- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #2.401
Açlık Oyunları / Hunger Games (2012)
Kitaplarını okumadım ama büyük beklenti içinde izledim filmi, hatta hadi artık gelsin diyerek bekledim :) Bugün izleme şansım oldu, filmi beğendim. Yaklaşık 2.5 saat sürdü yani ortalamanın üzerinde bir uzunluk. Yine de eksikler vardı, bazı saneler ne yazık ki -benim için- hiç tatmin edici değildi. Jennifer Lawrence'ın oyunculuğu da kendisi de nefisss
cyd86 : 5
filmi henüz izlemedim ama seriyi kesinlikle tavsiye ediyorum okumalısın.
ben çok severek okumuştum hayal gücüne hayran kaldım kadının.
twilight serisinden kat be kat daha ustaca, çok daha fazlasını hak ediyor.
Kızlar, bu hafta sonu İstanbul Film Festivali başlıyor. Var mı bilet alan?
firfor: 12
Ben henüz satın almadım ama haftaiçi düşünüyorum :) İstanbul'da olan arkadaşlar varsa bu topicte birlikte de gidilebilir aslında 'sinema topiği' olarak
Bu arada blogumda festival hakkında bir yazı paylaştım... tüm ayrıntıları içeren
ɱOL Ľ���: 31. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BA�LADI!!!
Haftaiçi gündüz seanslarına bilet bulmakta zorlanmazsın. ama 7'den sonraki filmlerle hafta sonu seansları için aynı şeyi diyemicem. Ben lalekart sayesinde öncelikli satışla aldığım halde gitmek istediğim bazı filmlere yer kalmadığından bilet alamamıştım. 20ye yakın filme bilet aldım ama aralarında hala gitmek istediklerim çıkıyor. Dün şans eseri bi tanesine akşam seansı olmasına rağmen bilet bulup alabildim. Yani aklıma düşen yeni filmlere bilet bulabilmek biraz şans meselesi. Çok gitmek isteyip biletinin tükendiği filmlere ise film saatinden bi yarım saat önce gidip kapıda bilet bulma şansım da oluyor. Filme giremeyenler önceden aldıkları biletleri satıyolar yani. inşallah istediğin filmlere girersin. çok film var, hatta çok güzel filmler var. programa baktıkça çıldırıyorum!! :)
ben liste açıklanmadan önce mart ayının son filmlerini yaziim:
Hugo
Görsel olarak çok doyurucu bir film, ama konunun işlenişi bakımından hiç beğenmedim. Havada kalan çok şey oldu. Uyumamak için kendimi zor tuttum. Hatta bi ara uyumuş da olabilirim yani o kadar sıkıldım
Kong Curling (Körling Kralı)
Curling King (2011) - IMDb
Bu seneki festivalde izlediğim ilk film. Bence çok iyi bir başlangıç oldu. Norveç yapımı bir komedi. Filmdeki her karakterin çok garip arızaları var. Başucuma aldığım komedi filmlerinden oldu. Absürd komedi sevmeyenler belki hoşlanmayabilir. Ben bayıldım.
Sibir, Monamur (sibirya monamur)
Siberia, Monamour (2011) - IMDb
Yine bir festival filmi. Rus yapımı bir dram. Sibirya'da Monamur adlı ıssız bir köyde 2 yıldır oğlunu/babasını bekleyen bir dede torun hikayesi. Dede ve torununun çevredeki vahşi hayvanlar, yağmacı yabancılar, erzak sıkıntısı vs. derken gittikçe zorlaşan hayatlarının yanı sıra filmdeki yan karakterlerin de hüzünlü hayatları anlatıyor. Ve bir gün bu hayatlar bir yerde kesişiveriyor. Filmin sonunda azcık da olsa bi gözyaşı döktüm.
firfor:15
Ben oldum olası sinemaya hafta içi ve gündüz gitmeyi severim :) Ben de dünden itibaren programı didik didik ettim resmen. Ayrıca; 'El Yazısı' filmini de kısmetse 12 Nisan'da görmek istiyorum...
El Yaz1s1 biletleri. Resmi Biletix Sitesi.
Film tanıtımların için de teşekkürler arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?