- 19 Ekim 2007
- 10.881
- 24
- Konu Sahibi oOopitipiti
tamam o zaman gun bıtımınde yanı aksam acarım oldumu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam o zaman gun bıtımınde yanı aksam acarım oldumu :)
[
buarada dinleme kabininde çalan şarkının adı kath bloom- come herealbümünü indirmiştim kadının sesi mükemmel şarkıların hepsi ruhunu temizliyo sanki...
beğenen arkadaşlara linkini verebilirim
hım evet güzel şarkıydı tavırları bakışlarıda çok hoştu kabindeki :)))
tatlım bu filmi sevdiysen gerçi konu olarak alakasız ama gene diyaloglu bu sefer komedi tarzında gene aynı bayan oyuncunun oynadığı ve yanılmıyorsam yönettiği pariste iki gün diye bir film daha var. ben geçen aylarda tvde denk geldim çok eğlendim.hatta alerji konusundaki diyalag çok güzeldi izlerken dikkat et..
kardeşimle çok iyi bi arşivimiz vardı, ben çoğu filmi izledim sanırdım ama izlemediğim neler çıkıyo şaşırıyorum bazen, bu anketler çok iyi oldu sinema kültürümüz gelişiyo saçma dizileri izlemek yerine zamanımızı değerlendiriyoruzmerakla bekliyorum...süpersiniz kızlar...
aldık gittiii=)))))kızlarrr beni de sinema günlerinizee alırmısınızzzz
hım bakayım saol canım, ben butarz şeyleri çok seviyorum mesela en sevdiğim türk yapımı film karpuz kabuğundan gemiler yapmak=))
izlmediysen izle canım çoook şirin yalın basit bişey, saf insan kokuyo=)
aldık gittiii=)))))
hosgeldin canımmmm=) bu akşam charm anket açıcak oylamaya katılırsın oldumu, sonrada en çok oyu alanı izleyip yorum yaparızŞeniz
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5merakla bekliyorum...süpersiniz kızlar...
kardeşimle çok iyi bi arşivimiz vardı, ben çoğu filmi izledim sanırdım ama izlemediğim neler çıkıyo şaşırıyorum bazen, bu anketler çok iyi oldu sinema kültürümüz gelişiyo saçma dizileri izlemek yerine zamanımızı değerlendiriyoruz
buarada dinleme kabininde çalan şarkının adı kath bloom- come herealbümünü indirmiştim kadının sesi mükemmel şarkıların hepsi ruhunu temizliyo sanki...
beğenen arkadaşlara linkini verebilirim
oyy butterfly da gelmıss hosgeldınn canımm.... opuyorumnanaktan
hosbuldukk canımmm:teselli: opuyorumnanaktan
yeni katılan arkadaşlar kimler ben dün nete giremediğim için takip edemedim ? yeni bir liste yapalım :)
evet canım yeni bir liste yapsak cok ıyı olucak.. ben yaparım aslında ama programda sorun var. gerçi painttede olur bakim..