Sinema günleri 11.hafta anketi sahrud72

Sinema gunleri 11.hafta anketi sahrud72

• Ankete Katılan
    18
hoşgördük prensesss bayanssulusmile
canim benimmm bakalim sondaki sol ev nasil bulcan?bende merak ediorum dilerim inli cinli ruhlu seytanli deildir

kızlar filmin yorumlarına bi bakaym dedim çok korktum yaa acaip vahşet sahneleri varmış kesik kafalar falan, 1972de çekilmiş ilk versiyonu bir çok ülkede yasaklanmış aşırı şiddet içerdiği için bu yeni versiyonu o kadar değilmiş ama çok fena behsetmişler öldürme sahelerinden. ah sahrud yaktın bizi madem bunu izleyin diyosun gece uyurken de yanımızda ol bari olma mı kıı bilmiyorumkismile

canim benim ruh seytan in cin yok dimi?

ruh şeytan in cin yok prensesim tamamen insanların yaptığı bi vahşetmiş testere gibi bişey sanırsam hoş onu da izlemedim ben ama yorumlar o yönde, psikolojik gerilim değil de kanlı cinayetli gerilim filmiymiş yamulmuyorsam.. ben online izliycem sanırım bi kaç sitede buldum görüntü iyiyse indirmiycem

ruh şeytan in cin yok prensesim tamamen insanların yaptığı bi vahşetmiş testere gibi bişey sanırsam hoş onu da izlemedim ben ama yorumlar o yönde, psikolojik gerilim değil de kanlı cinayetli gerilim filmiymiş yamulmuyorsam.. ben online izliycem sanırım bi kaç sitede buldum görüntü iyiyse indirmiycem

akide seekerimm benim aman iyi o zaman in cin yoksa izlerim rahat rahat bende ayri bi cinsim sanirim cunku ruh seytan izleyemiorum ama vahset cinayet izliorum :bbo: ohaoldumsmile hostel saw tarz filmleri begeniorum bu filmde sanirim boyle bisey cikcak bende online izlicemm kismetse balli lokmmam

ben baktım bi kaç siteye
yeni bir yere taşınan ailenin çocuklarının yaşadıkları
kaçırılan kız var
onu kaçıranlar öldürdük sanıp gilenecek bir yer ararken
kızın ailesinin evine sığınıyo aile kızlarının başına geleni ve adamların kim olduğunu anlıyo
roller değişiyo
aile intikam alıyo bu arada kız ölmemiş eve geri dönüp ailesi ile birlik oluyo
çok kanlı değil fragman izlenecek bir film
umarım vakit bulup izleyebilirim yarın veya haftasonuu

ya canlarım ruhlu perili cinli bir filmse benim izlemem imkansız =(mafoldumben

O kadar da korkunç bi film değil
İzleyebildiğin kadarını izle gerisini ben sana anlatırım şekerim

anammmm cinli miiii kızım ben de izleyemem öyle paranormal activty gibi bişeyse yalnız yaşıyorum zaten tuvalete bile gidemem altıma yaparım yaaaeee eyvahedigeldismile

Sen cesur bi kızsın şekerim bişeycik olmaz
Ayrıca filmde cinler periler yok

aynen canimm benimm bende ruh cin peri izleyemem yalniz yasadigimiz icin prensesimle sonra isiklarin hepsini acar elektirik iflasina yol acariz alimallah eyvahedigeldismile
sanirim bu film ruhlu seytanli deil galiba dimi?

Sen yeter ki korkma elektrik faturanı ben öderim kaydirigubbakcemile3

kızlar filmin yorumlarına bi bakaym dedim çok korktum yaa acaip vahşet sahneleri varmış kesik kafalar falan, 1972de çekilmiş ilk versiyonu bir çok ülkede yasaklanmış aşırı şiddet içerdiği için bu yeni versiyonu o kadar değilmiş ama çok fena behsetmişler öldürme sahelerinden. ah sahrud yaktın bizi madem bunu izleyin diyosun gece uyurken de yanımızda ol bari olma mı kıı bilmiyorumkismile

Kesik kafalar yok merak etme canım
Hem olsa nolucak alt tarafı kesik bi kafa dimi kaydirigubbakcemile3

Kızlar hanginiz çıkardı bu in cin peri işini :dilcikar:
Yok filmlerde inler cinler şeytanlar korkmayın
Sadece kötü adamlar ve bi aile var
Ama merak etmeyin kötü adamlar sadece filmde
Ekrandan fırlayıp size bişey yapamazlar
Ben hepiciğinizi korurum hiç korkmayın
Korkan gelsin ben size ninni söylerim boshayallersmile

canim benim in cin yoksa korkmam ben kismetse yarin yada cumartesi izlicem bende tatliskomm

kızlar ben bugün yola çoıkıyorum 1 hafta şehir dışındayım o yüzden izledim yorumumu yapayım ...izlemeyenler okumasın lütfen.ama kesik kafa cin şeytan falan..testere çoooooook daha berbat bence vahşet yönünden..

ya filmden en etkilendiğim en üzüldüğüm içime oturan sahnesi kızın tecavüze uğramasıydı..hayvan herif,ruhusz..insan değil onlar..zaten olsalar böyle şeyler yapmazlar..ne midesizler ya..güya sevgilisinin yanında tecavüz ediyor..justinede üzüldüm..çocuk özünde iyi ama nerden düştüyse o aileye..baştan onları öldürmemekle hata etti..sıkıyı görünce babası onu öldürecekti..kzıın yaşadıklarından sonra ailenin yaptıkları az bile..düşünsenize ıssız bir göl evindevisiniz..nereye şikayet edeceksin adamlar zaten tehlikeli..sen şikayet etmeden seni öldürürler..

hamileliğimden beri kanlı film izlemiyordum..uzun zamandır ilk oldu..

tecavüz sahnesi benim psikolojimi bozmuştu çok rahatsız olmuştum bi de erkek arkadaşımla izlemiştim iyice fena olmuştum
ona kızmıştım neden böyle filmler seçiyosun diye kavga etmiştik halbuki suçu ne garibimin filmin dvd kapağına bakıp da almıştı

tecavüz sahnesi benim psikolojimi bozmuştu çok rahatsız olmuştum bi de erkek arkadaşımla izlemiştim iyice fena olmuştum
ona kızmıştım neden böyle filmler seçiyosun diye kavga etmiştik halbuki suçu ne garibimin filmin dvd kapağına bakıp da almıştı

kızım cadısın resmen yaaeee korkulur senden :1closedeyes:

bu arada ben akşam tam izliycekken youtube'a sardım çok fena susam sokağının tüm videolarını izledim hem de trt versiyonlu bölümlerini koymuşlar, bi de azis diye bi bulgar şarkıcısı keşfettim dağlara taşlara

Ben cadıları filmlerde sanırdım
Bizim kulüpte cadı kaynıyormuş bayanssulusmile
Malice izleyebildin mi canım
Bak korktuysan diye teee yaban ellerden yanına geldim olumunekankayizsmile

sahrudcum dün akşam izleyemedim abuk sabuk videolara sardım bi baktım saat sabah 6 olmuş :1ninca: bu gece kesin izliyorum ama, evde de yalnız değilim, o yüzden ışıkları kapatıp izlemeyi düşünüyorum aştım kendimi -tatlicadiarzu- bi de theshe'de cadı tamam mı hatta biz böylece cadılar olaraktan kukuletalarımızı giyip sıcak şarap malzemesi toplamaya karanlık ormana gidicez :jeyyar: sen de gel

sahrudcum dün akşam izleyemedim abuk sabuk videolara sardım bi baktım saat sabah 6 olmuş :1ninca: bu gece kesin izliyorum ama, evde de yalnız değilim, o yüzden ışıkları kapatıp izlemeyi düşünüyorum aştım kendimi -tatlicadiarzu- bi de theshe'de cadı tamam mı hatta biz böylece cadılar olaraktan kukuletalarımızı giyip sıcak şarap malzemesi toplamaya karanlık ormana gidicez :jeyyar: sen de gel

Valla sıcak şarap hazırlarken büyücü gibiydim, değişik baharatlar ekliyip tadan halim görülmeye değerdi :roflol:
Sıcak şarap malzemelerim var aslında benim boshayallersmile
Film iniyo, cinli perili olsa korkmam, ama bıçaklar, kanlar varsa izleyemem, bakalım denicem, olmazsa birilerinin yorumlarından çalıntı falan yaparım aklinialirimsmile:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:

Karanlık orman, sıcak şarap, cadılar
Tam bana göre bi mekan bekleyin geliyorum
Mayalihamur naptı acaba en çok o korkuyordu bu filmden :kedi:

sahrudcum bak eger filmin etkisinde kalırsam yandın kızımmmmm =)

ins bende bugun izleyecegim

sahrudcum bak eger filmin etkisinde kalırsam yandın kızımmmmm =)

ins bende bugun izleyecegim

Canım benim bitanem sen güçlü bi kızsın
Kimlerin hakkından geliyorsun
Alt tarafı kıytırık iki film karakterinden mi korkacaksın
Dimi ama aklinialirimsmile

X