Sinema Gnleri 3. Hafta anketi burcudeniz=)

3. Hafta Sinema Klübü Anketi

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .

Bir tek ben böyle düşünücem sanmıştım, o kadar sevilmiş o kadar iyi puanlar almış ki..
Asminim biz kore filmlerine de alıştık böyle filmler bizi tatmin etmiyor sanırım :sinifsinif:

kizlar bugun filmi izledim gercei epey oncede izlemistim ikinci kez izliorum ancak unutmusum ustunden epey bi vakit gectigi icin romantik tarzindan filmlerden guzel olanlardan biriymis izlerken farkina vardim tesadufen yollari kesisen insanlarin yaasadiklarini romantik dilde guzel dile getirmis tek bi gune sigdiralan guzel bi ask hikayesi diyebilirim belki su an baska birileride boyle bi macera yasiyodur kimbilir dedirten turden bir film oldugunun kanatina vardimm

Bir tek ben böyle düşünücem sanmıştım, o kadar sevilmiş o kadar iyi puanlar almış ki..
Asminim biz kore filmlerine de alıştık böyle filmler bizi tatmin etmiyor sanırım :sinifsinif:

sana da yavan geliyo demi? ne seneryosu ne icerigi ne de konusmalar tatmin edici duzeyde gelmiyor bana? 2 saatlik film izliyim isterse hic konusmasinlar hic olay olmasin ama filmin icerisine girebileyim.. filmin sonuna kadar yabanci gibi izlemiyim filmi..
biliyo musun kimki duk un boyle bir hayali var mis sozsuz sarkisiz bir film cekmek istiyormus adam.. :asigim:

kızlar ben hıc kore tarzı ızlemedım ya ilgimi çekmıyodu hıc ama ılk defa sızden duydum dıger film topiklerinde fılan baya merak ettım hee :))

kızlar ben hıc kore tarzı ızlemedım ya ilgimi çekmıyodu hıc ama ılk defa sızden duydum dıger film topiklerinde fılan baya merak ettım hee :))

bambaska bir atmosfer kore filmleri.. en azindan 1 tane deneyebilirsin.. sevip sevmedigini gorursun..
sahsen amerikan yapimlarindan bana boo geldi artik.. cok saglam yorumlar almadan izlemiyorum dogru durust..

bambaska bir atmosfer kore filmleri.. en azindan 1 tane deneyebilirsin.. sevip sevmedigini gorursun..
sahsen amerikan yapimlarindan bana boo geldi artik.. cok saglam yorumlar almadan izlemiyorum dogru durust..

yaa oylee demeeı benım fılmlerım cok begendıgım amerıkan fılmlerınden olucak... mafoldumben kaydirigubbakcemile3
deneyecegım canım, yalnız kore fılmlerı dıye bahsettıgınız mıyazakı tarzıyla farklımı tam cozemedıgım ıcın yanlıs olmasın.. :)

Son düzenleme:

miyazaki japon tatlim animasyon filmleri var onun.. onlardan da izlemeni oneririm tabi ki..
guney kore yapimlari daha farkli ozellikle yonetmenlerden won kar wai ve kim ki duk un guzel filmleri var.
mesela benim haftamda daisy filmini onermistim, eger istersen izleyebilirsin.. hem g.kore kulturu hem filmlerinin yapisi hem de g.koreceyi dinlerken hoslanip hoslanmadigini anlarsin..

daisy ı ındırmıstım zaten canım senın anketten sonra, ızleyecegım o aklımda...
bahsettıgınız o tarz o zaman... tamam saol canım... yerimseniben

charm kore yapımı çok güzel aşk filmleri var mutlaka izlemelisin. Bildiğimiz aşk filmleri gibi olmuyolar, çok farklı hikayeler, çift taraflı anlatılıyo falan, sonlarını tahmin edemiyosun. Hüngür hüngür ağlatıyolar insanı, için yanıyo resmen, böyle aşklar var mı oluyosun :gitme:
Asmin ben oyunculuklarını da çok beğeiyorum yaa, dün izlediğim the classic'te mesela, en türk filmi vari bulduğum sahnede oyuncular öyle bi ağladı ki onlarla birlikte ben de ağlamaya başladım mafoldumben

tatlim more than blue daki oyuncularin oyunculuklarina hayran kalmistim zaten.. o konuda soz bile soylemem.. oyunculuklarina hayranim ben.. hele sen bungy jumping i izle.. asil oyunculuk orda valla.. super..

Ya her film ayrı güzel hatırlayınca bile duygulanıyorum ben, more than blue, a moment to remember mafoldumben
Bungee jumping of their own iniyo ama yavaş biraz, yarın biter heralde.

Ben de merak ediyorum yeni anket ne zaman açılcak, kimde bu hafta sıra?

filmi izledim ve geldim..

açıkcası beklentimin çok altında bi film çıktı, ne bilim bitürlü çekemedi beni içine..

ben 2aşıktan çok 2 arkadaş gördüm, öpüşleri bile okadar anlamsızdıki his yoktu sanki..

bazı diyaloglar çok sıktı beni ilk sahnelerde viyanada otobüste birbirlerini tanıma adı altında sordukları sorularda çok anlamsız konuşmalar oldu ve uzadıda uzadı..

ben sıcacık doludizgin bi aşk filmi bekliodum ama çok yüzeysel geldi bana..

güzel sahnelerde vardı tabi mesela tlfda arkadaşlarıyla konuşomuş gibi yapmaları çok şekerdi, ve borç şarap alıp bardak aşırmalarıda kaydirigubbakcemile3
ama malesef filmi kurtarmadı benim için..

izlediğim en güzel aşk filmlerinden biri diyemiycem, ama merak ettiğim bi filmi izlemenin verdiği memnuniyeti yaşıorum tabi a.s

Kızlar ya valla kafayı yıcem en son yazımdan bu yana fılmı ızlemeye calısıyorum kırk tane alt yazı ındırdım yok hep gerı yada ılerı ızleyemedm daha ya sız nerden ızledınız ???

Bu arada kk berbat daha sımdı acıldı noluyor acaba... bu hafta sıra bende yanılmıyorsam anketı ne zaman acıyorum ?? sıtenın azızlıgıne ugramayız umarım....
Bırde anketı 2 gunluk acacagım dogru dımı ??

charm 1-2 sayfa geriye bakarsan prenses eklemişti sanırım filmin linkini..

anketide 2 günlük aç bence, girmeyen olur yada sitede arıza çıkarsa yine garanti olsuna.s

Filmleri satın mı alıyosun, canım ona can mı dayanır :sinifsinif: Neden indirmiyosun?
Emekçiler bana kızacak ama napıyım :kedi:

yok cnm satın almıorum kiralıorum.. 1.5tl kiralamak..
satın almaya can dayanmaz dediğin gibikaydirigubbakcemile3

ya buarada kore filmlerine bayılırımmm... süper yaa, okadar güzel yansıtıolarki o anki duyguları..

Oasis(vaha) die bi film varmış arıorum ama henüz bulamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…