akşamdan beri sizlere ulaşmaya çalışıyorum... film şimdi bitti. ne yaptım ne ettim sonunda altyazıyı bulup ( ki link burda kalmış bi sitenin adını aklıma getirmeye çalıştım vs vs burasıda açılmadı çatladım azmattim ve başardım)bişiler ettim ve oldu. ve görüntüde süperdi altyazıda... ve benim ilk indirmeyi başardığım bir film olarak özel olacak.
gelelim filme, daha önce izlemiştim net değildi kafamda... halada nerde ne zaman seyrettiğimi düşünüp bulmuş değilim...
aşk filmlerine hep kendimce bakarım diğerlerinin bayıldıkları bana yavan gelir benim sevdiklerimi kimse sevmez vs nin ötesinde... bu filmde aşk vardı bendeki şekliyle ve diyaloglar süperdi. belki dırdırcı ruhum belki hep böylesi yaşadığım için ilişkileri...
kore filmleriyle farklı tad yakalamak gayet normal. beklenti farklı. sunum farklı. apayrı bence...(bende sverim ayrıca çokkk)
diyaloglar içime işledi... hareket action vs beklentisine girmedim hiç(ilk seyrettiğimde de girmişmiydim bilmiyorum belki sonunu bildiğimden de olabilir)
yoğun günün ardından iyi geldi film...yarın çokca konuşuruz...
iyi geceler