• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 6.hafta anketi =Magiclowe=

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

6.hafta filmimiz hangisi olsun?

• Jeux D'enfants

OY: 12 60,0%
  • 21

OY: 3 15,0%
  • Shutter

OY: 3 15,0%
  • Death Race

OY: 2 10,0%

• Ankete Katılan
    20
kızlar o zaman anket açılsın mı ? anket oylamasının sonuçlanması için 1-2 gün bekliyoruz hemen yorumlara geçmıyoruz anket sonuçlanana kadar biz gene buraya yorumlarımızı yazarız

kızlar anketi açın siz ben yarın akşam yorumumu yapabilirim ancak, bana bakmayın buseferlik geciktim:bbo:

kızlar filmi iş yerinde ögle arasında izledim :)
en zor zamanlarda bile hayata oyun gibi bakan iyi iki dosttun Aşk ve cesaretle birbirine baglılıgını anlatan. Yüzde buruk bir gülümseme bıraktıran bir film. Ben sadece sonunda takıldım. Böyle bir son beklemiyordum. Ve ellerindeki kutu nedense gözümün önünden gitmiyor.

Ben geldimmmmm opuyorumnanaktan hemen film yorumumu yapayım :)

Uzun zaman önce izlediğim ama aklımda yer etmiş bir film. Fransız filmlerini ben seviyorum ,en güzelide fransızcayı seviyorum. Evet klasik küsüp barışalımlı bir aşk filmdi değil elbette . Hikayesi çok sıradışı aşk filminden ziyade yer yer güldüren bi dram olduğunu düşünüyorum. İki inatçı insanın neleri göze alabileceğini zaman zaman şok ederek göstermiş yönetmen. Sonuda olması gerektiği gibi. Tabikide iki tane psikopat bunu yapacaklardı :))) eğer başka türlü olsaydı filmin orjinalliğide kalmazdı. 2. ye izlemem ama hoş vakit geçirmek ,farklı bi tad yakalamak isteyenlere tavsiye edeceğim filmdir. Bu arada sophie gerçekten çok güzel bir kız :)

oyy döndün mü özledik prensesim yaa hoşgeldin opuyorumnanaktan

hosgeldin prensesimin guzeller guzeli uykusu cok ozlettin kendini sekercim

sonunda filmi elimde olmayan saglik nedenlerinden dolayi gecte olsun filmi izledim canim
canli renkleriyle ameliyi animsatti bana fransizda olmasi cabasi..aşk bir oyundur.., ve sadece onunla oynanir mesaji verior guzel bir ask filmi oldugunu soyleyebilirim
tutkuyu anlatabilecek guzel filmdi/yer yer duygulandiran yer yer kizdiran yer yer soru isaretlerine neden oldu.iki sirin cocuk cok tatliydi :)
-büyüyünce ne olacaksın?
-diktatör,ya sen?
-kayısılı turta
her ask hikayesi filmi guzel sonla bitmio malesef

sonunda filmi elimde olmayan saglik nedenlerinden dolayi gecte olsun filmi izledim canim
canli renkleriyle ameliyi animsatti bana fransizda olmasi cabasi..aşk bir oyundur.., ve sadece onunla oynanir mesaji verior guzel bir ask filmi oldugunu soyleyebilirim
tutkuyu anlatabilecek guzel filmdi/yer yer duygulandiran yer yer kizdiran yer yer soru isaretlerine neden oldu.iki sirin cocuk cok tatliydi :)
-büyüyünce ne olacaksın?
-diktatör,ya sen?
-kayısılı turta
her ask hikayesi filmi guzel sonla bitmio malesef

prensesiiimm gzel yorumun için çok tşk ediorum..

veee filmin en sevdiğim diyaloğunu yazmışsın benn nasıl unuttum buu, halbuki filmi ankete koyarken aklımdaydıkaydirigubbakcemile3

gerçekten çok şeker bi konuşmaydı o yaa, çok hoşuma gitmişti:roflol:

Back