- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #2.381
hüzünden öte
harbiden de adı gibiydi yani, hele filmin sonlarına doğru normal acıklı acıklı izlerken birden meğer her şeyin çok daha farklı olduğuna çevrilmesi, filme ayrı bi heyecan katmış. off bu güney kore filmleri beni mahvediyo ya, 1 hafta kendime gelemiyorum
sedefonur : 8
Ben ağlamaktan helak olmuştum bu filmde.
Daha sonraki günlerde de bazı sahneleri hatırlayıp bir daha ağlamıştım.
Filmi izledikten günler sonra bile fena oluyordum yani. Çok etkilenmiştim çok çok. Offf.
hüzünden öte
harbiden de adı gibiydi yani, hele filmin sonlarına doğru normal acıklı acıklı izlerken birden meğer her şeyin çok daha farklı olduğuna çevrilmesi, filme ayrı bi heyecan katmış. off bu güney kore filmleri beni mahvediyo ya, 1 hafta kendime gelemiyorum
sedefonur : 8
aynen canım, bugün sınava girdim, durup dururken gözümün önüne geldi. hani filmin son kısımlarında da geçmişten sahneleri gösteriyor ya, kız hatırlıyor falan.. aynı öyle oldum. a moment to remember da da öyle olmuştum ben zaten. gerçekten çok kaliteli filmler. bana güney kore yapımı bu tarz önerebileceğin filmler var mı? bi de hırçın sevgilim i duymuştum, onu da çok merak ediyorum, izlicem
Thor
IMDb - Thor (2011)
uzun süredir arşivimde olan bi filmdi
izlemek yeni nasip oldu ve izledikten sonra neden bu kadar beklettim bu filmi dedim
sedulu:16
Thor çok iyi bir seçim olmuş,, aklıma gelmişken; ben de bir kez daha izleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?