• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 6.hafta anketi =Magiclowe=

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

6.hafta filmimiz hangisi olsun?

• Jeux D'enfants

OY: 12 60,0%
  • 21

OY: 3 15,0%
  • Shutter

OY: 3 15,0%
  • Death Race

OY: 2 10,0%

• Ankete Katılan
    20
kızlar harici harddisk aldım yeni bitane 200gb=)))
silmek zorunda kalıyodum diğer diskim dolmustu cdlere yazmakta zor oluyo bu 2. süper oldu tavsiye ederim

Evet canım tasınabılır hardısc gercekten cok kullanıslı oluyor ben sadece fılmler ıcın degıl tum dosyalarım vıdeolarım resımlerın vs ıcın onu kullanıyorum bılgısayarda hıcbıseyım yok :))
hatta cantama atıp gıttıgım yerdekı pc de bıle kullanabılıyor yada atmak ıstedıgım bıseyı atabılıyorum cok pratık.. benımkı 500 luktu.. suan 200 luk daha bos yer var ama fılmler dolu.. bu dolunca bır tane daha almayı dusunuyorum :)) bende tavsıye ederım...

charmcım ben flatliners a oy verdim diye hatırlıyordum meğer vermemişim:kedi:
sen deyince baktım evet vermemişim valla çok utandım bende oy verdim yorum yaptım diye kasılıyorum..
sanıyorumki bağlantıdan dolayı benim yorum ulaşmamış..tam o sırada girmesi yorum yazması herşey problemdi msjımda o ana denk geldi demekki.:1no2:

charmcım ben flatliners a oy verdim diye hatırlıyordum meğer vermemişim:kedi:
sen deyince baktım evet vermemişim valla çok utandım bende oy verdim yorum yaptım diye kasılıyorum..
sanıyorumki bağlantıdan dolayı benim yorum ulaşmamış..tam o sırada girmesi yorum yazması herşey problemdi msjımda o ana denk geldi demekki.:1no2:

kasılıyosun demek kaydirigubbakcemile3 cok hossun ya canım :))
Olsun onemı yok ama vermıssın zaten canım.. evet acık - kapalı anket mevzusu nedenıyle 2. kez acmıstım :)

fıstıklar nasılsınız hepinize ii pazarlar dicem ama pazarda bitti :kedi:

evet nezaman başlıoruz film yorumlarına, 1-2 gün daha versekmi? sanırım henüz ohcanımadeysin izleyebilmiş filmi, herkes indirebildimi peki bekleyen varmı?

magiclove herkes izlesin yorumu öyle yapacağım inşallah...

anladım cnm.. zaten öle olması daha ii olur , kopuk kopuk olmasın..

herkes aynı gün içersinde başlarsa yorum yapmaya birbirimizin yorumlarını daha iyi takip ederiz, kaçırdığımız ayrıntıları yakalarız, hangi sahne kimde ne hissi uyandırmış bunları tartışırız, daha verimli olur gibime gelio..

eğer uygunsa, bugün ve yarın izleyemeyenlerde izlesin ve izlediğini belirtir şekilde mesajlarını bıraksınlar topiğe.. salı ve çarşamba kritikleri yaparız.. perşembe yeni anket açılmış olur.. çünkü ben cuma açtım tam 5 gün oluo..

bu herkes içinmi uygunmu fıstıklar? eğer sizinde fikirleriniz varsa söleyin ortak bi karar alalımmopuyorumnanaktan

bence 4-5 gün bir anket için yeterli bir süre canımcım..bana uyar..

Tekrar merhaba hepinize...
seyreden olmamış sanırım daha... ben de şimdi oturcam başına bi altyazısını bulayımda.benimde koçiş haricidiskini verdi vır vır vır vıralyıp duruyodum. bide usb girişli dvdplayer kapmış gelmiş dün ama tvde seyredemedim okuyamıyomuş malesef pcde seyretmeye devam hiçde sevmiyom böle seyretmeyi ama devam etcez artık. bu arada dvdye çekip seyredeyim dedim oda olmadı ????
bide arkadaşlar ben anket açmayı bilmiyom bide nasıl öle film tanıtım yazıları yazıyosunuz kendinizmi yazıyosunuz alıntımı yapıyorsunuz? haftaya bana yardımcı olursunuz umarım eteklerim tutuşmaya başladı bide size film seçemedim daha kafam allak bullak :)))))

mayacım yeni konu aç dediğin zaman sayfanın aşağısında yönergeler var zaten, ordan yapıosun herşeyi.. bende ilk defa açtım anket ama zor değil yani panik yapmaa.s

ayrıca filmlerin adını google a yaz, çıkan imbd beyazperde vs gibi sitelerden konusunu kopyala yapıştır yap..

mayalıhamurcum anketini acmadan once ayrıntılı olarak anlatılırız bana gore bir sonrakı anket için biraz erken

magiclove.m bencede biraz sureyi uzatalım benim film daha yeni indi =) yrna presens de bize katılır zaten hep beraber birlikte yorumlarız

mayalıhamurcum anketini acmadan once ayrıntılı olarak anlatılırız bana gore bir sonrakı anket için biraz erken

magiclove.m bencede biraz sureyi uzatalım benim film daha yeni indi =) yrna presens de bize katılır zaten hep beraber birlikte yorumlarız

tabiki kuşum.. salı günü başlarız yorumlamaya dedik, uygunmu sencede?

tabiki kuşum.. salı günü başlarız yorumlamaya dedik, uygunmu sencede?

melegim tabiki uygun arkadaşlarda o gune kadar izlemıs olurlar

kızlar asmin nerede ? onceden tucede kulube katılacagını yazmıstı onuda listeye ekleyelim kızlar

ben de alt yazıyı indirmedim daha ama divxplanet da var, kontrol edip indirdim

kizlar sehirdisindaydim yeni geldim ayagimin tozu ile yaziyorum.. yorumlarinizi okudum.. herkes surenin makul oldugundan bahsetmis,, the she de mahiclowe a ayip ettigimi dusunmus, fikirlerimi paylastim ben neticede basligi kapatmadim, ama sen de oyle dusunuyorsan gocunmam kusura bakma derim yine de.. cunku amacim seni kirmak incitmek felan degil dogru bulmadigim birseyi paylasmakti hepsi bu. bunu da uzatmayalim artik.

jeux defants izleniyormus.. izledigim bir filmdi o yuzden yeniden izlemicem.. cok da sevdigim bir film degildir.. yorumlarinizi takip edicem..
sinav haftasindayim epey de yogunum bu aralar cok goremezseniz beni bilin yani.. arada bir ugrarim yine de ama :)
guzel paylasimlar dilerim.

ya ben çoktan izledim ama bekliyorum yorumlar başlasın diye, az önce sordum kimse cevap vermedi :kedi:

kızlar kimse kırgın değil, herkes alındığı şeyleri falan söyledi sorun kalmadı sanırım. Bu süre konusunu da sitede sorun olmadığı sürece ortak çözüyoruz. Uzatmayalım hiç, kendi aramızda gerilmeyelim ya hepinizi çok seviyorum ben opuyorumnanaktan

prenses yarın geliyo muuu hihoyyyt hihoyyyt

Back