Sinema Günlüğümüz

sen kimsin

berbattı.. hiç komik değildi, çok saçmaydı, fazlalık olan bir sürü oyuncu vardı. bence bu adam tek başına devam etsin komedyenliğe.. normalde programını beğenirdim, gülerdim. ama film olmamış

sedefonur : 6

Alacakaranlık 1 - 2 - 3 : Kitabını daha önce okuduğum filmleri çok merak etmiyorum ama ne izlesem diye bakarken öyle gözüme çarptı izleyeyim dedim.
Film gayet güzeldi ama kitabındaki kadar ayrıntılar yoktu.
Kitabını daha çok beğenenlerdenim ..

eski_bir_masal : 10

Zamana karşı : Son zamanlarda izlediğin sıkıcı filmlerden sonra ilaç gibi geldi, yıllarca 25 yaşında yaşayan ve para yerine ömürlerinden saatleri kullanan insanların olduğu bir yeri anlatıyor. Güzel bir bilim kurgu filmiydi ..

eski_bir_masal : 11

Inception

http://www.imdb.com/title/tt1375666/

sanırım bu filmi izlerken sıkılıp kapatan nadir kişilerdenim ya çok yorgun olduğum yada bilmiyorum ya ısınamadım ben bu filme çok durağan geldi.

Braveheart

Braveheart (1995) - IMDb

işte tam bu film moduna girmiştim hemen açtım ara ara klasik filmleri izlemeye bayılıyorum. arşivimde bir çok klasik film var izlemeye doyamıyorum.

sedulu: 13

IMDb - Avatar (2009)

ilk izlediğimde pek anlayamadım. o gün gerçekten yorucuydu.
dün aklıma geldi tekrar izledim ve 2. sinin çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla

sedulu:14

''Sleepers-Kardeş Gibiydiler(1996)

Suskunlar dizisinin bu filmden uyarlandığını duyunca bir izleyeyim dedim ama dizi kadar etkilemedi beni...

Yesilkubbe:2

İçten Gelen : Bir kasabada arka arkaya intiharlar gözükmektedir.
Bunun nedenini araştırıp engellemek isterlerken yaşanan olaylar.
Çok harika diyemesem de izlenebilir bir filmdi.

Koruyucu Meleğim : Çok ama çok beğenerek izledim.
Küçük bir kızın hayali arkadaşını yıllar sonra, hem de herkesin hayran olduğu bir adamla evlenmek üzereyken karşısında canlı olarak görmesiyle başlayan bir film. İzlerken üstümdeki yorgunluğu aldı resmen ..

eski_bir_masal : 13

hüzünden öte

harbiden de adı gibiydi yani, hele filmin sonlarına doğru normal acıklı acıklı izlerken birden meğer her şeyin çok daha farklı olduğuna çevrilmesi, filme ayrı bi heyecan katmış. off bu güney kore filmleri beni mahvediyo ya, 1 hafta kendime gelemiyorum

sedefonur : 8

Ben ağlamaktan helak olmuştum bu filmde.
Daha sonraki günlerde de bazı sahneleri hatırlayıp bir daha ağlamıştım.
Filmi izledikten günler sonra bile fena oluyordum yani. Çok etkilenmiştim çok çok. Offf.

Ben ağlamaktan helak olmuştum bu filmde.
Daha sonraki günlerde de bazı sahneleri hatırlayıp bir daha ağlamıştım.
Filmi izledikten günler sonra bile fena oluyordum yani. Çok etkilenmiştim çok çok. Offf.

aynen canım, bugün sınava girdim, durup dururken gözümün önüne geldi. hani filmin son kısımlarında da geçmişten sahneleri gösteriyor ya, kız hatırlıyor falan.. aynı öyle oldum. a moment to remember da da öyle olmuştum ben zaten. gerçekten çok kaliteli filmler. bana güney kore yapımı bu tarz önerebileceğin filmler var mı? bi de hırçın sevgilim i duymuştum, onu da çok merak ediyorum, izlicem

Bende kore yapımı filmleri çok seviyorum özellikle hatırlanacak bir anı çok etkilendiğim filmlerden biri. hırçın sevgilimde bir o kadar güzeldi ikisinide tavsiye ediyorum

İndiriyorum, ne zamandır izlemeyi düşünüyodum ama birşey beni geri çekiyordu. Bu yorumlar beni tekrar izlemeye teşvik etti. İner inmez izleyeceğim

Son düzenleme:

A moment to remember harika zaten. :'(
Hırçın sevgilim çok güzeldi. Ağlamadım sanırım onda ama çok eğlendiğimi hatırlıyorum.
Hırçın sevgilim dışında windstruck var. Türkçesi nasıl çevrildi bilmiyorum.
Orada da hırçın sevgilim'de oynayan kız var. Ve hırçın sevgilim filmiyle bağlantılı.
Yarısından çoğunda ağladım.

Bir de animasyon 5 Centimeters Per Second'ı tavsiye ederim. Çok ağladım bunda da.
Aşk meselesi yine.

Thor

IMDb - Thor (2011)

uzun süredir arşivimde olan bi filmdi
izlemek yeni nasip oldu ve izledikten sonra neden bu kadar beklettim bu filmi dedim

sedulu:16

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…