• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 6.hafta anketi =Magiclowe=

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

6.hafta filmimiz hangisi olsun?

• Jeux D'enfants

OY: 12 60,0%
  • 21

OY: 3 15,0%
  • Shutter

OY: 3 15,0%
  • Death Race

OY: 2 10,0%

• Ankete Katılan
    20
benim perşembe 2 sınavım 1de sunumum var ya indirdim ama izleyemiyorum akşamları , öğlende ya okuldayım ya işteyim ..
persembe akşam izleyip yorum yapsam olurmu çok sıkışığım buhafta kızlar yamafoldumben

yorumlar süper olmuşş kızlar... ellerinize sağlık.
tucem hoşgeldin tekrardan...

ben ızleyemedım kızlar dun ,cok hastaydım hastane de gectı gunum,bugun ızleyecegım ınsallah ,aksama yorum yaparım .

geçmiş olsun canım noldun :sinifsinif:

kızlar aynı gün yorum yapınca daha güzel oldu galiba
bundan sonra böyle yapalım bari zemuszemus

off offf yorumlara bakkk delikafadulden

sumakım geçmiş olsun cnm buarada:teselli: burcucum sende müsait olduğunda izler yorumlarsın, dersler daha önemli tabia.s

gelelim yorumlara... hepsi birbirinden güzel gerçekten ağzına sağlık..beğendiğimiz noktalar genelde aynı, restorantta beklenen evlilik teklifi ancak nikah şahidi olacağını duyduğundaki hali kaydirigubbakcemile3

ayrıca nikahta tam çocuk evet diycekken kızın gelip oyuncağı yerde yuvarlaması ve gözgöze gelmeleride çok hoştu yeni bi oyun başlıo der gibi..

beton sahnesi benim en çok takıldığım noktaydı, sizinde dediğiniz gibi kardeşim derdiniz yok sorununuz yok evlenin gitsin, bu ne inattır dedirtti bana..

benim çok sevdiğim bi film, bol bol yoruma açık, hem güldürüo hem sinir edio..
aşk olarak görmek istediğimiz deli gibi aşk yok hiçbi sahnede, aşkı bile oyun yapmışlar kendilerine.. ancak çok gariptirki yıllarca haber alamıolar birbirlerinden, buna rağmen hiç unutmuolar ve her biraraya gelişlerinde sanki daha dün berabermiş gibi davranıolar.. buda çok ilginç gemişti bana..

peki kızlarrr, siz olsaydınız hangi sahneleri değiştirmek isterdiniz?? yada ek olarak şöle bi sahne eklemek isterdim, final böle olsaydı daha güzel olurdu dediğiniz şeyler varmı? bu açıdanda tartışalım ne dersiniz?

ya ben varımda
bu topikte noluyo her hafta bir film seçilip omu izleniyooo?
ben bayılırım film izlemeye de
buradan bi haberdar oliyim ya kaydirigubbakcemile3

evet barbiecim aynen öle kaydirigubbakcemile3

her hafta 1 kişi 4 adet film sunuo, ve oyluoruz bunu.. en çok oyu alan film seçilip izlenio ve daha sonra yorumlarımızı yapıoruz..

eğer her hafta düzenli olark katılırım diosan sinema kulubüne üye ol, listeye adın eklensin..

peki her hafta bu filmlerin dvdsini nerden buluyosunuz?? kaydirigubbakcemile3

eğer sürekli temin edebiliceğim biryer olsa mutlaka bu listeye katılırdım..
eşim ayda bir h.sonu bir cdcimiz var ordan alıyo dvd birsürü geliyo bende onlardan izliyorum..

katılmayı çok isterdim ama ya mafoldumben

dvd olarak değilki, kızlar netten indiriolar öle izliolar.. ben cd olarak kiralıorum..

eğer katılmak istersen sana indirdikleri adresi verirlera.s

canım ev telefonum olmadığı için evde turkcell vınn kullanıyorum ve kotam bu şekilde bile doluyor film indirirsek batarız kaydirigubbakcemile3

ama arkadaşlar adresi verirse yarın işyerimden bakarım
eğer işyerimin serverı engellememişse o siteyi hemen kulübe üye olurummm
çok güzel olur opuyorumnanaktan

anladım canım benimde kotalı zor oluo haklısın...

buarada sinema kulubü bizim kendimizin kurduğu bişe, özel bi site değil..
KK içersinde açtık o grubu yani topik şeklinde.. 15 kişi varız ve sadece tamam katılıorum diosun biz listeye eklioruz ismini..

kızlar topiğe gelince yazarlar indirdikleri siteyi cnm, ordan alırsın. a.s.

yok ben o siteye bakar sonra kkya girer kulübe üye olurum demek istemiştim canım kaydirigubbakcemile3 yanlış anlatmışım

tamam beklemedeyim..

kızlar bende seyredemedim. siteyede giremiyorum :(( sürekli hata veriyor.

butterfly filmimi indiremedin cnm?

off offf yorumlara bakkk delikafadulden

sumakım geçmiş olsun cnm buarada:teselli: burcucum sende müsait olduğunda izler yorumlarsın, dersler daha önemli tabia.s

gelelim yorumlara... hepsi birbirinden güzel gerçekten ağzına sağlık..beğendiğimiz noktalar genelde aynı, restorantta beklenen evlilik teklifi ancak nikah şahidi olacağını duyduğundaki hali kaydirigubbakcemile3

ayrıca nikahta tam çocuk evet diycekken kızın gelip oyuncağı yerde yuvarlaması ve gözgöze gelmeleride çok hoştu yeni bi oyun başlıo der gibi..

beton sahnesi benim en çok takıldığım noktaydı, sizinde dediğiniz gibi kardeşim derdiniz yok sorununuz yok evlenin gitsin, bu ne inattır dedirtti bana..

benim çok sevdiğim bi film, bol bol yoruma açık, hem güldürüo hem sinir edio..
aşk olarak görmek istediğimiz deli gibi aşk yok hiçbi sahnede, aşkı bile oyun yapmışlar kendilerine.. ancak çok gariptirki yıllarca haber alamıolar birbirlerinden, buna rağmen hiç unutmuolar ve her biraraya gelişlerinde sanki daha dün berabermiş gibi davranıolar.. buda çok ilginç gemişti bana..

peki kızlarrr, siz olsaydınız hangi sahneleri değiştirmek isterdiniz?? yada ek olarak şöle bi sahne eklemek isterdim, final böle olsaydı daha güzel olurdu dediğiniz şeyler varmı? bu açıdanda tartışalım ne dersiniz?

kızlar gerilerde kalmasın die alıntı yaptım... yok öle yorum yazıp kaçmak :kulak çeken üye simili: kaydirigubbakcemile3
hadi ama yaaa:gitme:

barbie ben bittorrent adlı bir dowload programı kullaıyorum, önce bittorrent indiriyorsun, sonra isohunt.com'a girip search kısmına istediğin şeyi yazıyorsun "download this torrent"e tıklayınca otomatikman indirmeye başlıyor. biraz uğraşlı gibi duruyor ama aslında çok basit. y ada alternatif olarak google'a indirmek istedğin film adı divx dowload yazarsan virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs linkleri çıkar

magic'cim cancaazım ben final sahnesini kesin değiştirirdim heralde filmin sonunu bi türlü bağlayamadıkları için öldürmüşler gibi geldi bana çünkü çok gereksizdi :1closedeyes:

magic'cim cancaazım ben final sahnesini kesin değiştirirdim heralde filmin sonunu bi türlü bağlayamadıkları için öldürmüşler gibi geldi bana çünkü çok gereksizdi :1closedeyes:

bende final sahnesinde değişiklik yapadım cnm.. mutlu son olabilirdi..

ayrıca uzun yıllar birbirlerinden ayrı kalıolar ya, onuda çıkartırdım filmden, yani daha içiçe olmalarını sağlardım:1rolleyes:

sonunu hıc boyle beklemıyordum ,evlenırler dıye dunuyordum ,niye beton kı ,baska türlü ölümsüzleştıremezler mıydı..

evlenme teklıfı yapılacakken ,nıkah sahıdı olayı cok komıktı ,

pek bekledıgım gıbı degıldı ,fransız flmlerını sevmem zaten pek..

yıne de fena degıl kaydirigubbakcemile4

theshe ,magıclowe tesekkurler kızlar..

theshe ,balık yemıstım dokundu snaırım ..esımde bırsey yok ama benı fena yaptı baya.

iyilestım sımdı :)

Back