- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #2.261
Daha evvel bulamadığım birkaç filmi bu siteden sorunsuz bir şekilde izleyebildim. Önerin cidden beni tatmin etti Mylife.hdfilm sitesi.com da tek parti kesintisiz bir çok film izledim.en son Ya sonra yı izledim.herkese tavsiye ederim.
Tinker Tailor Soldier Spy (2011) - IMDb
tinker tailor soldier spy - iyi elestiriler almasina ragmen ben o kadar da etkileyici bulmadim cok agir ilerleyen bir film acikcasi uyumamak icin kendimi zor tutarak izledim
Truly : 3
Underworld 4: New Dawn
Underworld: Awakening (2012) - IMDb
seriyi daha önce izlediğim için bu filmde oldukça hoşuma gitti
sedulu :9
ana, sedulucum, bende kayış mı koptu ne, hangi ara 9 filmi izledinneyse kaydettim dokuzu
Underworld 4: New Dawn
Underworld: Awakening (2012) - IMDb
seriyi daha önce izlediğim için bu filmde oldukça hoşuma gitti
sedulu :9
underworld serisi iyidir, çoğu vampir filmine göre amatör sahneler daha az, filmin içine çekebiliyor, esas hatun da rolünün üstesinden gelmiş, tebrik etmek lazım
bende şubat listesine hızlı giriş yapim bari
In Time
son dönemlerde izlediğim en iyi filmlerden diyebilirim. zengin ve fakir ayrımının bu kadar üst seviyede olduğu bir dünya. isan doğuştan zaman ayarlı olarak dünyaya geliyorlar. kollarındaki bedenlerine işlemiş saatler aracılığıyla tam bir vakit nakit hayatı sürüyorlar. bir düşünü her şeyi sadece zamanla alabildiğiniz hatta zaman için çalıştığınız bir dünya. ve beklenmedik gelişmeler. bir kez değil defalarca izlenmeye değer bir film.
Son Cellat
bir Türk filmi çok met üzerine izleyip hayal kırıklığı yaşadığım bir film. tam bir yeşil çam filmi olmuş. tamam oyuncular eskilerden ama bari içeriğe biraz yüklenilseydi. makyaj ve mekan seçimleri dönemin içeriğinin vasat anlatımı izlemezseniz bir şey kaçırmazsınız diyebilirim ancak. büyük usta Kadir İnanır'a hakaret etmişler resmen o oyunculuk bu senaryoda olmamalıydı.
Eve Dönüş
aynen böyle alkışlıyorum. herşeyi geçtim bir dönem ancak bu kadar açık ve net anlatılabilir. Türk halkının dış mihrapların oyuncağı olmasının halka söylenen yalanların işlenişine bayıldım. eksikler var örneğin bu filmin içeriğinde birde hapishane bölümü bulunmalıydı ama eksikleriyle bile harika olmuş.
bu arada iki filmde siyasi içerikli ve 80 dönemini anlatıyor ikisinde de ana karakterlerin cehaletlerinin sebep oldukları ve yine cehaletleri yüzünden nasıl harap oldukları işlenmiş. o dönemi irdeleyenlere tavsiye ederim özellikle ikinci filmi.
Revolucion :3
nasılsın Trulycimkonuşamadık ne zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?