Sinema Günlüğümüz

source kod -
çok güzel bir bilim kurgu ,zevkle izledim..
ama adamın durumu çok zor ya ,onun yerinde olmak istemezdim

what dreams may come..

konu saçma ama mesaj güzeldi ..
insan aşk için cennetten cehenneme bile gidebiliyormuş demekki ..
ey aşk sen nelere kadirsin..

bir sürü izledim de fırsat bulup yazamıyorum ..
şimdilik delikız-3
arkası gelecek

The Shawshank Redemption
The Shawshank Redemption (1994) - IMDb

klasik filmleri tekrar izleme zamanı
bu filme bayılıyorum her defasında ayrı bi zevk alıyorum tv de dublajlı gördüm bi kez hemen kapattım orjinali varken dublaj sesi duymak çok fena

sedulu:14

inanamıyorum ya, tam bir sayfa yazı yazdım, cevapla dedim yok parola sordu yok ekran gelmedi, güme gitti bizim yazı..

bir daha yazamam

pinaran: 8

off ya

Zenne (2012) filmini muhakkak izleyin, ya deli olacam o kadar çok şey yazmıştım ki bu film için yönetmeni oyuncusu için, ya kadınlar kulübü gebertecem seni.

Küçük günahlar (2011)

Real Steel (2011)

uzun zamandır film izleyemediğim için topiğe de uğramadım ama hala listede adım varmış:)

The Help

IMDb - The Help (2011)

Oyuncuların performansını harika bulduğum filmin teması ; ırkçılığın kanunlaştırıldığı ve siyah-beyaz ayrımının yapıldığı dönemde beyazların sınıf ayrımını gayet normal bir şey gibi kabul ettiği ve yardımcıların (neredeyse bütün yardımcılar siyah) yaşadığı sıkıntılar.
Duygu yüklü film olmasının yanında arada güleceğiniz güzel replikler de içermektedir. Tavsiye edeceğim güzel bir film.

eylul.yn : 1

Tatil Kitabı (2008)

Silifkeli bir ailenin bir yaz boyunca başından geçenleri, daha çok ailenin küçük oğlu Ali’nin bakış açısını ön plana çıkararak anlatıyor. Çocuk oyuncumuzun masumluğu etkileyiciydi -ki filmi izlettiren tek neden oydu benim için. Filmde diyalog yok denecek kadar az. Bu arada önemli bir not: Bu film, 16. Artfilm Uluslararası Film Festivali’nde En İyi Film ödülünü kazanmış.

cyd86: 7

Son düzenleme:
Vavien (2009)

İzlemeliyim diye düşünüp bir türlü izleyemediğim bir filmdi. Vavien'in kelime anlamını bilmiyordum, filmde öğrenince pek bi şaşırdım zira böyle bir bağlantı 40 yıl düşünsem aklıma gelmez. :) Kara mizah öğelerinin de bulunduğu bir dram anlatılıyor. Binnur Kaya'nın oyunculuğuna diyecek yok gerçekten.

cyd86: 8

Zengin Avcısı Hors de Prix / Priceless

Fransız yapımı bir romantik komedi. Filmde geçen yaşam tarzını tasvip etmesem de güzel ve eğlenceli bir filmdi, tavsiyemdir

cyd86: 9

Tower Heist
Tower Heist (2011) - IMDb

türü komedi ve aksiyon ağırlıklı olan filmde başrolde Ben Stiller yer alıyor. Bu adam beni güldürüyor konu sıradan olsa da önemli değil. Keyifle sıkılmadan izlenebilecek film.

Don't Be Afraid Of The Dark
Don't Be Afraid of the Dark (2010) - IMDb

Türü korku ve gerilim olan film bana korkutucu gelmedi ama psikolojik olarak gerdi diyebilirim. Filmde küçük yaratıkları görünce evimin bir tarafından fare veya kertenkele çıkacakmış gibi geliyor. Orta düzey bir film bu türü sevenlerin belki ilgisini çekebilir. Bailee Madisonun oyunculuğu iyiydi.

eylul.yn : 3

Fetih 1453

rezalet ötesi bir film. verdiğim parayamı ynayım zamana mı dedim sonunda.
konu işlenişi berbat.
ses efektleri rezalet heleki savaş sahnelerinde gürültüden ibaret.
pc efektleri ancak bu kadar kötü olabilirdi bu devirde.
kostümler daha ilk dakkadan falso veriyo. Fatih Sultan Mehmet ilk karşımıza Fransızlara özgü bir göynek ( gömlekle ) çıkıyo
ana karakterlerden ikisinin takma sakal ve bıyıkları bu kadar sırıtabilir. anlayacağınız makyajda rezalet.
bir savaş filmi böyle büyük bir bütçeyle ancak bu kadar kötü çekilirdi yönetmene helal olsun başarmış.
baş karakterimizin oyunculuğuna zaten söylüyck söz bile bulamadım. en berbatıda dinle fetihin bibirine karışması yo yanlış anlamayın konuda değil kostümlerde !!! savaş sanelerinde Sultan mehmet'in taktığı sarığa dikkat Müslüman halifelerden birinin sarığı kullanılmış nedense !!!
kısacası izlemeyin hatta +7 olayına kanıpta çocuklara sakın izlettirmeyin. resmen galdyotör filmi çekmiş adam.

Fetih 1453 (2012)

Filmde hem tarihi hem de teknik açıdan eksikler vardı. Ulubatlı Hasan gibi bir kahramana sözde aşk senaryosu yazılması benim hoşuma gitmedi açıkçası. Fatih Sultan Mehmet biraz paranoyak, takıntılı biri gibi gösterilmiş. Bunların dışında filmi beğendim, özellikle savaş sahnelerinde ve Ulubatlı Hasan' ın bayrağımızı diktiği sahnede epeyce duygulandım. Fetih başlarken kılınan toplu namaz, Allah Allah nidaları yükselerek ölüme yürüyen askerleri hatırlayınca İstanbul'da yaşayan biri olarak tüm şehitlerimizin değerini bir kez daha idrak ettim.

cyd86: 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…