Sinema Gnleri 3. Hafta anketi burcudeniz=)

3. Hafta Sinema Klübü Anketi

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
1.hafta – ALLeGRia
2.Hafta- Asmin
3.Hafta - burcudeniz
4.Hafta - Charm
5. Hafta –December
6. Hafta – Hic_Kes
7.Hafta – Liv85
8. Hafta –Magiclowe
9. Hafta – Malice
10. Hafta – Mayalihamur
11. Hafta – Prensesfb
12. Hafta – Prensesin.uykusuyum
13. Hafta – Sumak
14. Hafta – TheShe
15. Hafta - butterfly

liste nasıl eklikler neler kızlar birde siz kontrol edin ?

ben yapıyodum şimdi kuzum ama farketmez . butterfly ekliyorum son haftaya . babykuzum u çıkartıyoruz . başka kimler çıkartılacak yada kulübe eklenicek :bbo:

tamam canım yap sen, sumak ve speedy gonzales te durumlar neydı tam hatırlayamadım ben onlar devam mıydı ara mı vermıslerdı ?

1.hafta – ALLeGRia
2.Hafta- Asmin
3.Hafta - burcudeniz
4.Hafta - Charm
5. Hafta –December
6. Hafta – Hic_Kes
7.Hafta – Liv85
8. Hafta –Magiclowe
9. Hafta – Malice
10. Hafta – Mayalihamur
11. Hafta – Prensesfb
13. Hafta – Sumak
14. Hafta – TheShe
15. Hafta - butterfly

canım bır kısı daha eklenıcek yanılmıyorsam ohcanimadeysin nickli arkadastı :)

s2qsna.jpg

tamam canım yap sen, sumak ve speedy gonzales te durumlar neydı tam hatırlayamadım ben onlar devam mıydı ara mı vermıslerdı ?

sumak geri gelecekti . ama speedy kulüpten ayrıldı diye biliyorum :/ neyse düzeltiriz olmazsa

canım bır kısı daha eklenıcek yanılmıyorsam ohcanimadeysin nickli arkadastı :)

tam olarak öyle mi yazılıyor nick i :)

ya kızlar tucede vardı iyi bir sinema izleyicisiydi. onuda çağırsaydık?bir sorunumu var göremiyorum şimdilerde

evet bende son zamanlarda pek raslamadım tuceye.... gercı pek de gıremıyorum buraya bakıp cıkıyorum ama bilmemki... aklıma gelmıstı bura acıldıgında ona soylmek unutmusum yıne...

tam olarak öyle mi yazılıyor nick i :)

elıne saglık canım..... evet sanırım oyleydı.. bu topiğin sayfalarında vardı yazısı ama hangı sayfa bakmak lazım..

bu arada canım jpeg ı kare olarak degılde dıkdortgen bır sekılde yapmaya calıssan her topikte yer alacagı ıcın yer kaplaması acısından daha uygun olur sanırım ne dersın...

ya yoksa tuce eşinimi askere yollamıstı yanılmıyorsam bu aylarda gonderıcektı.... :KK43:
bı bakayım ona..

elıne saglık canım..... evet sanırım oyleydı.. bu topiğin sayfalarında vardı yazısı ama hangı sayfa bakmak lazım..

bu arada canım jpeg ı kare olarak degılde dıkdortgen bır sekılde yapmaya calıssan her topikte yer alacagı ıcın yer kaplaması acısından daha uygun olur sanırım ne dersın...

ben baktım canım tam olarak öylemiş :) evet haklısın biraz oynama yapayım üzerinde

Bence tamamdır, çok şık :)) Tabi son katılan ıkı arkadasımız arasında sıra problemı olmazsa bır sorun yok sanırım :KK66:
elıne sağlık tatlım....

mecburen sona eklemeliyiz canım . eğer harf sırasına göre yaparsak liste karışır .4. haftaya geldik :) bu arada yeni anketi sen açıyorsun değil mi kuzum ? merakla bekliyorum opuyorumnanaktan

mecburen sona eklemeliyiz canım . eğer harf sırasına göre yaparsak liste karışır .4. haftaya geldik :) bu arada yeni anketi sen açıyorsun değil mi kuzum ? merakla bekliyorum opuyorumnanaktan

evet canım, bende sızın hangı fılmı sececegınızı cok merak edıyorum...
tartısmaya musait farklı tarzı olan fılmler sectım bakalım durum ne olucak :)

anketi 8-9 gıbı acarım sakıncası yoksa..(anket suresı 2 gun olarak) haberınız olsun kızlar... sımdılık ıslerıme bakayım bıraz görüşücez :KK66:)

Ben Before Sunrise ve Before Sunset i arka arkaya izledim, dün akşam ama net sorunlu için siteye giremedim.hemen yorumumu yapayım :)

Filmi izlerken çok keyif aldım, naif ,dingin ,gerçekçi anlatımı çok hoşuma gitti. sanki onlarla birlikte Viyanada bende dolaştım .Celine nın mimikleri aksanı o kadar tatlıydı ki :)
2.filmide mutlaka izlemelisiniz, kişilerin 9 yıl sonra ne kadar değiştiniğinin analizini yapmak için .yönetmeni tebrik etmek lazım. diyaloglar çok gerçekçiydi... ama değerlendirmek gerekirse ilk film ikinci filminden çok daha güzel :)
yaa biliyoduuum=))) senle zevklerimiz aynı canım benim valla çok sevindim begenmene zaten senin için koymustum biliyosunopuyorumnanaktan bencede ilki masal gibiydi

ben istiyorum o albümüüüüüü :)

1.hafta – ALLeGRia
2.Hafta- Asmin
3.Hafta - burcudeniz
4.Hafta - Charm
5. Hafta –December
6. Hafta – Hic_Kes
7.Hafta – Liv85
8. Hafta –Magiclowe
9. Hafta – Malice
10. Hafta – Mayalihamur
11. Hafta – Prensesfb
13. Hafta – Sumak
14. Hafta – TheShe
15. Hafta - butterfly

kızlaaar eksik var, ohcanımadegsin de katılmak istiyodu

X