Sinema günleri 11.hafta anketi sahrud72

Sinema gunleri 11.hafta anketi sahrud72

• Ankete Katılan
    18
kizlar bugun filmi izledim .herseyden once ormanda tecavuz sahnesi rahatsizlik verici uzunluktaydi.bazi filmlerede konu olan avci pozisyonundan av durumuna dusme durumu var.siradan bi tatilin nasil bi kabusa donustugunu cok guzel izleyiciye hissetirdigini soyleyebilirim ben boyle hissettim gerilim dozu iyiydi
hele o mikrodalga olayi !!!!akillara zarardi !!ama cezasini buldu !filmden cikardigim mesajlar asla yabancilara guvenme!ne ekersen onu bicersin!
dinsizin hakkindan imansiz gelir !
sahrudcum film icin cok tsk ederim canim gercekten guzel heyecanli bi filmdi.basta inlimi cinlimi dedik ama cok farkli bi film ciktti benim hosuma gitti emegine eline secimine saglik tatlim

Anketlere başladığımızdan beri 11. film olmuş ve tarzım olsa da olmasa da hepsini izledim, sadece birisini yorumlamadım. Bu tarz filmleri hiç sevmeme rağmen de saygımdan izledim. Keşke bu kadar kişi biz korku filmi sevmiyoruz izleyemiyoruz diye bas bas bağırırken bize de saygı duyulsaydı.. Seçim hakkımız bile olamadı ne yazık ki.. Başından beri de sordum kanlı mı, şiddet içeriyor mu diye ama tatmin edici bir cevap da alamadım.
Film gerilim yada korku filmi değil bana göre, yerimde çakılıp kalmadım, tir tir titremedim, sıçramadım da. Ama midem bulandı ve kafamı çevirdim bazı sahnelerde. Filmin en başındaki sahnede bıraksam mı diye düşündüm ama prensibim gereği devam ettim. Tecavüz sahnesi kaç dakika sürdü bilmiyorum ama bana saatler sürmüş gibi geldi, kızın karnına giren bıçaklar, adamın elinin makinede öğütülüp kafasına çekiç saplanması, diğerinin beyninin mikrodalgada patlatılması falan beni korkutan değil sinirlendiren sahneler oldu çünkü psikolojik gerilimle falan alakası yok bunların, zekamızı kullanmamız gerekmiyor, işkence izliyoruz. Saw serisiyle falan da alakası yok bu filmin, kafa yormuyoruz, şaşırmıyoruz, parçaları birleştirmiyoruz :kızgın:
Bu filme ayırdığım zaman diliminde çok güzel filmler izleyebilirdim alsanaalsanasmile

Seni memnun edemediğim bu kadar sinirlendirdiğim için özür dilerim
Gerilim korku seçmemin size saygısızlık olduğunu düşünmene de ayrıca üzüldüm
Herkes 4 film seçerek anket açıyordu
Bende bu filmleri tercih ettim
3 psikolojik gerilim birde bu film
Ama inan bu kadar tepki olacağını bilsem hiç açmazdım bu anketi
Filmden rahatsız olan herkesten özür dilerim
Bi daha anket sırası bana gelirse üyelerin beğenilerine göre filmler seçerim

sekerler kac kışi izledi kac kisi yorum yaptı pazartesi yeni anket acılması gerekmıyor muydu ?

kızlar uzun zamandır filmleri izleyemiyorum internetimdeki sorundan dolayı iki tanesini izleyebildim sadece katıldığım haftadan beri.

bu hafta benim sıram eğer listede değişiklik olmadıysa. yarın anketi açabileceğim

kızlar uzun zamandır filmleri izleyemiyorum internetimdeki sorundan dolayı iki tanesini izleyebildim sadece katıldığım haftadan beri.

bu hafta benim sıram eğer listede değişiklik olmadıysa. yarın anketi açabileceğim

ok tatlım sorun degil boshayallersmile
listede herhangi bir degisilik yok cnm

Sahrudçum ben filmi izlemeye başladım
ama malüm psikolojim el vermedi izlemeye zati gözü şişirdik stresten
öbür gözü de şişirmeyeyim diye bıraktımm
canım kusuruma bakmazsın inşallah kuzum emeğine sağlık yine dee

X