• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günlüğümüz

Kurtuluş Son Durak

bu gün sinemada üstelik bir salon dolusu kadınla izledim bu filmi ve kızlar tek bir şey söyleyebilirim ki gündüz seansında kadınlarla dolu bir salonda izleyin :9: neden mi film aslında traji komik hikayeler örgüsünden oluşuyor ancak onca kadın bir araya gelince sadece kahkaha tufanı oluşturuyor :9: hala aklıma geldikçe gülüyorum. her kadının içinde bir canavarın olduğunun ve bastırılmış feminizimle birleştiğinde başa çıkılamaz bir kaos yaratabileceğinin en büyük kanıtı bence film.genel anlamda aslında çokta başarılı bir yapım değil bence ancak dediğim gibi izlediğiniz ortam filmi tamamen değiştiriyor.

Revolucion : 4

Kurtuluş Son Durak

bu gün sinemada üstelik bir salon dolusu kadınla izledim bu filmi ve kızlar tek bir şey söyleyebilirim ki gündüz seansında kadınlarla dolu bir salonda izleyin :9: neden mi film aslında traji komik hikayeler örgüsünden oluşuyor ancak onca kadın bir araya gelince sadece kahkaha tufanı oluşturuyor :9: hala aklıma geldikçe gülüyorum. her kadının içinde bir canavarın olduğunun ve bastırılmış feminizimle birleştiğinde başa çıkılamaz bir kaos yaratabileceğinin en büyük kanıtı bence film.genel anlamda aslında çokta başarılı bir yapım değil bence ancak dediğim gibi izlediğiniz ortam filmi tamamen değiştiriyor.

Revolucion : 4

hahaha aynı şekildee:1: Erkek arkadaşımla gittim tek erkek oydu :1:

The grudge, zaten korku filmlerinden hoslanmam bunu da sevmedim. Bir kotu huyum var, basladigim filmi illa bitiriyorum yarim birakamiyorum. Inat edip izledim, simdi de bosa harcadigim zamana aciyorum

Truly: 2

Korku Gecesi

Komşuları vampir olan ailenin, oğlunun bu durumu farketmesiyle başlıyor hikaye.Onun vampirliğini çevresine ispat etmeye çalışmasıyla ilerliyor.Fena değildi izlenebilir bir film.

nilayu 7

The Illusionist : Gizemlerle dolu bir fildi . İzlerken sizi çekim alanına alıyor. Geç bile kalmışım . Kurgu , akıcılık , oyuncuların performansları süperdi . Edward norton ' a bayıldım . :16:

deren1907 : 12 :68:

Pa negre (2010)

Black Bread (2010) - IMDb

Oscar'dan ödülü olur muhakkak. film bittiğinde ama burada bitemez devamı olmalı diyorsunuz. İspanya iç savaş zamanları ve Katalanların yaşadıkları.. çelişkileri.. inançları idealleri uğruna ve onlara karşın yapmak zorunda kaldıkları..

Bir zamanlar Anadolu'da (2011)

Bir zamanlar Anadolu'da (2011) - IMDb

ilk gittik sinemada izledik, sonra gittik bir daha bilet aldık bir daha izledik :) sonra dvd sini aldık söyleşilerini kamera arkasını izledik, sonra bir daha (bu sefer dvdsinden) izledik..
diğer filmlerine de aynı muameleyi gösterdiğimizi de hesaba katarsak yine Nuri bilge Ceylan'ı sonuna kadar sömürmüş olduk. Canımıza, gözümüze, gönlümüze değsin :))

1 OCAK - 31 OCAK 2012

:119:

1.deren1907........................... 12
2.deli_kız0606 ......................... 10
3.pinaran................................ 8
4.nilayu ............................... 7
5.Revolucion ........................... 4
6.eski_bir_masal .....................2
7.TrulyScrumptious ................. 2
8.theuglygoddess....................... 1
9.sedefonur ............................ 1
10.prensesin.uykusuyum..............
11.Dulcinea ...........................
12.cemre25...............................
13.PrensesPeri ........................
14.eylül.yn...............................
15.ThirtyFour............................
16.Tryamour .............................
17.orchidea ...............................
18.Asmin .................................
19.Duygu.C ..............................
20.sephiroth .............................
21.ebrutolga................................
22. nazap85...............................
23. firfor ..................................

Gölge (2008)

http://www.imdb.com/title/tt1385906/

Mehmet Güreli'nin filmi, orjinal müzikleri de Mehmet Güreli'ye ait ve son derece başarılı. Peyami Safa'nın kitabından. Çarpık ilişkiler bakımından Woody Allen'ın filmlerini aratmıyor. Güzel bir film, önerebilirim, ancak çok rahatsız olacaksınız. en baştan uyarayım..
Görüntüler güzel, kurgu güzel, merakla bir sonraki sahne bekleniyor, son kareye kadar soluksuz izlenesi filmlerden..

pinaran: 9

Kimyasal Düğün
aslında eski bir yapım ancak masonların tüm iğrençlikleri, sapkınlıkları filmde mevcut. bilgi aktarımı yapabilecek bir makinın kötü amaçlar için kullanılırsa nelere yol açabileceğini anlatıyor.aklı kıt bir adamın bu makinaya kabalanın gizli noktalarını yüklemesiyle başlıyor film.film illimunatiye ait tüm simge ve işaretleri taşıyor. bu konuyla ilgilenenlerin kaçırmamaları gereken bir yapım.

Av Mevsimi
aslında filme ön yargılı yaklaşıyorum en başta bunu belirtmeliyim. çünkü Şener Şen'in oyunculuğunu hiç bir zaman beyenmemişimdir. birde senaryoda vasat olunca zaten filmin kurtarılacak hiç bir yeri kalmamış. daha yarısında sebep ve sonuç ilişkisi çözülüyor filmde. o kadar lafı edilen müziklerinide duyamadım ne yazık ki. yarısından sonra bomboş geçen vakit hırsızlığı bence. belki daha çok daha güçlü bir oyuncu kadrosuyla yine izlenebilir kılınırdı ancak diyaloglar vasat, müzikler zaten yok, kostüm belki geçer not alır. kısacası izlemeyin hiç birşey kaybetmezsiniz.

Revolucion:6

a beatiful mind..
seneler önce izlemiştim ama eşim izlemek istedi tekrar izledik :1:
insan hayatının bir anda nasıl tam tersi yöne gittiğini anlatan üzel bir film..
russell crowe un oyunculu güzeldi ...
mutlaka izleyin diyorum

delikız11

50/50

dün gece uyumadan önce izledim. ilginçti. komik bi tarafı da olsa duygusal bi filmdi. seth rogen da var filmde. tavsiye ederim...

yes man
ismini duyup izleyemediğim sonunda izleme fırsatı bulduğum eğlenceli bir filmdi..
ama gerçekten her zaman olmasa da bazen hayatta evet demek gerek diye düşünüyorum

delikız12

The Machinist : Psikolojik gerilim türünde bir film . Christian Bale'nin oyunculuğu inanılmazdı . Rol için aşırı kilo vermiş . Muhteşem bir performans sergilemiş. Başlangıçta çok karmaşık gibi görünse de sonunda her şeyin nedeni anlaşılıyor . İzlenmeli diye düşünüyorum .

deren1907 : 13 :68:

Merhabalar.

Film indirmek artık istemiyorum.

Şöyle indirmeden, kesilmeden, 70 dakikan doldu başka işlemler yap izlemeye sonra devam et uyarısı almadan
bünyesinde eski/yeni filmleri barındıran şöyle adamakıllı bir online sinema izleme adresi aramaktayım.

Yoksa videozer vari sitelere aylık günlük yıllık bilmem kaç liralık üyelik mi gerektirir bu beklentiler?

Öneri/ler verebilirseniz sevindireceksiniz beni :29::48::70:

Merhabalar.

Film indirmek artık istemiyorum.

Şöyle indirmeden, kesilmeden, 70 dakikan doldu başka işlemler yap izlemeye sonra devam et uyarısı almadan
bünyesinde eski/yeni filmleri barındıran şöyle adamakıllı bir online sinema izleme adresi aramaktayım.

Yoksa videozer vari sitelere aylık günlük yıllık bilmem kaç liralık üyelik mi gerektirir bu beklentiler?

Öneri/ler verebilirseniz sevindireceksiniz beni :29::48::70:

ben filmizle.com.tr den izliyorum
bazen indiriyorum bazen yükleniyo izliyorum
filmler kategorize edilmiş beğeniyorum

También la lluvia (2010)

http://www.imdb.com/title/tt1422032/

Film içinde film izliyoruz. Bir zamanlar İspanya nın Bolivya daki yerlileri nasıl katlettiğini, topraklarını ve madenlerini almak için nasıl insanlık dışı uygulamalarda bulunduklarını anlatacak bir film çekmek için İspanya dan yola çıkan film ekibi Bolivya ya varır. Aradan yüzyıllar geçmiş olmasına rağmen, yaşayabilmek için hala büyük mücadeleler veren yerliler, içecek sularını dahi ellerinden almak isteyen beyaz adamlarla savaşmaktadırlar. Savaştan arda kalan zamanlarda da film ekibine yardım etmekte, hatta başrollerde oynamaktadırlar.

pinaran: 10

1 OCAK - 31 OCAK 2012

:119:

1.deren1907........................... 13
2.deli_kız0606 ......................... 12
3.pinaran................................ 10
4.nilayu ............................... 7
5.Revolucion ........................... 6
6.eski_bir_masal .....................2
7.TrulyScrumptious ................. 2
8.theuglygoddess....................... 1
9.sedefonur ............................ 1
10.prensesin.uykusuyum..............
11.Dulcinea ...........................
12.cemre25...............................
13.PrensesPeri ........................
14.eylül.yn...............................
15.ThirtyFour............................
16.Tryamour .............................
17.orchidea ...............................
18.Asmin .................................
19.Duygu.C ..............................
20.sephiroth .............................
21.ebrutolga................................
22. nazap85...............................
23. firfor ..................................

Hotel Rwanda; dun aksam izledim ve cogu yerde aglamakli oldum, inanilmaz guzel anlatilmis gercek bir hayat hikayesi..

The Manchurian Candidate; genelde askerlerle ilgili filmlerden hoslanmasam da icinde beyin yikama, hipnoz vs oldugu icin ilginc geldi ve izledim. en begendigim filmlerden biri diyemem ama gayet surukleyiciydi

Truly : 4

Back