• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 6.hafta anketi =Magiclowe=

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

6.hafta filmimiz hangisi olsun?

• Jeux D'enfants

OY: 12 60,0%
  • 21

OY: 3 15,0%
  • Shutter

OY: 3 15,0%
  • Death Race

OY: 2 10,0%

• Ankete Katılan
    20
sonunu hıc boyle beklemıyordum ,evlenırler dıye dunuyordum ,niye beton kı ,baska türlü ölümsüzleştıremezler mıydı..

evlenme teklıfı yapılacakken ,nıkah sahıdı olayı cok komıktı ,

pek bekledıgım gıbı degıldı ,fransız flmlerını sevmem zaten pek..

yıne de fena degıl kaydirigubbakcemile4

theshe ,magıclowe tesekkurler kızlar..

theshe ,balık yemıstım dokundu snaırım ..esımde bırsey yok ama benı fena yaptı baya.

iyilestım sımdı :)

sumakcımmmopuyorumnanaktan

genelde aynı şeye takılmışız kızlar, neden beton?? daha farklı bi son olabilirdi.. acaba klasiklikten kurtarmak içinmi böle düşündülerfisfisfis

yinede çok can alıcı bi son sahne beklerdik dimiyerimseniben

evet yaa o nikah şahidi olma işi beni çok güldürdü ve şaşırttı, bende evllik teklifi bekliodum vala yalan yok dumur oldumkaydirigubbakcemile3

bide çocuk bunu kesinlikle bilerek yaptı farkettiyseniz, sürekli bi inatlaşma var ya aralarında:ecrin_bebek:

gofret reklamındaki yüzük işine girdim ne diosun olayına dönmüş o sahne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen,her cekısmlerınde hıc aklıma gelmemıstı oyunları ,ya da bu da bır oyundur kesın demek..

tahmın etmemıstım ,oyun oldugun anlayınca ,vay ,''bilmem neler '' dedim herseferınde :))

balıkla yoğurt da zehirler derler ama ben yanında mutlaka yoğurtlu meze yerim, çok şükür bişey olmadı daha,
ama balık zehirlenmesi tehlikeliymiş iyi yırtmışsın :jeyyar:

Magic çok şey bekliyosunn, o evlilik teklifi sahnesi vardı ya, ben orda zaten benim alt yazı mı yanlış acaba bu çocuk evlenme teklif etmez bi yanlışlık var bunda diyodum bunu düşünürken olay gelişti, geriye gidip tekrar izledim hatta o sahneyi.
Fransız filmleri gerçekten çok acayip, bence çok şey beklememek gerekir, onların anlayışları farklı sanırsam akannehir

Son düzenleyen: Moderatör:
balıkla yoğurt da zehirler derler ama ben yanında mutlaka yoğurtlu meze yerim, çok şükür bişey olmadı daha,
ama balık zehirlenmesi tehlikeliymiş iyi yırtmışsın :jeyyar:

Magic çok şey bekliyosunn, o evlilik teklifi sahnesi vardı ya, ben orda zaten benim alt yazı mı yanlış acaba bu çocuk evlenme teklif etmez bi yanlışlık var bunda diyodum bunu düşünürken olay gelişti, geriye gidip tekrar izledim hatta o sahneyi.
Fransız filmleri gerçekten çok acayip, bence çok şey beklememek gerekir, onların anlayışları farklı sanırsam akannehir

theshe cnm fransız filmleri farklı, aşk anlayışları bizden çok uzakta:umursamaz:

buarada çözmüşsün sen olayı, bi tek sensin şuana kadar evlilik teklifi beklemeyen hatta etmemesi lazım dien kaydirigubbakcemile3

aslında biçok eksiği var ama nedense seviorum ya bu filmi fisfisfisfisfisfis:asigim:

ama balık zehirlenmesi tehlikeliymiş iyi yırtmışsın

ben de balıkla hep yogurtlu meze yerım bu zamana kadar bırsey olmadı ama cumartesı gunkunden oldu ..

yada gercekten cok üşüttüm,doktor balıktandır büyük ihtimalle dedı ama bılmıyorum..

şimdi sıra kımde fılm sırası ..ne zaman acıcak anketi .

kizlarr kusura bakmayin anneannemdeydim bugun dondum filmi yarin izlicem kismetse

oo herkes yorumlarını yapmış galiba hemende bende yorumlara başlıyorum =)

julien ın annesi hasta olmasına rağmen halen sohpie ile yaramazlık ve oyun peşinde olması annesinin ölümünden sonra babası julien i eve gittirdiginde hiçbir sey olmamış gibi bahçede salak şaçma dönüp gülmesine sinir oldum ....çocugun yaşı cokta küçük değil ki bari biraz üzülüp ağlayıp babasının yanında olsaymış amaaaaaaaa yok hemen sohpie ile oyun peşine düştüler

julien ile sohpie in ergenlik yaşlarındaki durumlarında hoş değildi... bellirli bir yaşa olgunluğa ulaşmıssın halen oyun peşindesin sorarım size hangi insan sevdiği birisinin başkası ile yatmasını ister ama filmde bir oyun uğruna julien ve sohpie başka kişilerle birlikte oldu (çok tuhaf )

beni bu filmde çok etkilen ve üzen 2 sahne var ;

1. julien in nikahında sophie in gelip oyuncagı fırlatıp var mısın yok musun demesiyi ...julien in eşi olacak kişinin o masum bakışı beni çok etkiledi yazık kızacagıza =( ben julien babasın yerinde olsaydım o oyuncagı alıp yakar atardım ( hayatta bazı seylerin sakası ve oyunu olmaz )

2.sophie ile julien in eşlerinin yanında sanki onlar yokmuş gibi öpüşmesi ...yazık değil mi oradaki eşlerine birbirinizi seviyorsanız defolun gidin herkesten uzak başka yerde yaşayın aşkınızı başkalarını üzmeye ne hakkınız var

son sahnede de ohhhhh dedim içimden böylesi bir psikopat bir çiftten başkada birsey beklenemezdi ...julien kadarda bencil bir adam görmedim 2 tane çocugun var gittin sophie ile hayatına son verdin deydi mı bütün bu yaptıklarına

Son düzenleme:
benim yorum biraz sert ve farklı oldu galiba =) =)

sumak geçmiş olsun cnm

oo herkes yorumlarını yapmış galiba hemende bende yorumlara başlıyorum =)

julien ın annesi hasta olmasına rağmen halen sohpie ile yaramazlık ve oyun peşinde olması annesinin ölümünden sonra babası julien i eve gittirdiginde hiçbir sey olmamış gibi bahçede salak şaçma dönüp gülmesine sinir oldum ....çocugun yaşı cokta küçük değil ki bari biraz üzülüp ağlayıp babasının yanında olsaymış amaaaaaaaa yok hemen sohpie ile oyun peşine düştüler

julien ile sohpie in ergenlik yaşlarındaki durumlarında hoş değildi... bellirli bir yaşa olgunluğa ulaşmıssın halen oyun peşindesin sorarım size hangi insan sevdiği birisinin başkası ile yatmasını ister ama filmde bir oyun uğruna julien ve sohpie başka kişilerle birlikte oldu (çok tuhaf )

beni bu filmde çok etkilen ve üzen 2 sahne var ;

1. julien in nikahında sophie in gelip oyuncagı fırlatıp var mısın yok musun demesiyi ...julien in eşi olacak kişinin o masum bakışı beni çok etkiledi yazık kızacagıza =( ben julien babasın yerinde olsaydım o oyuncagı alıp yakar atardım ( hayatta bazı seylerin sakası ve oyunu olmaz )

2.sophie ile julien in eşlerinin yanında sanki onlar yokmuş gibi öpüşmesi ...yazık değil mi oradaki eşlerine birbirinizi seviyorsanız defolun gidin herkesten uzak başka yerde yaşayın aşkınızı başkalarını üzmeye ne hakkınız var

son sahnede de ohhhhh dedim içimden böylesi bir psikopat bir çiftten başkada birsey beklenemezdi ...julien kadarda bencil bir adam görmedim 2 tane çocugun var gittin sophie ile hayatına son verdin deydi mı bütün bu yaptıklarına

akannehirakannehir ben kaçıorum liv gelio:tomato: kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

cnm çok güzel bol eleştirili bi yorum olmuş kaydirigubbakcemile5

yazdılarının çoğuna katlıorum, hayatı fazlaca tiiye almış bu 2 genç ve sanki hiç büyümemişler..

annesinin hastalığındaki rahatlığı benimde dikkatimi çekti, ama yabancı filmlerin genelinde bu var malesef (kimisi hariç):umursamaz: geçenlerde bi film izledim oğluna gözlerinin önünde araba çarpan bi anne-baba vardı, ve gerçekten vasattı:sinifsinif: acaba bizmi abartıoruz olması gerekenmi bu dedim kendi kendime..

başkalarıyla birikte olması vs hep inat uğruna, ancak bizim kültürümüze çok ters şeyler, yabnacılar biraz daha rahat bu konuda sankiCADIARZU ama yinede uç bi nokta tabi.. izlerken ekrana tencere tava atası gelio insanınkaydirigubbakcemile3

cnm biz abartmıyoruz olması gereken bu bence julien ve sophie ın yaşadıkları yaptıklarına bana çok ters izlerken benim hiç içim almadı

çok antipatik buldum bu cifti ya bari kendi kendinize zarar verin başkasını ne diye üzüyorsunuz ...

ben de final sahnesini değiştirirdim büyük ihtimal
bi de julien neredeyse sophienin raylarda ölümüne neden oluyordu ya o sahneyi değiştirirdim kızın yerinde olsam suratına bi tane patlatır alıp başımı giderdim bi daha koşsun peşimden özür dilesin
böyle oyun mu olur ölcekti nerdeyse kız :mymeka:
ben livin aksine şu hastane önündeki öpüşme sahnesini çok romantik buldum..birbirlerine olan aşklarından eşlerini dahi gözleri görmüyo diye yorumladım e tabi eşlerine yazık ama zaten manyak bi çift oldukları için eşleri üzülüp üzülmeyeceğini düşünmezler

bi de yeni anket ne zaman acep :kedi:

Son düzenleme:
anket sırası bende sanırım :sm_confused: ne zaman başlat derseniz o gün başlatırım filmlerim az çok belli zaten gamyoncuiremsu

bekleyelim yaa, son anket seçeneğim muallakta zaten, ben de onu düşiniim fisfisfis

allegria.cım seven insan ne diye başkasıyla evlenir üstüne üstük 2 çocuk yapar anlam vermıyorum ...ben ne yazık ki öyle büyük bir sevgi aşk göremedim

kızlar kımse bahsetmemiş julien in araba ile yaptıgı kaza sonrası arabanın patlaması sonrasında julie i hastaneye getirdiklerinde sadece kaşının yarılmış olması çok tuhaftı

malicem herkes izleyıp yorumunu yaptıysa anket akşama açılsın isterseniz

Son düzenleme:
evet liv gerçekten tuhaftı o kısım, eski yeşilçam filmleri gibi olmuş :)) o teneke kutu da titanyumdan yapılmış heral, maşallah..
bu arada anketimi hazırladım, anytime, anywhere bağyanlar sengözlerimebaksanab
edit: şimdi gördüm livcim akşama açarım o zaman

Son düzenleme:
sinir oldum o tenekeye =) 2 sininde kafasına fırtlatmak lazım =)

ooooooo yeni anket hazır yani ...kulupe izlemeyen burcu ve preseses kalmıstı onlar dısında var mı ki ?

yavrılarım benim uykum düzenim biraz bozuk, sınav haftamdayım, gece uyanıp akşamüstü yatıyorum o yüzden anketi çok geç bi saatte açamam tımam mı :utangac:

Back