Sinema Günlüğümüz

Bir tutam cennet : Kansere yakalanmış bir kızın hayatın değerini anlamasını konu almış bir film, fazla mesaj verilmiş.
Çok beğendiğimi söyleyemem .

Eski_bir_masal : 1

İçinde Yaşadığım Deri (La Piel que Habito)

pedro almadovar filmi. dün izledim muhteşemdi. kesinlikle tavsiye ediyorum yönetmenin diğer filmlerine de bakarsanız pişman olmazsınız.

hdfilm sitesi.com da tek parti kesintisiz bir çok film izledim.en son Ya sonra yı izledim.herkese tavsiye ederim.
Daha evvel bulamadığım birkaç filmi bu siteden sorunsuz bir şekilde izleyebildim. Önerin cidden beni tatmin etti Mylife.
Lâkiin, beklentim komplike bir film izleme sitesi.
Çok çok eski filmleri dahi indirmeden izleyebileyim,
film ismini mausladığımda bu film kaldırıldı, artık listede yok demesin. Veya başka bir film çıkmasın karşıma. Başka site aramiyim.

Groundhog Day
eğlenceli bir filmdi bazı yerlerinde ii güldüm
keyifli bir şekilde çabucak bitti ama sonu beklediğim gibi bitmedi orası ayrı
delikız - 1

1 OCAK - 31 OCAK 2012

:119:

1.deli_kız0606 ......................... 20
2.deren1907........................... 19
3.pinaran................................ 12
4.nilayu ............................... 7
5.Revolucion ........................... 7
6.TrulyScrumptious ................. 7
7.eski_bir_masal .....................2
8.sedefonur ............................ 2
9.theuglygoddess....................... 1
10.prensesin.uykusuyum..............
11.Dulcinea ...........................
12.cemre25...............................
13.PrensesPeri ........................
14.eylül.yn...............................
15.ThirtyFour............................
16.Tryamour .............................
17.orchidea ...............................
18.Asmin .................................
19.Duygu.C ..............................
20.sephiroth .............................
21.ebrutolga................................
22. nazap85...............................
23. firfor ..................................

1. deli_kız0606 ......................... 20
2. deren1907........................... 19
3. pinaran................................ 12

tebrikler.. :))

1 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2012

1.TrulyScrumptious ................. 2
2.deli_kız0606 ......................... 1
3.eski_bir_masal ..................... 1
4.nilayu ...............................
5.Revolucion ...........................
6.deren1907...........................
7.pinaran................................
8.sedefonur ............................
9.theuglygoddess.......................
10.prensesin.uykusuyum..............

selam kızlar
sinema günlüğünü yeni keşfettim beni de listeye eklerseniz sevinirim
harry potter serisini ve the illusionist filmlerini bitirdim 6 gün içinde

bende şubat listesine hızlı giriş yapim bari
In Time
son dönemlerde izlediğim en iyi filmlerden diyebilirim. zengin ve fakir ayrımının bu kadar üst seviyede olduğu bir dünya. isan doğuştan zaman ayarlı olarak dünyaya geliyorlar. kollarındaki bedenlerine işlemiş saatler aracılığıyla tam bir vakit nakit hayatı sürüyorlar. bir düşünü her şeyi sadece zamanla alabildiğiniz hatta zaman için çalıştığınız bir dünya. ve beklenmedik gelişmeler. bir kez değil defalarca izlenmeye değer bir film.
Son Cellat
bir Türk filmi çok met üzerine izleyip hayal kırıklığı yaşadığım bir film. tam bir yeşil çam filmi olmuş. tamam oyuncular eskilerden ama bari içeriğe biraz yüklenilseydi. makyaj ve mekan seçimleri dönemin içeriğinin vasat anlatımı izlemezseniz bir şey kaçırmazsınız diyebilirim ancak. büyük usta Kadir İnanır'a hakaret etmişler resmen o oyunculuk bu senaryoda olmamalıydı.

Eve Dönüş
aynen böyle alkışlıyorum. herşeyi geçtim bir dönem ancak bu kadar açık ve net anlatılabilir. Türk halkının dış mihrapların oyuncağı olmasının halka söylenen yalanların işlenişine bayıldım. eksikler var örneğin bu filmin içeriğinde birde hapishane bölümü bulunmalıydı ama eksikleriyle bile harika olmuş.

bu arada iki filmde siyasi içerikli ve 80 dönemini anlatıyor ikisinde de ana karakterlerin cehaletlerinin sebep oldukları ve yine cehaletleri yüzünden nasıl harap oldukları işlenmiş. o dönemi irdeleyenlere tavsiye ederim özellikle ikinci filmi.

Revolucion :3

Five Minarets in New York (2010)

IMDb - Five Minarets in New York (2010)

MAhsun Kırmızıgül iyi hoş filmleri çoğu Türk filmlerine göre başarılı ama bi zahmet kendisi oynamasın, dünyanın en itici, rahatsız edici, başarısız oyuncusu galiba. Onun sahnelerinde kafamızı sağa sola çevirdik, filmin bütün büyüsünü bozuyordu..

La piel que habito (2011)

The Skin I Live In (2011) - IMDb

Çok etkileyici bir filmdi, etkisinden kurtulamadım uzun süre, konusunu anlatmam, merak edin :)) şaka şaka azcık ucundan bile anlatırsam olmaz, sürprizlerle dolu, izlerken öğrenirseniz daha keyif alırsınız, en başından en sonuna kadar, ama uyarayım çok fazla rahatsız edici.

Adalet oyunu (2011)

Adalet oyunu (2011) - IMDb

Mustafa Uğurlu hayranı olarak torpil geçtiğim sanılmasın, filmi beğendim, eleştirilerin aksine, 10 üzerinden 4 puan verilmesine rağmen tam benlik gerilim dram filmlerinden. Yapış yapış dram değil, demi yerinde, koştur koştur gerilim değil, psikolojik :) bana eskilerden okuduğum bir tiyatro oyununu hatırlattı, Alman oyunuydu sanırım, tragiekomodie idi galiba, ama eserin adını ve yazarını bir türlü hatırlayamıyorum.. Orada da emekli hakimler savcılar bir adamı evde mahkeme ortamı hazırlayıp masum mu değil mi karar vermeye çalışıyorlardı..

What's Eating Gilbert Grape (1993)

What's Eating Gilbert Grape (1993) - IMDb

dört çocuk, biri hasta, diğer üç kardeş ona ve yerinden kalkamayan obezite hastası annelerine bakmak zorundalar. Leonardo DiCaprio 19 yaşında, hasta kardeşi oynuyor, Johnny Deep ise 30 yaşında ve büyük ağabey rolünde, sorumluluk sahibi, ama çıldırmak üzere, yükü ağır, babaları terk edince anne de evden dışarı hatta koltuğundan ayağa kalkmamış, ultra hareketsiz ve devamlı yiyor. Çocuklarıyla oturduğu yerden ilgilenmeye çalışıyor, yavrular ise hem evle hem anne ile hem kardeş ile ilgileniyorlar, hem de çalışıyorlar, aa ve bir de okuyorlar. Çok zor durumlar, Allah kimseyi böyle zora düşürmesin, zordakilere yardım etsin. Bu arada Naturel Born Killers da oynayan vahşi hatun da küçücük, Johnny Depp'in sevgilisi rolünde, o zamanlar da güzelmiş..

bir film daha izledim ama bir türlü hatırlayamıyorum elbet gelir aklıma, yazarım :))

pinaran: 4

1 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2012

1.sedulu ................................ 9
2.pinaran................................ 4
3.Revolucion ........................... 3
4.TrulyScrumptious ................. 3
5.deli_kız0606 ......................... 1
6.eski_bir_masal ..................... 1
7.deren1907...........................
8.sedefonur ............................
9.theuglygoddess.......................
10.nilayu ...............................
24. prensesin.uykusuyum..............

underworld serisi iyidir, çoğu vampir filmine göre amatör sahneler daha az, filmin içine çekebiliyor, esas hatun da rolünün üstesinden gelmiş, tebrik etmek lazım

underworld serisi hakikaten süper
yeni çıkan filmde diğerlerini aratmadı

In Time filmini merak ettim, izleyeceğim :)

Sinema günlüğü harika bir aktiviteymiş ben de katılmak istiyorum mümkünse Şubat ayında 4 film izledim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…