Sinema Gnleri 3. Hafta anketi burcudeniz=)

3. Hafta Sinema Klübü Anketi

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
[

buarada dinleme kabininde çalan şarkının adı kath bloom- come herealbümünü indirmiştim kadının sesi mükemmel şarkıların hepsi ruhunu temizliyo sanki...
beğenen arkadaşlara linkini verebilirim[/QUOTE]

hım evet güzel şarkıydı tavırları bakışlarıda çok hoştu kabindeki :)))
tatlım bu filmi sevdiysen gerçi konu olarak alakasız ama gene diyaloglu bu sefer komedi tarzında gene aynı bayan oyuncunun oynadığı ve yanılmıyorsam yönettiği pariste iki gün diye bir film daha var. ben geçen aylarda tvde denk geldim çok eğlendim.hatta alerji konusundaki diyalag çok güzeldi izlerken dikkat et...

hım bakayım saol canım, ben butarz şeyleri çok seviyorum mesela en sevdiğim türk yapımı film karpuz kabuğundan gemiler yapmak=))
izlmediysen izle canım çoook şirin yalın basit bişey, saf insan kokuyo=)

merakla bekliyorum...süpersiniz kızlar...
kardeşimle çok iyi bi arşivimiz vardı, ben çoğu filmi izledim sanırdım ama izlemediğim neler çıkıyo şaşırıyorum bazen, bu anketler çok iyi oldu sinema kültürümüz gelişiyo saçma dizileri izlemek yerine zamanımızı değerlendiriyoruz

kızlar yeni giren arkadaşları listede sonamı ekliycez yoksa alfabetik sıraya göremi yerleştirelim nasıl yapıcaz?????
liv yapmıştı listeyi sanırım

merakla bekliyorum...süpersiniz kızlar...
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

evet canım cok guzel oluyor ıyıkı dusunmus arkadasımız....

bu arada babykuzum cıktıgı ıcın sen 3.hafta olmussun ben 5. ım ama 4 mu yazayım sımdı... CADIARZU kaydirigubbakcemile3

Ben Before Sunrise ve Before Sunset i arka arkaya izledim, dün akşam ama net sorunlu için siteye giremedim.hemen yorumumu yapayım :)

Filmi izlerken çok keyif aldım, naif ,dingin ,gerçekçi anlatımı çok hoşuma gitti. sanki onlarla birlikte Viyanada bende dolaştım .Celine nın mimikleri aksanı o kadar tatlıydı ki :)
2.filmide mutlaka izlemelisiniz, kişilerin 9 yıl sonra ne kadar değiştiniğinin analizini yapmak için .yönetmeni tebrik etmek lazım. diyaloglar çok gerçekçiydi... ama değerlendirmek gerekirse ilk film ikinci filminden çok daha güzel :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…