• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günlüğümüz

celal tan ve ailesinin aşırı acıklı hikayesi

imdb 7.2

güzel başladı, sonralarında iyice dağıldı. onur ünlü ile bir kan uyuşmazlığım var galiba, polis'i de leyla ile mecnun'u da çok sevemedim. kara mizah bana göre değil.

umayuma: 4

Son düzenleme:
Toolbox Murders

http://www.imdb.com/title/tt0367153/

ya eğlence olsun diye korku filmi izleyelim dedik öyle bilindik şeyleride açmak istemedik daha yarım saatte sıkıldım yani. hiç tavsiye etmem.

Nine

Nine (2009) - IMDb

müzikal filmleri seviyorum. dikkatimi çekmişti de izlemek bugüneymiş :9: arşiv bol olunca hangi birini izleyeceğimi şaşırıyorum :9:

sedulu: 10

kasımda aşk başkadır

açıkçası ben bu filmde çok da abartılcak bir aşk göremedim. belki de çok büyük beklentilerle izlediğim içindir bilmiyorum ama filmin başında ve ortasında sıkıldım bile diyebilirim. sonlara doğru filme dalmıştım ki, sonu pat diye bitti. ben bu filmde ne kahkahalarla güldüm, ne hüngür şakırt ağladım. ama şunu söyleyebilirim, insanların hayatın zorunluluklarına kapılıp kendi mutluluklarını feda etmemeleri gerektiğini iyi anlatmış. gerek iş, gerek sağlık..

sedefonur : 5

Son düzenleme:
The Muppets 2012
Sinemada elenceli bir film izlemiş olduk diyebilirim ama kahkahalarla gülmedim ama çocukları epey eğlendirdi :)

cyd86 : 2

Bal - 2010

Yumurta ve Süt' ten sonra bu daha iyi geldi diyebilirim. Serinin en güzel filmi sonuncusu yani Bal olmuş. Erdal Beşikçioğlu' nun oyunculuğu güzeldi.

cyd86 - 3

Anadolu kartallarını yazmamışım sanırım ..
3-4 gün oldu galiba izleyeli.
Harika bir filmdi hala izlemeyenler varsa mutla izlesinler ..

eski_bir_masal : 6

Karete Kid - Jaden Smith ve Jackie Chan başrolde..

Hayatımda izlediğim en muhteşem 10 film arasına kesinlikle çoktan girdi...:32:

esaretin bedeli müthiş bir film bence izlemeyen kalmasın birdeeeeee şiddetle tavsiye edegim' A moment to remember' tam bir aşk filmi
yanınızamendil almadan izlemeyin..... izledikten sonra yorumlarınızı yazın.....not:alt yazı izleyin

a moment to remember dan sonra hiçbir aşk filmi tutmuyo beni, kaç kere izledim bilmiyorum, hele dediğin gibi alt yazıyla süper, konuşmaları öyle tatlı ki, tek geçerim bu filmi

[h=3]3 harfliler marid : Hadi dedim yerli bir film olsun, nasıl bir korku filmi çekmiş bakayım .. Demez olsaydım diyorum sadece. O kadar sıkıcı o kadar boş bir filmdi ki.[/h]eski_bir_masal : 7

Back