• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 6.hafta anketi =Magiclowe=

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

6.hafta filmimiz hangisi olsun?

• Jeux D'enfants

OY: 12 60,0%
  • 21

OY: 3 15,0%
  • Shutter

OY: 3 15,0%
  • Death Race

OY: 2 10,0%

• Ankete Katılan
    20
malice ben indirdim ama izlemedim daha kimse izlemedi sanırım, herkesle aynı zamanda izliyip taze taze yorum yapmak için bekliyorum yani benim bildiğim kimse izlemedi daha.
Sen yorumunu yapabilirsin ama canım, ben okumuyorum zaten izlemediğim filmlerin yorumlarını, sonradan okuyorum :emir_bebek:

fıstıklar salı günü yorumlamaya başlayalım dedik ama sizce nasıl? herkes fikrini sölesin ortak bi yol bulalım..

yada çoktan izlemiş olanların zaman geçtikçe yorumlarındaki detaylar heyecan vs azalıcaksa izleyenler sölesinmi?

ne diorsunuz?

yok bekliim ben de herkesi, böyle kendin çal kendin söyle gibi olucak lülülülülülü

malicem istersen paylaş detaylı olmasada yorumunu...
ben sana eşlik ederim olumlu olumsuz eleştirilerine..

sevdiğim bir film ancak benimde takıldığım "keşke" dediğim noktalar var filmde, her yönünden tartışalım istiorum açıkcası..

ben daha ızlemedım ,beklıyorum hala salı gunu yorum yapılacaksa yarın ızlerım .

evetttttttt yrna 8 den sonra aramızda =)

kızlar indirdigim film sifre istedi aglamak istiyorum sifreside yok ustelik

ay inanmıyorum :bbo:
nerden indirdin, filmin versiyonu varmı bi koloçan edelim?

aa livcim bende onu dicektim sana prensese söledin dimi hani film olduğunu die..
msn sorunlu olduğu için ekleyemedik ya birbrimizi yazamadım ona..

aa livcim bende onu dicektim sana prensese söledin dimi hani film olduğunu die..
msn sorunlu olduğu için ekleyemedik ya birbrimizi yazamadım ona..
cnm ben preseses e anket sonucu bildirdim onunda izledigi bir filmmıs yrna gelince yorumlar artık opuyorumnanaktan

hah iyi bari
selam söyle :çok üzgünüm:

tabiki soylerim opuyorumnanaktan

kızlar film demin bitti yorumlamaları salı gunu yapalım dediginiz için sizi bekleyecegim

tamam cnmm..

merak ediorum yorumlarınızı delikafadulden film aslında üzerinde tartışılcak bi tarz, kimisi çok beğenip arşivlerken kimisi hiç tad almadığını sölüo..

bakalım neler çıkcak..

Son düzenleyen: Moderatör:
evet tatlım uzerinde konusabilecegimiz tarzda bir film secmıssın tebrik ederim tatlım

ama bazı sahnelere anlam veremedim ozellikle Guillaume Canet ın araba ile yaptıgı kaza sonrası sadece kaşına dikiş atılması gibi ...neyse kızlar gelsin hep beraber konusalım =)

evet tatlım uzerinde konusabilecegimiz tarzda bir film secmıssın tebrik ederim tatlım

ama bazı sahnelere anlam veremedim ozellikle Guillaume Canet ın araba ile yaptıgı kaza sonrası sadece kaşına dikiş atılması gibi ...neyse kızlar gelsin hep beraber konusalım =)

evet cnm var öle kafa karıştıran sahneler, mesela final sahneside benim için öleydikaydirigubbakcemile3

neysem dediğin gibi kızları bekleyelim:)

kimi sahneler çok hoşuma gitti duygulandım ama kimi sahnelere de bir türlü anlam veremedim
gelgit yaşadım bu filmde bazen akıcı geldi bazen sıkıcı
ama en azından izlediğime değdiğini düşünüyorum bi filmi daha arşivlemiş oldum
beton sahnesini saçma buldum ne gerek var yani alın başınızı gidin başka bi yere özgürce yaşayın aşkınızı sil baştan
ne diye öldürüyonuz kendinizi gerçi acaba bu sahne doğru mu yoksa sadece varsayımdan ibaret mi diye düşündüğüm de oldu
kız çok güzeldi ya sanki biraz demet evgara biraz da şu melekler korusundaki kıza benzettim gerçi benzettiğim kişilerin birbirleriyle alakaları yok ama kaydirigubbakcemile3

kimi sahneler çok hoşuma gitti duygulandım ama kimi sahnelere de bir türlü anlam veremedim
beton sahnesini saçma buldum ne gerek var yani alın başınızı gidin başka bi yere özgürce yaşayın aşkınızı sil baştan
ne diye öldürüyonuz kendinizi gerçi acaba bu sahne doğru mu yoksa sadece varsayımdan ibaret mi diye düşündüğüm de oldu
kız çok güzeldi ya sanki biraz demet evgara biraz da şu melekler korusundaki kıza benzettim gerçi benzettiğim kişilerin birbirleriyle alakaları yok ama kaydirigubbakcemile3

evet o kız bence de çok çekici, halk düşmanlarında da oynuyo çok hoş bi havası var, ne de olsa fransız hatunu :1rolleyes:

allegriacım çok güzel bi yorum olmuş..
daha öncede yazdığım gibi final sahnesi benimde ikilemde kaldığım biyer..
acaba gerçekmi yoksa sadece bi varsayımmı.. biçok sitede yorumları okudum bunu netliğe kavuşturmak için, ama filmi izleyen 10 kişiden 8i bizim gibiydikaydirigubbakcemile3 aslında ankette yer vermemin sebebide buydu, tartışarak bişelere ulaşırız belki die..

herkes izlesin daha detaylara ineriz tatlım opuyorumnanaktan

evet o kız bence de çok çekici, halk düşmanlarında da oynuyo çok hoş bi havası var, ne de olsa fransız hatunu :1rolleyes:

evet ya o kızın kıskırtıcı çekici bir guzelligi var =)

kız konusunda haklısınız fıstıklar, çok değişik bi güzelliği var, beyaz teni ve yanaklarının pembeliği çok hoştu..

evet kızı halk düşmanlarında izlediğimde de çok beğenmiştim çok hoş biri

eee başlamışmı oluyoruz yorumlara şimdi..yazayıımmı bende:kedi:

cnm genel bi yorum yazabilirsin istiosan, detaylara yarın girelim dioruz.. ama yarın giremiceksen nete şimdide paylaşabilirsin... opuyorumnanaktan

Back