E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
kızlar filmi iş yerinde ögle arasında izledim :)
en zor zamanlarda bile hayata oyun gibi bakan iyi iki dosttun Aşk ve cesaretle birbirine baglılıgını anlatan. Yüzde buruk bir gülümseme bıraktıran bir film. Ben sadece sonunda takıldım. Böyle bir son beklemiyordum. Ve ellerindeki kutu nedense gözümün önünden gitmiyor.
kızlar kusura bakmayın şimdi gördüm yorumlarınızı..Ben geldimmmmm opuyorumnanaktan hemen film yorumumu yapayım :)
Uzun zaman önce izlediğim ama aklımda yer etmiş bir film. Fransız filmlerini ben seviyorum ,en güzelide fransızcayı seviyorum. Evet klasik küsüp barışalımlı bir aşk filmdi değil elbette . Hikayesi çok sıradışı aşk filminden ziyade yer yer güldüren bi dram olduğunu düşünüyorum. İki inatçı insanın neleri göze alabileceğini zaman zaman şok ederek göstermiş yönetmen. Sonuda olması gerektiği gibi. Tabikide iki tane psikopat bunu yapacaklardı :))) eğer başka türlü olsaydı filmin orjinalliğide kalmazdı. 2. ye izlemem ama hoş vakit geçirmek ,farklı bi tad yakalamak isteyenlere tavsiye edeceğim filmdir. Bu arada sophie gerçekten çok güzel bir kız :)
2 arada bırakan bi film gerçekten, biyanın çok kızarken biyanın keşke kavuşsalardı böle olmasaydı dio kaydirigubbakcemile3
çok tşk ediorum güzel yorumarınız için...