Sinema Gnleri 3. Hafta anketi burcudeniz=)

3. Hafta Sinema Klübü Anketi

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
charm 1-2 sayfa geriye bakarsan prenses eklemişti sanırım filmin linkini..

anketide 2 günlük aç bence, girmeyen olur yada sitede arıza çıkarsa yine garanti olsuna.s

canım oradan ındırmıstım zaten, ordakı alt yazı lınkı hatalı kendı ındırdıklerımde ılerı gerı.. kıl oldum ya ıkı saattır.. prensesım olaydı yok o da... piiff...

anketı ne zaman acıyorum ???

cnm filmin izlenme günü 3gün, sanırım oda doluo bu akşam.. yanlış yönlendirmim ama yarın açarsın bence.. :uhm:

Charm bsplayerla ileri geri alabilirsin alt yazıyı, prensesin koyduğu hatalı demişsin ama divxplanet alt yazısı hatalı olmaz, ben de ordan indirdim. Tekrar dene bence :sinifsinif:

lınk error verıyor canım anlamadım bende......

magıc tamam canım doğru 3 gun oldugunu unuttum bı an kafam dagıldı ıyıce ...

bu lınkle acıldı canım şimdi... ama bsplayer kurdum sen deyınce bırde yenı alt yazı ındırdım oldu sonunda cok saol canım opuyorumnanaktan artık ızleyebılırım :)

Bsplayer kullanışlıdır, özellikle alt yazı konusunda, ben alıştım hep onunla izliyorum yerimseniben
iyi seyirler opuyorumnanaktan

yok cnm satın almıorum kiralıorum.. 1.5tl kiralamak..
satın almaya can dayanmaz dediğin gibikaydirigubbakcemile3

E 1,5 iyiymiş ama sen bizim kadar film izlemiyosun sanırım sositososito Ben izlediğim her filmi kiralamaya kalksam yine baya masrafım olur :kedi:

Eee filmi izledin yorumunu yapmamışsın canım?

akşamdan beri sizlere ulaşmaya çalışıyorum... film şimdi bitti. ne yaptım ne ettim sonunda altyazıyı bulup ( ki link burda kalmış bi sitenin adını aklıma getirmeye çalıştım vs vs burasıda açılmadı çatladım azmattim ve başardım)bişiler ettim ve oldu. ve görüntüde süperdi altyazıda... ve benim ilk indirmeyi başardığım bir film olarak özel olacak.
gelelim filme, daha önce izlemiştim net değildi kafamda... halada nerde ne zaman seyrettiğimi düşünüp bulmuş değilim...
aşk filmlerine hep kendimce bakarım diğerlerinin bayıldıkları bana yavan gelir benim sevdiklerimi kimse sevmez vs nin ötesinde... bu filmde aşk vardı bendeki şekliyle ve diyaloglar süperdi. belki dırdırcı ruhum belki hep böylesi yaşadığım için ilişkileri...
kore filmleriyle farklı tad yakalamak gayet normal. beklenti farklı. sunum farklı. apayrı bence...(bende sverim ayrıca çokkk)
diyaloglar içime işledi... hareket action vs beklentisine girmedim hiç(ilk seyrettiğimde de girmişmiydim bilmiyorum belki sonunu bildiğimden de olabilir)
yoğun günün ardından iyi geldi film...yarın çokca konuşuruz...
iyi geceler

E 1,5 iyiymiş ama sen bizim kadar film izlemiyosun sanırım sositososito Ben izlediğim her filmi kiralamaya kalksam yine baya masrafım olur :kedi:

Eee filmi izledin yorumunu yapmamışsın canım?

cnm öğrenciyken nişanlımla günde 5 film izlediğimiz olurdu, şimdi yanyana değiliz ben tek başımayım hergün mutlaka 2film izliorumkaydirigubbakcemile3 nişanlım gelince yine gezmeleri bitirip gece eve gelince sabah 5e kadar falan film seanslarımız devam ediokaydirigubbakcemile3

yorumumu yaptım cnm görmemişsin yukarda şutarafagitti

cuma akşamı izledim ben de filmi
bu film erkek arkadaşımla olan ilişkimi anımsattı biraz bana özellikle de son ayrılık sahnesi
sınavları bitirip memlekete giderken birbirimizi uğurlardık ve her ayrılıkta hüngür hüngür ağlardım çünkü tekrar kavuşmamız ayları buluyordu
son günün son gecenin burukluğu bir başka oluyo
bu film çok etkiledi beni ruhumu dinlendirdi resmen
dingin bir şekilde izledim hiç sıkılmadım aksine aktı gitti film benim için
iyi ki izlemişim diyorum hem anılarım canlandı hem de ruhum dinlendi yoğun bi haftanın ardından iyi geldi bu film

katılıyorum canım beğenmene ok sevindim, zaten konu olay beklentisi olmaamlı filmi izlerken bu türünün ilk örneği sayılır bambaşka bi film
benimde hep böyle olur=) begenmene sevındım canım, ben 2-3 ay sonra izlediğinde sıkılmıyosun cünkü diyalogların çoğu unutulmus oluyo...
oh ya benim gibileri varmıs benmi çok melankoliğim diye düşünmedim değil yani biarakaydirigubbakcemile3

buarada dinleme kabininde çalan şarkının adı kath bloom- come herealbümünü indirmiştim kadının sesi mükemmel şarkıların hepsi ruhunu temizliyo sanki...
beğenen arkadaşlara linkini verebilirim

Son düzenleme:
ortaokuldayken izlemiş ve çok beğenmiştim..yine beğendim..
ben o zaman çocuğa hasta olmuş kızı beğenmemiştim ama kızda dabi tatlılık varmış..
banada bir arkadaşımın hikayesini anımsattı..buna benzer bir olay yaşamıştı ve anlatır anlatır ağlardı..o günler geldi aklıma..
hüzünlendim çok...dediğim gibi ben beğendim

a.s.
senide ekledik demi listeye canım?
son hafta theshe den sonra anketini açarsın heralde tatlım
merak ediyorum ya hangi filmler seçilcekhihoyyyt

a.s.
senide ekledik demi listeye canım?
son hafta theshe den sonra anketini açarsın heralde tatlım
merak ediyorum ya hangi filmler seçilcekhihoyyyt

bende yaaa çok meak ediyorum hatta bir kaç film belirledik eşimle..farklı kategorilerde farklı dönemlere ait..onlar benim haftma kadar seçilmezse koyarım anketeyerimseniben

charm ne zaman açacak acaba sabırsızlanıyorum ben delikafadulden

charm yapıcak anketi bugün demiihihoyyyt

Kızlar yorum suresı 3 gun dıye bugunun dolmasını beklıyordum ben... hemen mı acayım ?

-
BU arada fılmı dun gece ızledım... bı bakıma sakın durgun bı fılm... aslında gercekten bu tıp ılıskıler yasamıs olanları cok daha etkılıyor sanırım... gundelık sohbetler cok gecıyor fılmde hatta basından sona.. ama duygusal sahnelerde var... kahvenı elıne alıp gunun orta saatlerınde yada dedıgınız gıbı yorgun bı gunun ardından ızlenecek bır fılm.. ( tabı benım ıcın yorgun bır gunun ardından ızlemek cok mantıklı olmadı uykum geldıgı ıcın zorlandım bıraz :) aslında sakın ve sadece dıyologlarla ıslenmıs cogu fılmı bıle sevebılıyorum ama dedıgım gıbı gundelık konusmalar oldugu ıcın sanırm bıraz yoruldum... yınede ızlemıs oldum bu acıdan mutluyum bır fılm daha arsıvledım :)

bu arada fılmın basından sonuna kadar sureklı aklıma takıldı ben bu fılmı ızlemıs gıbıydım sankı dıye.. belkıde abımler fılan ızlemıstı ben gelıp gecerken gormustum bılemıyorum ama bır tanıdıklık vardı .. kaydirigubbakcemile3

ay evet canım ya daha yorum yapmayanlar var onlarıda bekleyelim bence, günleri karıştıdım ben bian=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…