• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günlüğümüz

You are my pet: Kore filmi.Sevdiğim bir aktör oynuyor.İşkolik yalnız bir kadınla bir balet arasında geçiyor.Çok eğlenceli bir film tavsiye ederim.

Paradise Kiss: Japon filmi.Anime uyarlaması.Liseli bir kızın hayatında yapmak istediklerini keşfetme süreci.Eğitim sistemi, ailenin beklentileri, çocukların istedikleri gibi konulara değinmiş.Güzel bir gençlik filmi olabilirdi.Daha güçlü kurgulansaydı tabi.

Brokeback Dağı: Herkesin bildiği gibi iki erkeğin aşk hikayesi.Ben en çok eşlerine acıdım.Yazık ya o şekilde bir hayat.

1 OCAK - 31 OCAK 2012

1.eski_bir_masal .....................2
2.nazap85...............................
3.pinaran................................ 3
4.Dulcinea ...........................
5.Revolucion ........................... 1
6.sephiroth .............................
7.TrulyScrumptious ................. 1
8.firfor ..................................
9.Asmin .................................
10.prensesin.uykusuyum..............
11.Duygu.C ..............................
12.cemre25...............................
13.PrensesPeri ........................
14.eylül.yn...............................
15.ThirtyFour............................
16.Tryamour .............................
17.orchidea ...............................
18.sedefonur ............................
19.deli_kız0606 ......................... 7
20.nilayu ............................... 1
21.ebrutolga................................
22. deren1907........................... 7

fizik seni listeye ekleyecek miyim ?? ve ekleyeceksem eğer bir sonraki paylaşımında en alta adın ve belirtilen tarihler arasında kaç film izledin yazabilir misin ??

Açık Çek
Güzel filmdi.Komedi tarzında bir film.Eşleriyle tatmin olamayan iki erkeğe, 1 haftalığına özgürlüklerinin verilmesiyle başlayan hikaye, o haftayı dolu dolu geçirmenin telaşına düşmeleriyle komediye dönüşüyor.Tavsiye ederim, bazı açık sahnelerinin olduğunu bilerek izleyin ama.

nilayu 2

THE Company man ..
ben affleck ,kevin costner ama bomboş bir film ..
o kadar uzadı ve sıkıldımki anlatamam ..
1:44 dakikalık filmin 1:35 .dakikasına kadar aynı şeyin anlatıldığı son beş dakikada olayın bağlandığı ,arkasının gelmediği bir filmdi ..
hiç ama hiç beğenmedim ..

delikız8

Geçen gün Entelköy Efeköy'e karşı filmine gittik.Ağlanacak halimiza güldürüyor film.Türk milletinin para için yapmadığı ve yapamayacağı şeyin kalmadığını çok güzel anlatmış.Tüm köylerde özel gösterimler yapılıp izlettirilmeli.Belki bir aydınlanma gelir milletimize.

1 OCAK - 31 OCAK 2012

:119:

1.deli_kız0606 ......................... 8
2.deren1907........................... 7
3.pinaran................................ 3
4.eski_bir_masal .....................2
5.nilayu ............................... 2
6.Revolucion ........................... 1
8.firfor ..................................
11.Dulcinea ...........................
19.Duygu.C ..............................
20.sephiroth .............................
22. nazap85...............................

How to Train Your Dragon (2010)

IMDb - How to Train Your Dragon (2010)

çocuk olaydım çıldırırdım herhalde. yirmili yaşlarıma rağmen izlerken bir heyecan bir gülme bir coşku, masallar diyarında Alice misali hop oraya hop buraya minik kapılardan geçmiş gözde gibi hissettim kendimi :1: ejderhalar, bitmek bilmez viking alfa' lığı (hani şu a harfine benzeyen) ve fil sürüsü içinde yürüyen iş yapmaya şirinler misali bir topluma katkıda bulunmaya çalışan küçük bir kürdan :))

bol gülmeler..

pinaran: 4

The Social Network

facebook un nasıl ortaya çıktığını anlatan bir film ...

aşırı hızlı idi takip etmekte ben bile zorlandım ve takip ederken açıkçası sıkıldım ..neden bu kadr hızlı cümleler kurulduğunu da anlayamadım doğrusu daha yavaş olabilirdi ,takip ederken yoruldum resmen..face b..k un nasıl ortaya çıktığını merak edenler izlesin ama ben bi daha izlemeyi düşünmüyorum

delikız9

iki zıt kutup zıt film ama sonuna kadar macera.
FROM HELL ( CEHENNEMDEN GELEN )
film aslen geçmişte yaşanmış gerçek bir olayı konu alıyor. İngiliz kraliyet ailesinin rezil yaşamı gözler önüne seriliyor bu filmde. ayrıca meşhur karın deşen Jack cinayetleriyle birlikte tarihe ilgi duyanlar ve masonları yakından takip edenler film bulunmaz bir nimet gibi.

LAZARUS PROJESİ

son dönemlerde izlediğim en güzel film. gerçi biraz durağan sahneler ancak senaryo mükemmel ötesi. Momento, Başlangıç tarzını severler kaçırmayın derim. her an başka bir yorum her an başka bir acaba ve ayyyy diyeceğiniz bir son.

Revolucion : 3

The Thing : Görsel efektlerle süslenmiş bir bilimkurgu . İnsanı taklit ederek ortaya çıkan yaratıkların yapmacık olmalarına rağmen güzeldi .

Son Durak 3 : Defalarca izlemiş olmama rağmen her seferinde ayrı bir keyif alıyorum .

Hard Rain : Oldukça sürükleyici aksiyon dolu bir filmdi .

deren1907 : 10

Son düzenleme:
limitless-

sürükleyici br filmdi ..ben sevdim :34:
bir insanın hayatı bir hapla nasıl değişiyormuş görmüş oldum ama yine de hayatımın filmdeki gibi olmasını istemezdim:51:

delikız10

canım bu filmin güney kore versiyonunu da izlemediysen tavsiye ederim :34: a moment to remember.. konuları çok benziyor. o daha çok etkilemişti beni :25:

Geçmişteki yazıları karıştırınca bu yorum dikkatimi çekti.

Sana %100 katılıyorum canım! Bana göre A Moment To Remember'ın yanında The Notebook koca bir hiç! ''Hatırlanacak Bir Anı'' filmi hayatımın filmi diyebilirim. Çok harika ve çok etkileniyor insan. :31:

Uçurtma Avcısı
Kitabını okumuştum, olayları bildiğim halde filmden de bi o kadar etkilendim.Tavsiye ederim

Kimliksiz
Aksiyon dolu bir filmdi, sürükleyiciydi de ancak olayları anlamakta güçlük çektim.

2012
Bir grup elitin para karşılığı kıyametten kaçma savaşı saçmaydı.

Dünyanın Son Günü
3 saat süren aksiyon, bilim kurgu karışımı olan film oldukça sıkıcıydı.

nilayu 6

A little help : Çok gereksiz ve saçmaydı . Vakit kaybından başka bir şey değildi . Tavsiye etmiyorum .

deren1907: 11

Umudunu Kaybetme ~ The Pursuit of Happyness
Güzel bi filmdi.. İnsanı düşündürüyor, gerçekten umutların hiç tükenmemesi gerektiğini öğretiriyor ve ileriki dakikalarda ne olacağını merak ettiriyor. Hoşuma gitti doğrusu, sürükleyici..

:31:

theuglygoddess: 1

Son düzenleme:
1 OCAK - 31 OCAK 2012

:119:

1.deren1907........................... 11
2.deli_kız0606 ......................... 10
3.pinaran................................ 6
4.nilayu ............................... 6
5.Revolucion ........................... 3
6.eski_bir_masal .....................2
8.theuglygoddess....................... 1
11.Dulcinea ...........................
19.Duygu.C ..............................
20.sephiroth .............................
22. nazap85...............................
23. firfor ..................................

Sultanin Sirri (2010)

Sultanin Sirri (2010) - IMDb

başarısız, da vincinin şifresi gibi, sultanın sırrını arıyorlar, silahlar, gürültü patırtı, dövüş, amerikalı türk ve ilişkileri, casuslar, bol hareketli, bitince ee şimdi ne oldu dedik kaldık :1:

3 Idiots (2009)

3 Idiots (2009) - IMDb

başarılı, Bollywood filmlerinde üst sıralara çıkmıştır, elbet mükemmel değil ama bağıra bağıra güldürüyor adamı, müzikal elbet, parçaları çok güzeldi, dansları eğlenceliydi, konusu da harika,film biteli 2 gün oluyor hala müziklerini mırıldanıyor, Al Ej Veeeelll diyoruz :nazar:

pinaran: 6

Son düzenleme:
Nuri Bilge Ceylan'ın Bir Zamanlar Anadolu'da filminin dvd'si çıktı biliyorsunuz, almıştık biz de hemen, siz de alın muhakkak film severler yoksa çok şey kaçırırsınız, kamera arkasını izleyin kesinlikle..

mükemmel muhabbetler, Nuri bilge Ceylan'ın film dersleri gibi :)

cesaretin var mı aşka
senaryo mükemmeldiii
aşk tesadüfleri sever halt yemiş bunun yanında
hele sonuna bayıldım
ama izleyen varsa söylesin, hem çimento içinde donuyolar, hem de yaşlılıklarını gösteriyo, o kısmı çözemedim

sedefonur : 1

Back