off offf yorumlara bakkk delikafadulden
sumakım geçmiş olsun cnm buarada:teselli: burcucum sende müsait olduğunda izler yorumlarsın, dersler daha önemli tabia.s
gelelim yorumlara... hepsi birbirinden güzel gerçekten ağzına sağlık..beğendiğimiz noktalar genelde aynı, restorantta beklenen evlilik teklifi ancak nikah şahidi olacağını duyduğundaki hali kaydirigubbakcemile3
ayrıca nikahta tam çocuk evet diycekken kızın gelip oyuncağı yerde yuvarlaması ve gözgöze gelmeleride çok hoştu yeni bi oyun başlıo der gibi..
beton sahnesi benim en çok takıldığım noktaydı, sizinde dediğiniz gibi kardeşim derdiniz yok sorununuz yok evlenin gitsin, bu ne inattır dedirtti bana..
benim çok sevdiğim bi film, bol bol yoruma açık, hem güldürüo hem sinir edio..
aşk olarak görmek istediğimiz deli gibi aşk yok hiçbi sahnede, aşkı bile oyun yapmışlar kendilerine.. ancak çok gariptirki yıllarca haber alamıolar birbirlerinden, buna rağmen hiç unutmuolar ve her biraraya gelişlerinde sanki daha dün berabermiş gibi davranıolar.. buda çok ilginç gemişti bana..
peki kızlarrr, siz olsaydınız hangi sahneleri değiştirmek isterdiniz?? yada ek olarak şöle bi sahne eklemek isterdim, final böle olsaydı daha güzel olurdu dediğiniz şeyler varmı? bu açıdanda tartışalım ne dersiniz?