- 18 Mayıs 2011
- 651
- 4
-
- Konu Sahibi YesilMercimek
yanların da yaz benim yanlarım çok acımıştı baya kaskatı olmuştum:2:
koşarak ypabilirsin aalt bcakgıSüpersin ellerine sağlıkalt bacak eritmek için bildiğiniz bir şey var mı bide benimkiler sert kastır o diyor millet ama oradaki etlerim sıkıdır belkide :18:
Üşenmeyip sabahları erken kalkarsam yapabilirim yoksa vaktim yok maalesef yoğunum genelde.. Ve evime 100 metre yakınlıkta deniz
Sahil kenarında yürümek çok güzel oluyor ama üşenmek aahh üşenmek
bende egzersizlere bakıyordum nette :) bununla illgili arıtk mastır yaptır
şu 1.ci video[video=youtube;g48uajRAxGo]http://www.youtube.com/watch?v=g48uajRAxGo[/video]
bunu yaptıktan ertesi gunu müthiş bir agrı hisediceksin yanlarında
ama her hafta 2 kere yapamaya çalış müthiş değişim ebn zayıfım ama 1 cm inceldi beleim
Merhaba,, ne kadar zamanda değişimi fark ettiniz acaba ?
Bende zayıfım fakat bubölgeler için spor yapmayı seviyorum nefret ederim buraların çıkmasından birde düşük bel giyince tetikliyor hep ..
Her zaman formda tutmak çalışmak lazım.
Bende deneyeceğim.
3 gün üst üste yaptım
-bacaklarım sıkılaştı
-popo bölgesi sıkılaştı
-simit bölgesinde çok az değişiklik hissettim
benim evim sahil karışısı 10 adımda 8 adımda karşıdayımÜşenmeyip sabahları erken kalkarsam yapabilirim yoksa vaktim yok maalesef yoğunum genelde.. Ve evime 100 metre yakınlıkta deniz
Sahil kenarında yürümek çok güzel oluyor ama üşenmek aahh üşenmek
açıkcası ben 1 kere yaptım çok agırdıgı için yanalarım yapmadım ama şimdi yeni program yaptım kendime :Merhaba,, ne kadar zamanda değişimi fark ettiniz acaba ?
Bende zayıfım fakat bubölgeler için spor yapmayı seviyorum nefret ederim buraların çıkmasından birde düşük bel giyince tetikliyor hep ..
Her zaman formda tutmak çalışmak lazım.
Bende deneyeceğim.
Süpersin yeşil!!!3 gün üst üste yaptım
-bacaklarım sıkılaştı
-popo bölgesi sıkılaştı
Tebrik ederim ayBen toplamda 10 hareket 30 mekik yapıyorum 20-30 dk içerisinde ve halı resmen ıslanıyor benim terimden.. 10 turluk yürüyüşte bile bu kadar terlemiyorum. Bugün 4. günüm en az 1 ay devam etmeyi düşünüyorum:)
3 gün üst üste yaptım
-bacaklarım sıkılaştı
-popo bölgesi sıkılaştı
benim evim sahil karışısı 10 adımda 8 adımda karşıdayımben ona ragmen üşeniyorum bazen amam azim istikrar , herşeyin bekçisidir lütfen yazın giyecegin bikiniyi sevgilinin\eşinin seni taş bulması düşün :13::13:
açıkcası ben 1 kere yaptım çok agırdıgı için yanalarım yapmadım ama şimdi yeni program yaptım kendime :
haftanın 4 günü sıkı bacak pop göbek egzersizleri
bun gösterdiğiniz videoyu haftada 2 kere yapıcam
Ozaman söylerim etkilerini ama benim iç bacak taraflarım hafiften bıngıllaşıyordu oranın sıkılaşmasına sebeb olan bi hareket var 13 haftada amnyak etki gördüm , hala yaparım kas oluşumuna doğru gidiyorumdüzenli yapsaydım olurdu şuan ama 1 hafta yapıyorum 3 hafta yapmıyorum
Şimdi düzenli başlıycam
Süpersin yeşil!!!:118: :118: :118: Devam et bırakma!!
Göstermiş olduğum videoyumu yapıp 3 günde etkisini gördünüz ?