• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günlüğümüz

Sinema günlüğü harika bir aktiviteymiş ben de katılmak istiyorum mümkünse :34: Şubat ayında 4 film izledim bu arada :3:

şimdiden hoş geldin diyelim o zaman :54:

Equilibrium ( isyan )
2002 yapımı olduğu düşünülürse gayet iyi bir yapım. duyguların yasak olduğu bunun için hislerin aktivitelerini engelleyen ilaçların kullanıldığı bir dünya. biraz daha ip ucu vermek isterim ama filmi anlatmaya girişmekten korkarım :34: matrix tarzına çok yakın bilim kurguyu üst seviyede severlere tavsiye ederim.

Revolucion :4

Kimseye söyleme : Polisiye bir film, adamın eşi ölüyor ve katilini arıyor fakat sonu süpriz ..
Güzel filmdi ama sakın türkçe dublajını izlemeyin.
Yorgundum alt yazı okumayayım dedim ama berbat bir dublajdı.

eski_bir_masal : 2

şimdiden hoş geldin diyelim o zaman :54:

Equilibrium ( isyan )
2002 yapımı olduğu düşünülürse gayet iyi bir yapım. duyguların yasak olduğu bunun için hislerin aktivitelerini engelleyen ilaçların kullanıldığı bir dünya. biraz daha ip ucu vermek isterim ama filmi anlatmaya girişmekten korkarım :34: matrix tarzına çok yakın bilim kurguyu üst seviyede severlere tavsiye ederim.

Revolucion :4

Çok teşekkür ederim, hoşbuldum :16:

In Time - Zamana Karşı (2011)
Son zamanlardaki konu bakımından en orjinal filmlerden biri. Justin Timberlake'in oyunculuk performansını beğendim. Sıkılmadan izleyebilirsiniz. Filmden aklımda kalan bir replik ''Paran yada canın demek isterdim, ama paran zaten canın''

Real Steel - Çelik Yumruklar (2011)

Hugh Jackman oynar da kötü olur mu diyerek izledim filmi :) Transformers tarzı filmlerden hoşlanıyorsanız bunu da seversiniz diye düşünüyorum. Bir baba ve oğul neler başarabilir konusu işlenmiş, özellikle filmin sonları çok heyecanlıydı. Ailece izlenebilecek güzel bir film.

Scorpion King: Rise Of The Dead - Akrep Kral: Ölümün Yükselişi

Filmin ilk 2 serisini de izlemiştim daha önce. İlki çok güzeldi, 2.si idare eder seviyedeydi ama bu sonuncusunu hiç beğenmedim. Hikaye basit, o görsel şölenden eser kalmamış. açıkçası tavsiye etmiyorum -ki twitterda da paylaşmıştım; Scorpion King 3 = savulun Battal Gazi geliyor...

Görevimiz Tehlike 4 - Mission: Impossible Ghost Protocol

Filmi eşimle sinemada izledik. Görevimiz Tehlike serisinin tamamını izlemiş biri olarak 4 izlediğim en iyisiydi. Tom Cruise yaşlanmış mı evet ama filmin kalitesi bunu hissettirmedi :) özellikle gökdelen sahneleri şahaneydi, doya doya aksiyon istiyorsanız muhakkak izleyin :51:

cyd86: 4

Son düzenleme:
case 39
bariz konunun nasıl olacağı blli olan bi filmdi. artık korku filmi diye bişi var mı merak eder oldum :9:

sedulu:11

Görevimiz Tehlike 4 - Mission: Impossible Ghost Protocol

Filmi eşimle sinemada izledik. Görevimiz Tehlike serisinin tamamını izlemiş biri olarak 4 izlediğim en iyisiydi. Tom Cruise yaşlanmış mı evet ama filmin kalitesi bunu hissettirmedi :) özellikle gökdelen sahneleri şahaneydi, doya doya aksiyon istiyorsanız muhakkak izleyin :51:

cyd86: 4

ceydacım önceden de 4 film izlemiştin, toplamın 8 mi oldu 4 mü ? :3:

Elegy (I) (2008)

Elegy (2008) - IMDb

Penelope Cruz her zamanki gibi harika. Üniversitede hocası ile duygusal yakınlaşması, sonunda çıkmaz bir ilişkiye girerler. Hocası ilişkiler konusunda oldukça sıkıntılı birisidir, Penelope kadar oğlu vardır boşanmıştır ve hiç durmadan heyecan aramaktadır, Penelope'ya tutulduğunu anlayınca tutuşur :) enteller bağlanamaz :) tek eşliliğe dayanamazlar :)

pinaran: 5

1 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2012

:119:

1.sedulu ................................ 11
2.pinaran................................ 5
3.Revolucion ........................... 4
4.cyd86 ........................... 4
5.TrulyScrumptious ................. 3
6.eski_bir_masal ..................... 2
7.deli_kız0606 ......................... 1
8.sedefonur ............................
9.theuglygoddess.......................
10.nilayu ...............................
11.deren1907...........................
12.cemre25...............................
13.PrensesPeri ........................
14.eylül.yn...............................
15.ThirtyFour............................
16.Tryamour .............................
17.orchidea ...............................
18.Asmin .................................
19.Duygu.C ..............................
20.sephiroth .............................
21.ebrutolga................................
22.nazap85...............................
23.firfor ..................................
24.prensesin.uykusuyum..............
25. Dulcinea ...........................

Deli dumrul hop dedik : İnatla izlemediğim filmlerden birisiydi, izlediğimde ise ne kaçırdığımı anladım.
Son zamanlarda izlediğim filmlerden en beğendim diyebilirim.

eski_bir_masal :3

One day
One Day (2011) - IMDb
filmden acayip etkilendim ne zamandır bu tarz film izlemiyordum. filmi keşfedişim tesadüfen kitabını görmemle oldu ama iyi ki de olmuş
arşivimde yerini aldı

sedulu:12

Immortals - Ölümsüzler (2011)

Antik Yunan'da geçen bir film. Yunan mitolojisine meraklı kişilerin hoşuna gidebilecek fantastik bir konusu var. Benim beğenim vasatın biraz üstüydü diyebilirim.

cyd86 : 5

The Hangover 2 - Felekten Bir Gece 2

Gerçekten çok güldük, Hangover 3 de çekilecekmiş sabırsızlıkla bekliyorum :1:

cyd86: 6

ZENNE
tek kelimeyle mükemmel ötesi.hayatımda ilk defa göz yaşları içinde bir film izledim. hayatın gizlenen utanılan gerçekleri ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. dışlanmış yaşamlar, korkulan gerçekler. zaten gerçek bir hayat öyküsünden alınmış olan hikaye gerçekten çok güzel anlatılmış. biri gay diğeri dansa gönül vermiş iki kişinin gerçek yaşam öyküleri. sırf bu sebeple aşağılanmaları, korkuları ve trajedilerini konu alıyor.aslında üzerinde saatlerce konuşabileceğim bir yapım. hayata farklı persifektiflerden bakabilecek yada bakan kişilerin kaçırmamasını şiddetle öneririm.

Revolucion :5

Larry Crowne

Larry Crowne (2011) - IMDb

izledim ama nasıl izledim bilmiyorum normalde tom hanks severim her filmi ayrı bi güzel ama bu filmden çok fazla zevk alamadım :31: julia roberts yüzünden sanırım pek haz etmiyorum o kadından :9:

sedulu:13

Son düzenleme:
Kontesi izledim...
Psikopatça bir filmdi ama güzeldi...
Türkleri onca kötülemeleri garibime gitmedi, o yıllarda sürekli Viyana kuşatması olduğunu düşünürsek barbar demeleri çok normal :27:
Sezar'ın hakkı Sezar'a.
HayyaL: 2

Back