- Konu Sahibi EU3
-
film bitti şimdi. salıda oldu sayılır yarım olmuş saat...hemen yorumumu yapayım dedim sıcağı sıcağına...
ben kararsız kaldım en son geçenlerdede bir film konusunda kararsız kalmıştım hangiisydi unuttum.
film sıkmadı bu bakımdan beğendim .başlarda çocukların olduğu bölümlerde çokcana eğlendim.şu aralar çocuklar konusunda hiç yorum yapmıyorum ne yorum yapsam aynısı oğlumda oluyor aman aman evlere şenlikti iki velette...konu güzel başladı güzel ilerledi sonlara doğru tıkandı açıldı çokcana saçmaladılar vs vs. senaryoyu beğendim velhasıl.yok artık dediğimiz bölümlerde bolcaydı:)))olurmu olur valla... oluyo yani gördük.
sonra kızcağız çok güzel rol yapıyordu oğlancıkta çok güzeldi.babaya çok üzüldüm(
aşk varmıydı??? işte bu noktada beğenmedim varsada ben göremedim yada benim aşk beklentilerimi teğet geçti şaldur şuldur ağlamak değilde böyleside değil bendeki aşk hali...
sonlardaki düşme sahnesini çok beğendim öpüşme sahnelerini yaşlıları birde beton sahneside çok etkileyici olmuş ...
beğendiklerim daha çok gibi şöle baktımda özgün bir senaryo en azından en azından fransız yahu...
iyi seyirler hepinize...
malice aynı anda yazdık herhal:)))
evet yaptıkları aşırı çocukçaydı.ama hayatlarının bir parçası olmuş..julienin polisten kaçarkenki halini düşünsene zevkten mutluluktan 4 köşe olmuş herif...aslında yaptıkları hep saçmalık..çok saçma şeyleri kanıtlamaya çalışıyor..boş hayatlarını böyle dolduruyorlar..nitekim betonda öyle..
ay evet aynı anda yazmışız saçım senden güzel olsun saçım senden uzun olsun ohcanımadeysin :1shok:
:roflol::roflol: canım yaa...ilk defa duydum bu lafı..
merak etme zaten öyledir emin ol..şöyle parıl parıl parlayan yumuşacık saçlara hiç kavuşamıyorum zatenkaydirigubbakcemile3
ben ızleyemedım kızlar dun ,cok hastaydım hastane de gectı gunum,bugun ızleyecegım ınsallah ,aksama yorum yaparım .
ben ızleyemedım kızlar dun ,cok hastaydım hastane de gectı gunum,bugun ızleyecegım ınsallah ,aksama yorum yaparım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?