T
TheShe
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi oOopitipiti
tam olarak hissettiklerimi yazmissin Theshe.. sonunda bu konuda farkli dusunen birisi ile karsilastim.. before sunrise filmi bana hicbir zaman ask filmi gibi gelmedi.. o havayi o duyguyu hic yakalayamadim filmde.. onun yerine vakit geciren alelade iki arkadas gibiler. keza muhabbetleri de sarmadi beni.. zaten filmde bir olay yok.
before sunset filmi de izlenince bu fim bir mana kazaniyor. karakterler cidden buyumus degismis olgunlasmis aralarinda olan uzakliktan dolayi bir cekimserlik acaba hala asiklar mi sorusu.. ayni zamanda muhabbetleri.. bunda daha fazla ask kokusu var.. ama yine de ask konusunda tatmin edici mi? bence yine de degil.. film boyunca sadece paris i izlemekten cok buyuk keyif almistim.. kizin ustundeli bluzu cok begenmistim.. ayrica da cocuklugunu anlattigi bolumler cok guzeldi.. sonunda soyledgi sarki ise cok hostu..
ama before sunrise de boyle bir duygu yok.. hatta bana kalirsa etklenilcek bir film degil bile.. vakit gecirmek icin izlenebilecek bir film..
before sunset i de izlerseniz bir mana kazaniyor bu film.. degilse eksik bence..
evet aldım geldim filmi, izleyip geliorum hemennndelikafadulden
Filmleri satın mı alıyosun, canım ona can mı dayanır :sinifsinif: Neden indirmiyosun?
Emekçiler bana kızacak ama napıyım :kedi:
Bir tek ben böyle düşünücem sanmıştım, o kadar sevilmiş o kadar iyi puanlar almış ki..
Asminim biz kore filmlerine de alıştık böyle filmler bizi tatmin etmiyor sanırım :sinifsinif:
kızlar ben hıc kore tarzı ızlemedım ya ilgimi çekmıyodu hıc ama ılk defa sızden duydum dıger film topiklerinde fılan baya merak ettım hee :))
bambaska bir atmosfer kore filmleri.. en azindan 1 tane deneyebilirsin.. sevip sevmedigini gorursun..
sahsen amerikan yapimlarindan bana boo geldi artik.. cok saglam yorumlar almadan izlemiyorum dogru durust..
yaa oylee demee benım fılmlerrıımı benım fılmlerım cok begendıgım amerıkan fılmlerınden... mafoldumben kaydirigubbakcemile3
deneyecegım canım, yalnız kore fılmlerı dıye bahsettıgınız mıyazakı tarzıyla farklımı tam cozemedıgım ıcın yanlıs olmasın.. :)
miyazaki japon tatlim animasyon tarzinda filmleri var cogunlukla.. onlardan da izlemeni oneririm tabi ki..
guney kore yapimlari daha farkli ozellikle yonetmenlerden won kar wai ve kim ki duk un guzel filmleri var.
mesela benim haftamda daisy filmini onermistim, eger istersen izleyebilirsin.. hem g.kore kulturu hem filmlerinin yapisi hem de g.koreceyi dinlerken hoslanip hoslanmadigini anlarsin..
charm kore yapımı çok güzel aşk filmleri var mutlaka izlemelisin. Bildiğimiz aşk filmleri gibi olmuyolar, çok farklı hikayeler, çift taraflı anlatılıyo falan, sonlarını tahmin edemiyosun. Hüngür hüngür ağlatıyolar insanı, için yanıyo resmen, böyle aşklar var mı oluyosun :gitme:
Asmin ben oyunculuklarını da çok beğeiyorum yaa, dün izlediğim the classic'te mesela, en türk filmi vari bulduğum sahnede oyuncular öyle bi ağladı ki onlarla birlikte ben de ağlamaya başladım mafoldumben
Filmleri satın mı alıyosun, canım ona can mı dayanır :sinifsinif: Neden indirmiyosun?
Emekçiler bana kızacak ama napıyım :kedi: