bir filmdi. Hiç bir arkadaşı olmayan, eve ona yardım etmesi için alınan yeni hizmetçileri aynı taktikle evden kaçıran bir kadın Raquel. Fakat baş edemediği başka bir hizmetçi, raquel'imizin dünyasında müthiş bir değişim yaratıyor. çok severek izledim bu filmi.
Terraferma (2011) Terraferma (2011) - IMDb festivalde gitmeyi çok isteyip zamanımı uyduramadığım bir filmdi bu. indirip izledim. konusunu anlatmaya çok üşendim şu an. vicdan sorgulatan bir film diye özetleyeyim. bunu da çok beğendim.
firfor: 4