- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
canım yanlış anlama ama ben sinema kulübünün amacının seçilen filmin izlenip üzerine tartışılmak olduğunu sanıyordum..yani bu filmi beğenip beğenmememize göre değişiyorsa onu bilemem..ama bende sıkıldığım halde bazı filmleri izledim..şikayetçide değilim asla..sinema kültürüm ve arşivim genişlediği için ayrıca mutluyum..tamam sen ağır,yalın filmleri seviyorsun ama her zaman sana göre film seçilemezki...
bunu sitem olarak algılama lütfen sadece eğer böyle olursa sinema günlerinin hiçbir amacı yoktur bana göre...yanlış mı düşünüyorum..
sen de yanlis anlama ama sen sklmis oldugun filmleri izlemis olabilirsin ama ben zevk almadigim veya almayacagim izlerken skntidan patlaycagm filmi de izlemem az degil 3 saate yakin suresi var.. cok skldim izlerken siz guzel guzel izle mutlaka derseniz yeniden motive olup izleyebilirim diye dusundum. kendine has bir tavir olarak algilama lutfen bunu. kimse benim zevkime hitap etmek zorunda degil elbette ben de filmi secerken kimsenin zevkini dusunerek secmedim ama izleyenler cok sklmissa izlenicek bu film ille de diye tutturmadim. senin de tutturdugunu da dusunmuyorum ama en azindan bu cevap yerine izle ya mutlaka cidden guzel demeni beklerdim.. yani filmi seciyorsan bu sekilde savunman gerekir. kimse begenmeyebilir ya da herkes begenebilir. bunlar belli olucak seyler degil. herkesin kendi secimidir ben sklmissam bu haftaki yorumlara katilmam olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?