- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi oOopitipiti
bunların 9 sene sonra cekılen, gercekten 9 sene sonrasını anlatan devam fılmı var before sunset, aynı dediğin gibi 30lu yaşlarda evlenmişler ve yine tek gün buluşuyolar..Daha yorum yapılmamış sanırım, izleyip geldim taze taze yapıyım yorumumu. Ben beğenmedim kızlar, gençlik filmi gibi geldi, 30lu yaşlardaki bir çiftin 1 günü olsaydı belki bana hitab ederdi bilemiyorum. Hani gençlik yıllarında sokaklarda zaman geçiririz, bulduğumuz yere oturur, yer içeriz ve bundan zevk alırız. Ama ben o dönemleri geçtiğim için heralde zevk alamadım filmden, aşk ve romantizm benim yaşımda böyle değil yada bana göre böyle değil :sinifsinif: Kısaca etkilenmedim fisfisfis
bunların 9 sene sonra cekılen, gercekten 9 sene sonrasını anlatan devam fılmı var before sunset, aynı dediğin gibi 30lu yaşlarda evlenmişler ve yine tek gün buluşuyolar..
ben ondan cok sunrise ı sevıyorum ama cok masum halleri var, vıcık vıcık şeyler yok tlf numarası bile almaya korkan tipler ya=)Evet ben onu izliyim en iyisi :jeyyar:
yarına kadar anca indiririm.. en son ne zaman yorum yapabilioruz?
ya ben ankete katılmakta geç kaldım..eşim bi geçti pc başına sonrada ben aldığımda site açılmadı..
ama ben before sunrise a oy verecektim..yıllar önce izlediğimde çok beğenmiştim tekrar izlemek hoşuma gidecek..
zemuszemus kaydirigubbakcemile5
Yetişirsen oylamaya katıl, filmi sen de izle yorumla canım ya.
Biz filmleri izlemicekler için oy kullanmayın diyoruzz :teselli:
evet yeni üyelere açığız :) hoşgeldin ohcanimadeysin
biran önce belli olsada izlesek kızlar
bellı oldumuuu ??
ohcanimadeysin, aramıza hosgeldıın
Hayır canım anlatamıyorum ne demek istediğimi, sen sorduğun için açıklamaya çalışıyorum ama anlatabilmem mümkün değil. Şimdi baktım yorumlarına herkes çok beğenmiş, ama benim aşktan ve ilişkilerden anladığım farklı olabilir, zaten herkes aynı duyguları hissedemez de.. Herkesin çok beğendiği filmleri beğenmeyebiliyorum böyle :sinifsinif:
Demek istediğim şu, filmden zevk alabilmem için yaşanan ilişkiyi kendim yaşıyormuş gibi hissetmem gerekmez mi, yada o anda hissettikleri şeyleri anlamam, bence gerekir. Aşk filmlerinde genellikle böyle olur zaten, ama bu filmde onu bulamadım, ne hissettiklerini anlayamadım mesela, yaşadıkları yoğun bir duygu göremedim, diyalogları da içine çekmedi beni (Arkadaşlarıyla telefonla konuştukları sahne dışında, çünkü güzeldi). Birbirlerine aşık olabilecekleri, çok etkilenebilecekleri birşey olmadı bana göre. Yani bunlar göreceli işte, bu yüzden gençlik filmi diyorum çünkü bundan 7-8 sene önce izlemiş olsam belki çok şey bulurdum bu filmde, bilmiyorum anlatabildim mi bu sefer.