• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günlüğümüz

Inside Man : Oldukça keyif veren aksiyon dolu sahneleriyle kendisine çeken bir filmdi . Sıradan bir banka soygunu gibi görünse de ilerleyen dakikalarda aslında öyle olmadığı ortadadır . :16:

deren1907 : 14 :68:

A Separation (2011) - IMDb
durgun bir filmdi, basta biraz ehh hadi artik der gibi oldum bitmek bilmeyecekmis gibi uzayip giden konusmalar.. ama sonra gercekten de cok sardi, cok begendim. hangi kelimelerle bu begeniyi ifade edecegimi bilemiyorum ama basit gorunse de aslinda oldukca kompleks, bir o kadar da surukleyici bir filmdi

Truly : 5

Son düzenleme:
the others--
baştan sona ne olacak diye bekledim ,sonunda da hiç ummadığım bir sonla karşılaştığım bir film oldu :1:
gerilim sevenler izlemeli diyorum..
eat pray love
sinemalarda çok adından sözedilmişti ama ben beğenmedim..anlatılmak isteneni tam anlatamamış ,nedense bana eksik kalmış birşeylerin olduğunu hissettiren bir film..
anlattığı şey güzel ama anlatamamışlar yaa ,olmamış ,ben beğenmedim ..:50:

delikız 14

Sweet November : Oldukça akıcı ve romantik bir filmdi . Çok beğendim .

deren1907: 15 :68:

Son düzenleme:
The Diving Bell and the Butterfly (2007) - IMDb

Le scaphandre et le papillon; gercek bir hayat hikayesi.. bir gun araba kullanirken felc geciren, 3 hafta kaldigi komadan ciktiginda sadece sol goz kapagini oynatabilen bir adamin hikayesi, onun gozlerinden goruyoruz herseyi film boyunca.. herseyi gorup duyabiliyor, anliyor, hissediyor ama kesinlikle hareket edemiyor. ve bu haldeyken, sadece goz kapagini kirparak bir roman yaziyor.. yanindaki yardimci tek tek alfabedeki harfleri sayiyor, o da dogru harfe geldiginde bir kere goz kirpiyor. bu sekilde, romani kafasinda tamamen tasarlayip harf harf yazdiriyor... simdi o romani da almak istiyorum inanilmaz merak ettim, sanirim 1997'de basilmis. film de cok guzeldi......

Truly : 6

Ne Te Retourne :Bana göre beklentileri karşılamayan bir film . Karışık ve sıkıcıydı .

deren1907: 16 :68:

eyvah eyvah 1

türk komedi filmlerini izlemesem ,ata demireri de hiç sevmesem de ,film yine de zevzek esprilerden arınmıştı en azından ,keyifle izledim diyebilirim ,sıradan ama beni germeyen bir komedi filmiydi..

devamını da izlemek istedim ve :1:

eyvah eyvah 2 -
birincisinin devamıydı ,birincisi daha iyiydi ,bunda pek bi konu yoktu aslında .
izleyin demiyorum ama türk filmi sevenler izlermi bilemem :1:

delikız16

V For Vendetta : Farklı bakış açıları mevcut . Oldukça etkileyici sahneler barındırmış . Özgürlük çok iyi vurgulanmış . Maskeleri de çok beğendim . İzlenmeye değer bir film olduğunu düşünüyorum .
"Fikirlere kurşun işlemez. "

deren1907:17 :68:

entitled-
aslında film ilk başlarında dedimki herşey berbat oldu ,sonu belli ..
ama son anda öyle bi değiştiki şaşırttı beni :1:
güzeldi ,akıcı bir filmdi ..

moneyball-
tam erkekler için ideal bir film..
bir beyzbol takımı yöneticisin takımı yeniden diriltme çabasını anlatan bir film..
filmin mesajı çok güzeldi ama sıkıcı ve yorucu geldi bana..

delikız18

Merhabalar.

Film indirmek artık istemiyorum.

Şöyle indirmeden, kesilmeden, 70 dakikan doldu başka işlemler yap izlemeye sonra devam et uyarısı almadan
bünyesinde eski/yeni filmleri barındıran şöyle adamakıllı bir online sinema izleme adresi aramaktayım.

Yoksa videozer vari sitelere aylık günlük yıllık bilmem kaç liralık üyelik mi gerektirir bu beklentiler?

Öneri/ler verebilirseniz sevindireceksiniz beni :29::48::70:

hdfilm sitesi.com da tek parti kesintisiz bir çok film izledim.en son Ya sonra yı izledim.herkese tavsiye ederim.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) - IMDb

Onca yil aradan sonra neredeyse tum ayrintilarini unutmus oldugumu farkettigim yuzuklerin efendisini bastan sonra yeniden seyretme karari aldim, dun gece buyuk caba sarfederek ilkini izleyebildik cunku 3 saatten fazla surdu uncut versiyonunu indirmisiz.. kalanlari da bu hafta sonu seyretmeyi planliyoruz. Tabi ki muhtesemdi, yorum yapmama gerek yok..

Truly : 7

Berlin Kaplanı

hoş bir komedi. Ancak Ata Demirer'in diğer senaryolarına göre biraz pasif. oyunculuklar ve müzikler sahne kurguları gerçekten güzel olmuş. iyi vakit geçirtebiliyor ancak dediğim gibi vasat bir senaryo.

Revolucion : 7

the beach

ilk başta çok güzel başlayıp sonunu saçma sapan bağladıkları tahminimce bir piyasa filmi..
başı için izlenebilir ama sona doğru sıkılıp kapatabilirsiniz

delikız19

1 OCAK - 31 OCAK 2012

:119:

1.deli_kız0606 ......................... 19
2.deren1907........................... 17
3.pinaran................................ 10
4.nilayu ............................... 7
5.Revolucion ........................... 7
6.TrulyScrumptious ................. 7
7.eski_bir_masal .....................2
8.sedefonur ............................ 2
9.theuglygoddess....................... 1
10.prensesin.uykusuyum..............
11.Dulcinea ...........................
12.cemre25...............................
13.PrensesPeri ........................
14.eylül.yn...............................
15.ThirtyFour............................
16.Tryamour .............................
17.orchidea ...............................
18.Asmin .................................
19.Duygu.C ..............................
20.sephiroth .............................
21.ebrutolga................................
22. nazap85...............................
23. firfor ..................................

Keinohrhasen (2007)

Rabbit Without Ears (2007) - IMDb

almanya'dan bir romantik komedi, tek güzel yanı, filmde oynattıkları dünyalar güzeli tatlısı çocuklar..

Sonsuz (2009)

IMDb - Sonsuz (2009)

fazla klişe, saçma sahneler, bol bol duygusallık, arada komedi, acıların çocuklarını anlatmışlar, haa yok mu ülkemizde bu olaylar ? fazlasıyla var, namus cinayetleri, yukarıdan bakan enteller, gerçek sanatçılara değer verilmemesi, psikopatlık, canilik, saf duygular ve ihanet.. hepsinden bol bol var, ama gelin görün fazlasıyla kullanıldı bu konular..

pinaran: 12

selam ..geçtiğimiz ay bir film daha izledim ama yoğunluktan girip yazamadım :1:
incir reçeli - fena değildi ,kızın bazı sırnaşık ve hafif meşrep halleri hoşuma gitmedi açıkçası ama aşk filmi izlemek isteyen izleyebilir..
delikız 20 ile ayı bitirdim..
yeni aya hadi bismillah:1:

Back