- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi oOopitipiti
izlemedigim sadece bigfish ti onu sectim mecburen..
Big Fish i izlemedin mi akannehir
Truman Show, Ratatouille ve Big Fish filmlerini izlemiştim 3üde çok güzel filmler:) hatta Big Fishi ben ankete koymayı düşünüyordum ama sen koymuşsun güzelde olmuşş :) Before Sunsire uzun zamandır izlemek istediğim bir filmdi. seçilsede seçilmesede izleyeceğim...
canım o film tamamen mekanlar ve diyaloglar üzerine kurulu, o sarpasaran aşk filmlerine hiiç benzemıyo umarım begenırsınıza.s.before sunrise uzun zamandır izlemek istediğim bi filmdi.. onu seçtim a.s
canım o film tamamen mekanlar ve diyaloglar üzerine kurulu, o sarpasaran aşk filmlerine hiiç benzemıyo umarım begenırsınıza.s.
2 kere basladim 2 sinde de sarmadi tatlim :sinifsinif:
valla bilmiyorum secilirse izlerim tabi de.. secilcegini sanmiyorum ben.. digerleri secilirse de yeniden izlemem zaten..
öylemiii oysaki tim burton un en güzel filmlerinden bir tanesi. bu sefer seçilirse sonuna kadar izlemelisin bence asmincim opuyorumnanaktan
prensesim beklentin cok buyuk olmasin before sunrise icin dicem ama sen seviyosun o tarz cok akici olmayan filmleri :)
bişi değil canım benim=))Big Fisshh ...... kaydirigubbakcemile5
Ellerıne saglık burcucum.... zemuszemus
Before sunrise çook merak ediyorum :)
canım akıcı değil demek yanlış olur aslında tam tersi çok akıcı benceprensesim beklentin cok buyuk olmasin before sunrise icin dicem ama sen seviyosun o tarz cok akici olmayan filmleri :)
ya bu çok güzel oldu ya her 3günde bir merakla bekliorum hangi filmler sunulcak acaba ankete die..
bide kendi anketim için belirledim filmleri kafamda, acaba aralarından biri varmı die bakıorum hemen kaydirigubbakcemile3