Sinema Gnleri 3. Hafta anketi burcudeniz=)

3. Hafta Sinema Klübü Anketi

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
canım oy verip yorum yapıcaksan tabiiki varsın, biz katılmadıgun için öyle dedık yazarız listeye tekrar

siz bilirsiniz ben okurken de zevk alıyorum :)

Daha yorum yapılmamış sanırım, izleyip geldim taze taze yapıyım yorumumu. Ben beğenmedim kızlar, gençlik filmi gibi geldi, 30lu yaşlardaki bir çiftin 1 günü olsaydı belki bana hitab ederdi bilemiyorum. Hani gençlik yıllarında sokaklarda zaman geçiririz, bulduğumuz yere oturur, yer içeriz ve bundan zevk alırız. Ama ben o dönemleri geçtiğim için heralde zevk alamadım filmden, aşk ve romantizm benim yaşımda böyle değil yada bana göre böyle değil :sinifsinif: Kısaca etkilenmedim fisfisfis

December her hafta oy kullanılsın izlensin diye bekliyoruz haber çıkmayanlar da heralde katılmayacak diye düşündük. Sen katılmak istedikten sonra neden hayır denilsin hayatım opuyorumnanaktan
ızledin mi yorumlarını alalım :hulya:

bunların 9 sene sonra cekılen, gercekten 9 sene sonrasını anlatan devam fılmı var before sunset, aynı dediğin gibi 30lu yaşlarda evlenmişler ve yine tek gün buluşuyolar..
gençler oynayınca gençlik filmi mi oluyo:uhm: bana romantik cikcik gençlik dizileri gibi gelmemişti o tür şeyleri hiç sevmem zaten

Son düzenleme:
Evet ben onu izliyim en iyisi :jeyyar:
ben ondan cok sunrise ı sevıyorum ama cok masum halleri var, vıcık vıcık şeyler yok tlf numarası bile almaya korkan tipler ya=)
viyana benim için bambaşka, filmin anlamıda çok benim için...
diğerinide izlersin belki canım

Hayır canım gençler oynadığı için değil, zaten çocuk da değiller aramızda çok yaş farkı da yok ama mesela o tarz bir gün geçirmek hoşuma gitmez lbenim. Romantizmi çağrıştırmadı bile bana akannehir Bu tarz diyaloglardan, böyle vakit geçirmekten hoşlandığım zamanlar da vardı ama şu an biriyle tek bir gün geçirecek olsam böyle olmaz. O yüzden gençlik filmi gibi diyorum çünkü herkesin beklentilerine uyacak bir ilişki değil filmdeki benneyaptımki
Lüx yerlerde yemekler yiyip, güzel mekanlara gitselerdi, değişik insanlarla birlikte içip sohbet etselerdi falan o zaman empati yapabilirdim belki :1rolleyes:

begenmeyebilirsin haklısın canım herkesın zevkli farklı ama sunu anlamadım,
bi filmi begenmek için o kişinin yerine kendini koyupta hah evet ben uydum bu role ozaman güzel demek mi lazım?
ben sweenty todda bayılıyorum ama kafa kesen berber yerine koymadımki hiç kendimikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Hayır canım anlatamıyorum ne demek istediğimi, sen sorduğun için açıklamaya çalışıyorum ama anlatabilmem mümkün değil. Şimdi baktım yorumlarına herkes çok beğenmiş, ama benim aşktan ve ilişkilerden anladığım farklı olabilir, zaten herkes aynı duyguları hissedemez de.. Herkesin çok beğendiği filmleri beğenmeyebiliyorum böyle :sinifsinif:
Demek istediğim şu, filmden zevk alabilmem için yaşanan ilişkiyi kendim yaşıyormuş gibi hissetmem gerekmez mi, yada o anda hissettikleri şeyleri anlamam, bence gerekir. Aşk filmlerinde genellikle böyle olur zaten, ama bu filmde onu bulamadım, ne hissettiklerini anlayamadım mesela, yaşadıkları yoğun bir duygu göremedim, diyalogları da içine çekmedi beni (Arkadaşlarıyla telefonla konuştukları sahne dışında, çünkü güzeldi). Birbirlerine aşık olabilecekleri, çok etkilenebilecekleri birşey olmadı bana göre. Yani bunlar göreceli işte, bu yüzden gençlik filmi diyorum çünkü bundan 7-8 sene önce izlemiş olsam belki çok şey bulurdum bu filmde, bilmiyorum anlatabildim mi bu sefer.

yarına kadar anca indiririm.. en son ne zaman yorum yapabilioruz?

Yok canım daha kimse yorum yapmadı, zaten diğer anket açılsa bile bu topic kapanmaz, izleyen izlediği zaman yorumunu yapar yani yerimseniben

ya ben ankete katılmakta geç kaldım..eşim bi geçti pc başına sonrada ben aldığımda site açılmadı..
ama ben before sunrise a oy verecektim..yıllar önce izlediğimde çok beğenmiştim tekrar izlemek hoşuma gidecek..

tamam canım vermiş sayarız seni, zaten öndeydi sonucu değiştirmezdi

zemuszemus kaydirigubbakcemile5

Yetişirsen oylamaya katıl, filmi sen de izle yorumla canım ya.
Biz filmleri izlemicekler için oy kullanmayın diyoruzz :teselli:

evet yeni üyelere açığız :) hoşgeldin ohcanimadeysin

biran önce belli olsada izlesek kızlar

bellı oldumuuu ??

ohcanimadeysin, aramıza hosgeldıın

hoşbulduk kızlaropuyorumnanaktan
böyle bi uygulamadan yeni haberdar oldum ama çok güzel bişey yaa.
kimin aklına geldiyse tebrik ederim
az önce baktım arşive yok bu film hemen indirmeye başladım..umarım gecikmez..koca bir dvd çantamız var..
eşimde bende film izlemeye bayılırız..1.5 sene bebiş olana kadar hep film geceleri yaptık...
ev sinema sistemide var.indirip dvxplayerda izlerdik ama kızın doğumundan sonra pek olmuyor..
yani birlikte izlemek güç oluyor..ayrı ayrı izliyoruz..
ama buraya katılmak ii oldukaydirigubbakcemile5

tam olarak hissettiklerimi yazmissin Theshe.. sonunda bu konuda farkli dusunen birisi ile karsilastim.. before sunrise filmi bana hicbir zaman ask filmi gibi gelmedi.. o havayi o duyguyu hic yakalayamadim filmde.. onun yerine vakit geciren alelade iki arkadas gibiler. keza muhabbetleri de sarmadi beni.. zaten filmde bir olay yok.
before sunset filmi de izlenince bu fim bir mana kazaniyor. karakterler cidden buyumus degismis olgunlasmis aralarinda olan uzakliktan dolayi bir cekimserlik acaba hala asiklar mi sorusu.. ayni zamanda muhabbetleri.. bunda daha fazla ask kokusu var.. ama yine de ask konusunda tatmin edici mi? bence yine de degil.. film boyunca sadece paris i izlemekten cok buyuk keyif almistim.. kizin ustundeli bluzu cok begenmistim.. ayrica da cocuklugunu anlattigi bolumler cok guzeldi.. sonunda soyledgi sarki ise cok hostu..
ama before sunrise de boyle bir duygu yok.. hatta bana kalirsa etklenilcek bir film degil bile.. vakit gecirmek icin izlenebilecek bir film..
before sunset i de izlerseniz bir mana kazaniyor bu film.. degilse eksik bence..

filmi indirdim bugun ızleyecegım ıns... bızım tasınma ıslerı yogun, oğlanda saolsun full mesaı calısıyorum :))
ancak gecelerı kendıme vakıt ayırıyorum uykumdan feragat ederek :)) bakalım begenecekmıyım merak edıyorum.....
:hulya:

çoğu ödüllü festival filminde bi olay yoktur, çoğu zaman konu bile yoktur. ben bu tarzı seviyorum dinginlik veriyo izlerken, özel efektler araba sahneleri ihtiraslar yalan dolan ateşli sahneler abartılı iltifat dolu aşk filmlerini zaten sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…